Plasztikai sebészeti műtétek és lézeres kezelések

Plasztikai sebészeti műtétek és lézeres kezelések

Műtőnkben lehetőség van a helyi érzéstelenítésben, bódításban, vagy mélyaltatásban végzett, egynapos sebészeti környezetet igénylő mindenfajta plasztikai és érsebészeti beavatkozás elvégzésére. Tekintettel arra, hogy klinikánk az elmúlt másfél évtizedben számos lézeres bőrgyógyászati megoldást honosított meg és alkalmazott nagy sikerrel a gyakorlatban, küldetésünknek tekintjük a legkorszerűbb lézeres plasztikai sebészeti és érsebészeti lézeres beavatkozások bevezetését is. Klinikánk hazánkban egyedülálló módon a három szakma minden kezelési lehetőségét, a szakorvosok ideális együttműködése révén, kombináltan tudja kínálni.

Tovább

Korszerű megoldás a zsírszövet mennyiségének lézerrel történő csökkentése a problémás testtájékon. A Smartlipo Triplex  lézerrel végzett LaserContouring beavatkozás során a lézer fénye az eltávolítandó zsírszövetet felolvasztja, s a korszerű vibrációs zsírszívással az könnyedén eltávolítható. A lézer további előnye a hagyományos zsírleszívással szemben, hogy a lézer a bőralatti rostállományt célzottan felmelegítve jelentős feszesítő hatással bír, így a bőr megereszkedése lényegesen kisebb mértékű lesz, szükségtelenné téve a bőrkimetszést, elkerülve a csúfító hegeket.

A Cellulaze nevű minimál-invazív lézeres beavatkozás a narancsbőr kezelését forradalmasította. A zavaró hepe-hupák és gödrök elsimíthatók a bőr alá vezetett üvegszál révén közvetített lézerfénnyel.

A SmartLifting kezelés a klasszikus face lifting (arcfelvarrás) korszerű alternatívája. A fül alatti régióból, apró metszésen keresztül bevezetett finom üvegszál a zsírszövetet elfolyósító lézerfényt közvetít, mely a toka és az alsó arc volumentöbbletét csökkenti. A lézer szövetfeszesítő hatása révén a toka és az arc alsó részének lógása jelentősen csökkenthető, a szövetek kimetszése, így zavaró műtéti hegek nélkül.

Új megoldás a hónalji verejtékmirigyek működésképtelenné tétele Precison Tx lézer segítségével. A NoMoreSweat kezelés során a hónalj bőre alá vezetett üvegszál a túlműködő verejtékmirigyek kiirtása révén megszünteti a ruhákon foltot hagyó, zavaró hónaljizzadást.

A Vein Intravascular kezelés során az alsó végtag nagy visszértörzsét kezeljük az érpályába vezetett üvegszál segítségével. A finom fényvezetőszál viszi a lézer fényét az érfalhoz, melyet belülről felmelegítve annak összetapadását, így a kórosan tágult ér invazív visszérműtét nélküli megoldását teszi lehetővé.

A lézeres kezelések mellett a legnagyobb érdeklődés a felső és alsó szemhéj plasztikai beavatkozásait (Eyelid Surgery), a mell és az intim régió esztétikai megjelenését javító műtéteket övezi (Breast Surgery, Intim Surgery).

 • Szemhéjplasztika ambuláns műtéttel

  Szemhéjplasztika ambuláns műtéttel

  A felső és alsó szemhéj ambuláns plasztikai műtéte gyors gyógyulással.

  Részletek

 • Smartlipo Triplex LaserContouring

  Smartlipo Triplex LaserContouring

  Lézeres zsíroldás és bőrfeszesítés, vibrációs zsírszívással az ideális alakért

  Részletek

 • Anyajegy eltávolítás ambuláns műtéttel

  Anyajegy eltávolítás ambuláns műtéttel

  Gyanús anyajegyek, bőrdaganatok plasztikai műtéti kimetszése

  Részletek

 • Rhinophyma orrformázás

  Rhinophyma orrformázás

  A rozáceás orr formázása radiosebészettel vagy lézerrel

  Részletek

 • Alámetszés és lézeres hegkezelés

  Alámetszés és lézeres hegkezelés

  Hegek kezelése festéklézerrel és mikrosebészettel

  Részletek

 • Mellplasztika

  Mellplasztika

  Emlő aszimmetria és méretproblémák kezelése implantátummal, mellfelvarrás.

  Részletek

 • Intimplasztika

  Intimplasztika

  A női külső nemi szervek esztétikai megjelenését javító beavatkozások.

  Részletek

 • PrecisionTx SmartLifting

  PrecisionTx SmartLifting

  A klasszikus face lifting (arcfelvarrás) korszerű lézersebészeti alternatívája

  Részletek

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk, de a helyszíni kötelező tesztelést 2022.májusától felfüggesztettük. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.