Intracel PRO mikrotűs RF kezelés

  • intracel_3
  • intracel_ba_1
  • intracel_ba_2

Intracel PRO mikrotűs RF kezelés

Díjnyertes kezelés a mikrotűs módszer kitalálójától 

A 2017-ben „THE Aesthetic Industry Awards” díjat nyert Intracel PRO készülék a világ első mikrotűs RF készülékének legújabb változata. A vele elvégezhető Intracel PRO frakcionált rádiófrekvenciás kezelés számos olyan problémára és bőrtípusra jelenthet gyógyírt, ahol más kezelések nem alkalmazhatók.

Kinek ajánlott az Intracel PRO mikrotűs RF kezelés?

Akinek a mitesszerképződés tág pórusokat, a pattanások pedig kisméretű krátereket (jégcsákány hegek) okoztak a bőrén. Akinek az arcbőre egyenetlen színű, s a sérülések, vagy az acnés gyulladt gócok nem múló barna foltokat eredményeznek. Akinek a terhesség, a szoptatás, vagy a fogamzásgátló szedése alatt, esetleg hormonális változások következtében kisebb májfoltok, vagy nagy, térképszerű pigmentált foltok (melasma, chloasma) jelent meg a bőrén. Az Ön bőrének kezelésre való alkalmasságát kezelőorvosa dönti el, forduljon hozzá bizalommal.

Kezelhető felületek

A bőr egységes megjelenése érdekében általában a teljes arcot kezeljük, nem csak a problémás területeket. Ezen kívül a nyak és a dekoltázs a leggyakrabban kezelt bőrfelületek.

Az Intracel PRO mikrotűs RF kezelés előkészítése

Az Intracel PRO mikrotűs RF kezelést általában előre egyeztetett időpontban végezzük, a vizsgálat napján csak akkor végezhető el, ha éppen rendelkezünk szabad kapacitással. A kezelés előtt a bőrfelületre fájdalomcsillapító krémet viszünk fel, s ezt 20-60 percig hatni hagyjuk.

A kezelés

A kezelendő bőrfelszín letisztítása után a kezelőfejre egy steril kezelőfejvéget helyezünk el (mivel a kezelés apró sérülésekkel jár, a kezelőfejvéget minden páciens után cserélni kell). Az Intracel PRO  kezelés finom tűszúrásokkal jár, s a tűk mélyre hatolásakor – a bevezetett rádiófrekvenciás áramnak köszönhetően – enyhe bizsergő érzést okoz. Természetesen a fájdalomcsillapító krém enyhíti a kellemetlenségeket. Egyes esetekben a mikrotűs kezelés után steril hatóanyagszérumot viszünk fel a bőr felszínére, mely az átmeneti csatornácskákon keresztül képes a bőr mélyére beszívódni. Az eredmény a tág pórusok, kráterszerű hegek enyhülésében, a pigmentfoltok halványulásában, a bőr minőségének javulásában fog megnyilvánulni.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Az Intracel PRO mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés után bőrvörösség jelentkezik, mely néhány órán belül enyhül. Másnap sötétebb rózsaszínű vagy bronzos bőrvörösséget tapasztalhat, mely alapozóval elfedhető. Néhány napig az arcbőr duzzanata is előfordulhat a beavatkozás mélyebb bőrrétegekre kifejtett hatása miatt. A kezelést olyan időszakra tervezze, amikor a kezelés után látható átmeneti tünetek nem okoznak fennakadást a tevékenységében. A kezelést követő időszakban fényvédő krémek alkalmazása ajánlott.

Kezelések száma

A szokásos kúra 4 kezelésből áll, 2-4 hetes időközökkel. A kívánt eredményt általában a kúra végére érjük el, de kezelésről-kezelésre folyamatos javulást tapasztalhat. Fontos tudni, hogy ismételt kezelésekkel az eredmények látványosabbá és tartósabbá tehetők, s azt is, hogy a bőr védelme és megfelelő ápolása segít meghosszabbítani a kezelés eredményét.

A kezelés tudományos háttere

A Jeisys, a mikrotűs rádiófrekvenciás technológia kitalálója, a világon elsőként vezette be a kezelési módszert az USÁ-ban és Európában. Németországban Dr Klaus Fritz, ismert bőrgyógyász, lézeres szakember, tréningek és kongresszusok vezető előadója, az USÁ-ban pedig Dr. Michael Gold, neves lézerspecialista, számos nagysikerű lézeres könyv szerzője, a 5 Continent Congress (5CC) nemzetközi esztétikai kongresszus alapítója alkalmazta a módszert elsőként saját klinikáján.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével – elsőként vezette be és alkalmazta az Intracel PRO mikrotűs RF kezelést Magyarországon.

„A 49 tűs elektródával az egész kezelés nagyon rövid, sok más terápiával összehasonlítva. A mikrotűs frakcionált rádiófrekvencia az Intracel készülékkel egy valódi „lunchtime” kezelés, egyértelmű előnyökkel a páciens számára.”

Dr Klaus Fritz, Németország

„A gyulladást követő (posztinflammatorikus) hiperpigmentáció (PIH) alacsony előfordulása fontos igény a pigmentációra hajlamos, sötétebb bőrtípusok és az ázsiai populáció kezelése esetén. Ez egy megkülönböztetett előnyt jelent, hiszen a mikrotűs RF kezelés megnöveli a lehetőségeinket, akár a lokális terápiákkal kombináltan is.”

Dr. Michael Gold, USA

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!