Ajaktöltés, nagyobbítás (hyaluronsav)

Ajaktöltés hialuronsav injekcióval

Az ajaktöltés a XXI. század egyik legmeghatározóbb esztétikai trendje. Az ajakkontúr az arc szépségének meghatározó eleme, beszéd közben a beszélgetőpartner a szemünk után az ajkunkat nézi a legtöbbet. Sokak számára jelent esztétikai problémát a túl keskeny, eredendően kicsi, vagy idővel elkeskenyedett ajak. Néhány hialuronsavas ajaktöltés, s Tiéd lehet a megálmodott ajak!

A modern hialuronsavas feltöltő anyagokkal az ajak formája, teltsége kiválóan korrigálható. A feltöltőanyagokat gyártó cégek a száj anatómiájának ismeretében speciális hialuronsavas töltőanyagokat állítanak elő, melyek "bírják a gyűrődést": az ajkak mozgásának hosszú időn keresztül ellenállnak, ugyanakkor a száj természetes tapintású marad. Vezetéses érzéstelenítését követően fájdalommentesen végezhető el a hialuronsavas ajaktöltés, melynek során az ajkak határvonalainál és szükség esetén mélyebben kis mennyiségű hyaluronsav töltőanyagot injektálunk a bőrbe és a bőr alá. Az ajak ettől kifejezőbbé, karakteresebbé válik. A hialuronsavas ajaktöltés során az ajak tömegének esztétikus korrekciója a cél, nem a médiából ismert, kevésbé esztétikus, túltöltött ajkak elérése. Az alkalmazott feltöltő anyag az irharéteg alapállományának legfőbb alkotója, a hyaluronsav, mely természetes módon viselkedik a bőrben. Szilikont vagy kollagént még ajakfeltöltésre sem használunk. A hialuronsavas ajakfeltöltés, ajakformázás ás ajaknagyobbítás után enyhe bevérzés, duzzanat néhány napig előfordulhat, de az esetek nagy részében már másnapra panaszmentes.

Az első ajaktöltés, ajaknagyobbítás során nem injektálunk 0,7-1,0ml-nél nagyobb mennyiségű hialuronsavat ajkakba. Az elképzelt ideális méretet a második ajaktöltés során a legcélszerűbb kialakítani, amikor már látjuk, hogyan rendeződött el az első alkalommal beadott hialuronsav injekció az ajkakban. Az ajaktöltés után jelenkező duzzanat sokak számára a túltöltött ajak képzetét kelti, de nem a végleges állapotot mutatja, hiszen az ödéma megszűnése után tűnik elő a hialuronsavas feltöltés végeredménye.

A hialuronsavas ajaktöltéshez a legnagyobb (egyben legmegbízhatóbb) gyártók termékeit használjuk. Klinikánkon orvosok (plasztikai sebész) végzik a hialuronsavval történő feltöltő kezeléseket, volumenpótlást, valamint a botox kezelést. Csak az orvosok lehetnek birtokában annak az ismeretanyagnak, amely az "orvostechnikai eszköz"-nek minősülő feltöltőanyagok szakszerű beadásához és az esetleges szövődmények elhárításához kell. Csak egy orvosi rendelő lehet kellően felszerelt és felkészült higiéniai és közegészségügyi szempontból.

A hialuronsavas ajakformázás, szájtöltés ára 1 ampulla felhasználásával: 99.000, Ft.

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.