Hegek feltöltése

Hegek feltöltése

A besüppedt hegek mikrosebészeti fellazítása, majd feltöltése a bőrben természetesen viselkedő hyaluronsavval

Az arcon található mély, besüppedt, behúzódott hegek zavaróan egyenetlenné teszik a bőrfelszínt. Ezek kezelése igen nehéz, még a legmélyebb lézeres hámlasztó kezelések után is megmaradhatnak. Rendelőnkben ezeket kombinált kezeléssel simítjuk.

Kinek ajánlott?

Akinek a bőrén bárányhimlő vagy csomós aknebetegség után mély, besüppedt, behúzódott hegek alakultak ki.

Kezelhető felületek

Elsősorban az arcon elhelyezkedő besüppedt hegek.

 Előkészítés

A Hegek feltöltését előre egyeztetett időpontban végezzük.

 A kezelés

A terápia lényege, hogy első körben helyi érzéstelenítés után a hegeket alámetsszük egy speciális eszközzel, és sérülést nem okozó pulzáló festéklézerrel kezeljük (Subcision PDL kezelés). A gyógyulás után a heget feltöltjük a töltőanyaggal. Az alámetszés átmetszi a bőrt a mélybe horgonyzó rosthálózatot, ez után már jól simítható a megfelelően beinjektált anyaggal.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelt területen bőrvörösség, duzzanat (ödéma), bevérzés lehetséges. A kezelés után a terület óvatos otthoni ápolást igényel.

 Kezelések száma

A hegek általában egyetlen kezelés után eltűnnek. Kivételes esetekben korrekcióra is szükség lehet. A feltöltő anyag fél-egy éven belül eltűnik a beadás helyéről, ilyenkor a kezelést ismételni kell.

Klinikánk 2020. májusában bevezetett járványügyi protokollját fenntartjuk. Biztonsági intézkedéseink pácienseink védelmét szolgálják.