Bőrgyógyászati és injekciós kezelések

Bőrgyógyászati és injekciós kezelések

A helyes bőrgyógyászati diagnózist hatásos kezelés kell, hogy kövesse. A bőrgyógyászati kezelések palettája igen széles: a kenőcsös kezelésektől a gyógyszeres kúrákon át az injekciós, fagyasztásos és rádiófrekvenciás késsel végzett kezelésekig.

Tovább

A kenőcsös kezelések célja a bőrfelületi hámrétegek és a barrier helyreállítása, a gyulladás csökkentése, a fertőzéses kórokozók szaporodásának megakadályozása és a szövődményként kialakult hegek, foltok halványítása. A szájon át szedhető gyógyszereket hasonló céllal alkalmazzuk, ugyanis a helyi kezeléssel szemben a gyógyszerek alkalmasabbak a nagyszámú tünet vagy a bőr mélyebb rétegeinek kezelésére (pl. körmöket érintő gombás fertőzés esetén), a külső kezelésre nem reagáló esetekben, vagy egyéb szerveket is érintő általános betegség esetén.

Fagyasztással és rádiófrekvenciás késsel a műtéti kimetszést nem igénylő, bőrfelületi képletek, hámmegvastagodások, foltok, vírusos növedékek és rákmegelőző állapotok távolíthatók el. Injekciós kezelésben részesítjük a túlburjánzó hegeket, a mimikai ráncokat (botulinum toxin) és a mélyebb ráncokat, besüppedt területeket (hyaluronsav).

Az arc lágyszöveteinek feltöltése ma már meghatározó része az esztétikai bőrgyógyászatnak, mellyel akár önmagában, akár a lézeres vagy botox kezelésekkel kombinálva kiváló eredményeket érhetünk el. Folyamatosan új, megbízható és biztonságos töltőanyagok jelennek meg a piacon, melyekkel már nem csupán a ráncok feltöltése lehetséges, hanem – a mélyebb szövetek kezelésével – az arc formázása is. Így módunk van a szemkörnyéki, ún. könnycsatorna zóna, az ajkak, az áll, az arccsont környéke vagy akár az orr alakítására is.

 

 • Botox (Botulinum) ránctalanítás

  Botox (Botulinum) ránctalanítás

  A Botox injekció a ráncok csökkentésének leggyorsabb módja

  Részletek

 • Hyaluronsavas ajakfeltöltés, szájfeltöltés

  Hyaluronsavas ajakfeltöltés, szájfeltölt

  Hyaluronsavas ajakfeltöltés révén az ajak formája, teltsége korrigálható.

  Részletek

 • Akne külsődleges és gyógyszeres kezelése

  Akne külsődleges és gyógyszeres kezelése

  A gyulladás elmúlik, a maradandó hegek megelőzhetők

  Részletek

 • Hegek feltöltése hyaluronsavval

  Hegek feltöltése hyaluronsavval

  A besüppedt hegek mikrosebészeti fellazítása, majd feltöltése

  Részletek

 • Ráncfeltöltés, volumenpótlás

  Ráncfeltöltés, volumenpótlás

  A mély ráncok és az arcforma helyreállítása hyaluronsavval

  Részletek

 • Fibroma eltávolítás rádióhullámmal

  Fibroma eltávolítás rádióhullámmal

  Bőrfelületi növedékek hegmentes eltávolítása helyi érzéstelenítésben

  Részletek

 • Izzadás elleni botox kezelés

  Izzadás elleni botox kezelés

  A fokozott verejtékezés megszüntetése botox injekciókkal

  Részletek

 • Fagyasztás (Cryosurgery)

  Fagyasztás (Cryosurgery)

  Öregségi foltok, szemölcsök eltávolítása folyékony nitrogénnel

  Részletek

 • Potenza prémium mikrotűs RF kezelés

  Potenza prémium mikrotűs RF kezelés

  Többrétegű rádiófrekvenciás kezelés és hialuronsav bevitel

  Részletek

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!