TwinLaser 3D Rejuvenáció

TwinLaser 3D Rejuvenáció

Kombinált lézeres bőrmegújítás az öregedési tünetekre

A bőr öregedési tüneteinek komplex kezelése 3 különböző technológia egyidejű alkalmazásával. Érspecifikus lézerrel a felületes értágulatokat, valamint a tág pórusokat és a felületi ráncokat kezeljük, hosszú pulzusú lézerrel az irha felmelegítését végezzük, mely a kollagén összehúzódásához (természetes lifting), valamint kollagén újdonképződéshez vezet. Széles spektrumú fototerápiával a felületes pigmentfoltok lokális kezelését végezzük - mindezt egy ülésben.

(Kinek ajánlott?)

Akinek az arcbőre a napfény vagy a szolárium UV-terhelése következtében pigmentfoltos, értágulatos, tágpórusú lett. Akinek az első ráncok megjelentek a bőrén. Akinek a nyakán kétoldalt, vagy a dekoltázson tartósan vörös vagy barnásan pigmentált a bőre, s lúdbőrszerűen érdes tapintású. Akinek korábban aknés (pattanásos) folyamat hegeket hagyott a bőrén. Aki sérüléssel nem járó, kíméletes kezelési módszerrel szeretné az arcbőr természetesen egészséges állapotát visszaállítani.

(Kezelhető felületek)

A két arcfél vagy a teljes arc, a nyak, illetve a dekoltázs. Több régió egyidejű kezelése is lehetséges.

(Előkészítés)

A TwinLaser 3D Rejuvenáció különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a TwinLaser 3 D Rejuvenáció kezelést megelőző két hétben.

(A kezelés)

A TwinLaser 3D Rejuvenáció során egy ceruzaszerű kezelőfejjel foltszerű, rövid fényimpulzusokat juttatunk a bőrre. Ezután a szomszédos bőrterület kezelése következik. A kezelendő felületet 2-3 soron kezeljük végig, a probléma jellegű függően. Az alkalmazott hideglevegős hűtés megakadályozza a bőr égési sérülését. A kezelés enyhe kellemetlenséggel járhat, jellemzően fájdalommentes.

(Munkaképesség, otthoni ápolás)

A bőrsérülést nem okozó TwinLaser 3D Rejuvenáció után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a sérült erek területén kialakuló bevérzéses foltok (purpura), melyek a kezelés hatásosságát jelzik, 5-7 nap alatt elmúlnak. Ezek mindig átmenetiek, ám zavaró megjelenésük miatt esetleg néhány nap betegállomány javasolt. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, s egy hónapig tartó fényvédelmet mindenképpen javaslunk.

(Kezelések száma)

Akár egyetlen kezelés hatásos lehet, de a tökéletes eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (2-5 kezelésből álló kúra). A TwinLaser 3D Rejuvenáció kezelésekre 2-3 hetente kerülhet sor.

(A kezelés tudományos háttere)

A TwinLaser 3D Rejuvenáció a Cynosure Inc. USA lézergyártó cég Cynergy nevű pulzáló festéklézerével, Nd:YAG lézerével, valamint a Sciton Inc. USA BBL készülékével történik. A 3 technológia együttes alkalmazása egyedülálló eredményeket garantál. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

(A kezelés ára)

A TwinLaser 3D Rejuvenáció ára alkalmanként 60.000 Ft és 150.000 Ft közé tehető, a kezelendő bőrfelülettől függően. 5 kezelés fél éven belül történő igénybe vétele esetén az 5. kezelés díjtalan.