HALO rejuvenáció

HALO rejuvenáció

Teljeskörű bőrmegújítás hibrid frakcionált lézerrel

Idővel a bőr elveszíti fiatalos ragyogását, a napfény okozta bőrkárosodás és a szervezet természetes öregedési folyamatai miatt. Ennek eredményeképpen a felületén öregségi foltok, finom ráncok jelennek meg, s a bőr elveszíti természetes, fiatalos ragyogását. Ezt a problémát a korábbi lézerek nem tudták elég hatékonyan megoldani, mert a beavatkozás vagy fájdalommentes, de túl felületes volt, vagy túlzottan mély, de egyúttal fájdalmas és hosszú gyógyulási időt igényelt. A HALO lézer eltávolítja az elmúlt évek nyomait, precízen megcélozva a bőr megfelelő mélységét. A HALO visszahozza a bőr fiatal korban megszokott természetes ragyogását.

A HALO egy összetett bőrmegújító eljárás. Javul a bőr feszessége és tömörsége, eltűnnek vagy csökkennek a színbeli egyenetlenségek (pigmentfoltok), mérséklődik a finom ráncok száma és mélysége éppúgy, mint a pórusméret. A sejtszerkezet megújulása révén megváltozik a bőr fényvisszaverő képessége, újra előtűnik a fiatalos bőrre jellemző ragyogása.

Kinek ajánlott?

A HALO az elmúlt  évek nyomát enyhíti, beleértve az elszíneződéseket, a fénykárosodást, az öregedés látható jeleit, a feszesség elvesztését (tónus), a tág pórusokat, a meggyengült szerkezetet, a finom ráncokat, a hegeket. Ajánlott annak, akinek az arcbőre sápadt, igénybevett, esetleg a napozás vagy a szoláriumozás miatt pigmentfoltok jelentek meg a felszínén. Akinek a plasztikai sebész még korainak tartja a facelifting műtét elvégzését. Akinek már volt facelifting műtéte, de az arcbőr sápadt, fakó, fáradtnak tűnik. Aki egyelőre nem szeretne műtéti beavatkozást, s a kíméletesebb lézeres bőrmegújítást érzi időszerűnek. Akinek a bőrfelületen zavaró hegek, tág pórusok láthatóak.

Kezelhető felületek

A két arcfél, vagy a teljes arc, a nyak.

Előkészítés

A HALO bőrfiatalítást előre egyeztetett időpontban végezzük, a vizsgálat napján csak akkor végezhető el, ha éppen rendelkezünk szabad kapacitással. Amennyiben Ön nem lidokain allergiás, a kezelés megkezdése előtt egy órával egy érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelendő bőrfelületre. A kezelés napjától 10 napon keresztül aciklovir tabletta szedése szükséges (a bőrsérüléssel járó kezelések esetleges herpesz fellobbanást előidéző hatásának elkerülésére).

A kezelés

A kezelés a bőr felmérésével kezdődik. A HALO készüléket mérési módozatba állítva (Motion Tracking Technology) felmérjük a kezelendő terület nagyságát. A kezelés során a HALO lézer parányi kezelőfejét egyenletesen görgetjük a bőrfelületen mindaddig, amíg a készülék nem jelzi, hogy az előírt kezelést elvégeztük. A helyi érzéstelenítésnek és a beépített hideglevegős hűtésnek köszönhetően a HALO bőrmegújító kezelés csupán enyhe diszkomfort érzéssel jár. A legtöbb páciens a beavatkozás során meleget és csipkedést érez, ami összességében inkább kellemes. A hőérzet a kezelés után néhány óráig megmaradhat.

Az első eredmények a HALO lézeres rejuvenációt követő 2-5. napon lesznek láthatóak, de pigmentáció szempontjából a HALO kezelést követő 2-3. héten észlelik a kezelt páciensek a legnagyobb változást. Az irha regenerációja hónapokig tart, ezért de a bőr állapota folyamatosan fog javulni a HALO kezelést követő hónapokban. A HALO kezelés eredménye évekig látható marad, amennyiben a megfiatalodott bőrét fényvédőkrémek segítségével megóvja a további UV-károsodástól. Minden újabb HALO kezelés tovább javít a bőr állapotán, s a megjelenése még ragyogóbb lesz.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Az első 24 órában, az orvos utasításait követve, a bőrt óvni kell a külső behatásoktól, de ennek letelte után – a beavatkozás intenzitásától függően - visszatérhet a mindennapjaihoz. A kezelést követő napokban a bőr átmeneti bronzos elszíneződése jelentkezhet, mely make up segítségével elfedhető. A 3-4. napon a kezelt felületen jelentkező hámlás után az új bőrfelszín válik láthatóvá. A kezelést célszerű hétvégére, vagy olyan időszakra tervezni, amikor a kezelés után látható átmeneti tünetek nem okoznak fennakadást a tevékenységében. A kezelést követő időszaban – mint minden lézeres kezelés után – fényvédő krémek alkalmazása ajánlott.

Kezelések száma

A HALO-ban éppen a különleges, hogy már egyetlen kezeléssel elérheti a kívánt eredményt. Konzultáljon szakembereinkkel arról, hogy egy vagy két, kicsit agresszívebb kezelést vállalna, vagy akár több, finomabb beavatkozást. Egyeztessen arról is, hogy szüksége van-e a látható öregségi foltjai és finom értágulatai miatt a BBL fototerápia egyidejű elvégzésére.

A kezelés tudományos háttere

Régebben Önnek választania kellett a valóban nagyszerű eredményt garantáló, de hosszas felépüléssel járó beavatkozások, vagy a gyógyulási időt nem igénylő, de alig látható hatású kezelések között. Most a HALO-val a kétféle módszer legjavát szerezheti meg: nagyszerű eredményeket minimális gyógyulási idővel. A HALO hibrid frakcionált technológiája révén kombinálja a mély dermális rejuvenációt (non-ablatív frakcionált lézer) az epidermisz megújításával (ablatív frakcionált lézer), így a bőr hám- és irharétegében érvényesülő szinergista hatás más kezeléseknél nem tapasztalható eredményt kínál. A HALO megújítja a bőrét az agresszívebb kezelésekkel járó hosszas gyógyulási idő nélkül.
Az USÁ-ban az esztétikai piacon meghatározó New Beauty Magazin értékelése alapján „A legjobb anti-aging kezelés” megtisztelő címet nyerte el 2016-ban. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

A HALO bőrfiatalítás ára 298.450 Ft és 698.500 Ft közé tehető (utóbbi a teljes arc és nyak HALO rejuvenáció hibrid frakcionált lézerrel és BBL fototerápiával kombinálva). A kezelés ára helyi érzéstelenítéssel értendő.

Klinikánk 2020. májusában bevezetett járványügyi protokollját fenntartjuk. Biztonsági intézkedéseink pácienseink védelmét szolgálják.