Melyek a legújabb alakformálási módszerek?

Zsírbontás lézeres műtéttel vagy műtét nélkül?

Ha időben kezdünk el az alakproblémáink megoldásáról gondolkodni, van esélyünk rá, hogy tavaszra megoldódik a problémánk. Ha a bikiniszezon előtt, a nyár elején  merül fel az igény, hogy a zavaró domborulatoktól, a megereszkedett bőrtől és a narancsbőr problémájától megszabaduljunk, már késő lesz.

Kiváló módszerekkel, a nemzetközi piacon fellelhető legeredményesebb technológiákkal kívánunk lendületet adni azok számára, akik életformaváltásban gondolkodnak, szebb, feszesebb bőrre vágynak, laposabb hasra, vékonyabb combokra és azoknak is, akik szülés után szeretnék visszanyerni alakjukat.

Ha a bőr feszesítése a cél és műtét nélkül kezelést szeretne, akkor a modern BBL fénytechnológiával végzett bőrmegújító és agyagcsereélénkítő SkinTyte II. kezelést ajánljuk. A SkinTyte II. kezelés infravörös fénye a mélyebb rétegekben az irha kollagénállományát forrósítja fel, melynek azonnali összehúzódása látványos feszesítő hatást eredményez. Emellett megindul az új kollagénrostok képződése, mely bizonyítottan javítja a bőr rugalmasságát. A SkinTyte II. kezeléssel különböző testrészek kötőszöveti gyengesége frissíthető fel (a legkedveltebb terület a has köldök körüli része), s a probléma súlyosságától függően, 2-6 kezelésből álló kúrával érhető el a legjobb eredmény.

Egy formabontó orvosi eljárást, a Cellulaze minimál-invazív lézeres kezelést kifejezetten a bőr alatti szövetek szerkezeti problémájára alkalmazzuk. A lézer energiáját egy apró metszésen keresztül üvegszál segítségével juttatjuk a bőr alá. Az eljárás során a lézer elfolyósítja a zsírt, felszabadítja a vaskos rostkötegeket, melyek kialakítják a narancsbőrre jellemző hullámos domborulatokat. Így hosszútávon szünteti meg a narancsbőr problémáját, javítja a bőr vastagságát és rugalmasságát is. Mivel a lézer élénkíti a kezelt szövetek anyagcsere folyamatait, a végső eredményre várni kell, az néhány hónap alatt alakul ki.

Robbanásszerű változást érhetünk el a LaserContouring nevű korszerű kezeléssel, mellyel gyorsan visszanyerheti a vágyott testformát. A beavatkozás egy altatásban végzett lézeres "minimál-invazív" beavatkozás: a deréktáj, a has, a comb vagy a csípő körüli zsírpárnák eltüntetésére alkalmazzuk.  A kezelést a forradalmian új Smartlipo Triplex készülékkel végezzük, melynek lézerfénye megolvasztja és elfolyósítja a zsírt. Ezután vibrációs zsírleszívást alkalmazunk, mely akár nagyobb mennyiségű zsír eltávolítására is képes. Végül lézerrel a rostállományt melegítjük fel, mely a kollagén összehúzódása révén feszesebb formát eredményez. A lézer kettős alkalmazása (zsírelfolyósítás, bőrfeszesítés) megoldja azt a gyakori problémát, hogy a hagyományos zsírleszívás után laza, petyhüdt, vagy lógó bőr marad vissza.

A legújabb műtét nélküli módszer a SculpSure lézeres alakformálás. A SculpSure teljesen átalakította az alakformálásról eddig gondoltakat, hiszen biztonságos módon, összesen 2 kezeléssel, műtét nélkül segít a problémás területek makacs zsírpárnáinak eltüntetésben. A kezelendő területre egy speciális keret és bandázsszalag segítségével rögzítjük a kezelőfejeket. A kezelőprogram elindítása után a készülék automatikusan adagolja a lézer energiáját, s közben hűti a bőrfelületet. A SculpSure azok számára ajánlott, akinek a makacs zsírpárnái a diétának és a sportolásnak ellenállnak. Akinek egy vagy több területen körülírt zsírfelhalmozódása van, melynek csökkentése kedvezőbb testformát eredményezne. Aki nem szeretne helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozáson átesni. Aki szívesebben vállal egy gyógyulási idő nélkül járó könnyebb beavatkozást. Akinek a plasztikai sebész nem javasolja a zsírleszívás elvégzését.
A "Született feleségek" című közkedvelt amerikai TV-sorozat 7. évadának egyik szereplője, Kyle Richards is kipróbálta a Sculpsure kezelést (képünkön).

Ismerkedjen meg a világszerte elismert, Magyarországon elsőként nálunk elérhető, műtétet nem igénylő (Sculpsure, SkinTyte II.), valamint minimál-invazív műtéti (Cellulaze, Smartlipo Triplex LaserContouring) lézeres kezeléseinkkel egy konzultáció során!  Kérjen időpontot most!

A kezelések során a hosszú évek folyamán felhalmozódott méreganyagok is kiürülnek, a szervezetünk megtisztul, bőrünk megszépül. A Dr Derm alakformáló kezelései segítenek abban, hogy pácienseink hamarabb és könnyebben érjék el céljukat.

Életmód: étrend, mozgás, utókezelés

Fontosnak tartjuk betegeink gyógyulása szempontjából, hogy az otthoni ápolás kiváló kozmetikai termékekkel történjen. Az Thalion Testszépítő termékcsaládja nemcsak a striák csökkentését, a dekoltázs vékony bőrének feszesítését, vagy a tengeri kivonatokban gazdag, anti-aging bőrápolását teszik lehetővé, de igazi élménnyé varázsolja az otthoni utókezelést.

A siker megtartásában az egészséges szokások felvétele segíthet. Nagyon fontos szem előtt tartanunk az elfogyasztandó táplálék mennyiségét és minőségét, valamint a folyadékbevitelre ilyenkor még fokozottabban kell ügyelnünk. Érdemes olyan étrendkiegészítőket vagy gyógyteakeveréket is bevetnünk, amelyek ellátják a szervezetünket a megfelelő ásványi anyagokkal, segítenek a tápanyagok felszívódásában és a zsírszövet csökkentésében.

Intenzív alakformáló projektekhez több oldalról tudunk hozzájárulni: a kezelés(sorozat) ideje alatt a legkifinomultabb testanalizátor készülékekkel követjük a változásokat, és a felmérés alapján (életmód) tanácsokkal, az utókezelésre vonatkozó javaslattal látjuk el.

Ha megtaláltuk a nekünk legmegfelelőbb étrendet, ne feledkezzünk meg a testmozgásról sem. Nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy 20-30 perc intenzív mozgás után indul meg a zsírégetés folyamata. Sportolás során a szív és keringési rendszerünket is eddzük, az extra jó hír pedig az, hogy ha rendszeresen sportolunk, akkor még éjszaka alvás közben is több kalóriát égetünk el.