Intracel PRO mikrotűs RF kezelés hyaluronsavval

  • intracel_3
  • intracel_ba_1
  • intracel_ba_2

Intracel PRO kezelés hialuronsavas mezoterápiával

Díjnyertes mikrotűs kezelés a mikrotűs módszer kitalálójától 

A 2017-ben „THE Aesthetic Industry Awards” díjat nyert Intracel PRO készülék a világ első mikrotűs RF készülékének legújabb változata. A vele elvégezhető Intracel PRO frakcionált rádiófrekvenciás kezelés számos olyan problémára és bőrtípusra jelenthet gyógyírt, ahol más kezelések nem alkalmazhatók.

Kinek ajánlott az Intracel PRO mikrotűs RF hialuronsavas mezoterápiával?

Akinek a mitesszerképződés tág pórusokat, a pattanások pedig kisméretű krátereket (jégcsákány hegek) okoztak a bőrén. Akinek az arcbőre egyenetlen színű, s a sérülések, vagy az acnés gyulladt gócok nem múló barna foltokat eredményeznek. Akinek a terhesség, a szoptatás, vagy a fogamzásgátló szedése alatt, esetleg hormonális változások következtében kisebb májfoltok, vagy nagy, térképszerű pigmentált foltok (melasma, chloasma) jelent meg a bőrén. Az Ön bőrének kezelésre való alkalmasságát kezelőorvosa dönti el, forduljon hozzá bizalommal.

Kezelhető felületek

A bőr egységes megjelenése érdekében általában a teljes arcot kezeljük, nem csak a problémás területeket. Ezen kívül a nyak és a dekoltázs a leggyakrabban kezelt bőrfelületek.

Az Intracel PRO mikrotűs RF kezelés előkészítése

Az Intracel PRO mikrotűs RF kezelést általában előre egyeztetett időpontban végezzük, a vizsgálat napján csak akkor végezhető el, ha éppen rendelkezünk szabad kapacitással. A kezelés előtt a bőrfelületre fájdalomcsillapító krémet viszünk fel, s ezt 20-60 percig hatni hagyjuk.

A kezelés

A kezelendő bőrfelszín letisztítása után a kezelőfejre egy steril kezelőfejvéget helyezünk el (mivel a kezelés apró sérülésekkel jár, a kezelőfejvéget minden páciens után cserélni kell). Az Intracel PRO  kezelés finom tűszúrásokkal jár, s a tűk mélyre hatolásakor – a bevezetett rádiófrekvenciás áramnak köszönhetően – enyhe bizsergő érzést okoz. Természetesen a fájdalomcsillapító krém enyhíti a kellemetlenségeket. Egyes esetekben a mikrotűs kezelés után steril hatóanyagszérumot viszünk fel a bőr felszínére, mely az átmeneti csatornácskákon keresztül képes a bőr mélyére beszívódni. Az eredmény a tág pórusok, kráterszerű hegek enyhülésében, a pigmentfoltok halványulásában, a bőr minőségének javulásában fog megnyilvánulni.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Az Intracel PRO mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés után bőrvörösség jelentkezik, mely néhány órán belül enyhül. Másnap sötétebb rózsaszínű vagy bronzos bőrvörösséget tapasztalhat, mely alapozóval elfedhető. Néhány napig az arcbőr duzzanata is előfordulhat a beavatkozás mélyebb bőrrétegekre kifejtett hatása miatt. A kezelést olyan időszakra tervezze, amikor a kezelés után látható átmeneti tünetek nem okoznak fennakadást a tevékenységében. A kezelést követő időszakban fényvédő krémek alkalmazása ajánlott.

Kezelések száma

A szokásos kúra 4 kezelésből áll, 2-4 hetes időközökkel. A kívánt eredményt általában a kúra végére érjük el, de kezelésről-kezelésre folyamatos javulást tapasztalhat. Fontos tudni, hogy ismételt kezelésekkel az eredmények látványosabbá és tartósabbá tehetők, s azt is, hogy a bőr védelme és megfelelő ápolása segít meghosszabbítani a kezelés eredményét.

A kezelés tudományos háttere

A Jeisys, a mikrotűs rádiófrekvenciás technológia kitalálója, a világon elsőként vezette be a kezelési módszert az USÁ-ban és Európában. Németországban Dr Klaus Fritz, ismert bőrgyógyász, lézeres szakember, tréningek és kongresszusok vezető előadója, az USÁ-ban pedig Dr. Michael Gold, neves lézerspecialista, számos nagysikerű lézeres könyv szerzője, a 5 Continent Congress (5CC) nemzetközi esztétikai kongresszus alapítója alkalmazta a módszert elsőként saját klinikáján.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével – elsőként vezette be és alkalmazta az Intracel PRO mikrotűs RF kezelést Magyarországon.

„A 49 tűs elektródával az egész kezelés nagyon rövid, sok más terápiával összehasonlítva. A mikrotűs frakcionált rádiófrekvencia az Intracel készülékkel egy valódi „lunchtime” kezelés, egyértelmű előnyökkel a páciens számára.”

Dr Klaus Fritz, Németország

„A gyulladást követő (posztinflammatorikus) hiperpigmentáció (PIH) alacsony előfordulása fontos igény a pigmentációra hajlamos, sötétebb bőrtípusok és az ázsiai populáció kezelése esetén. Ez egy megkülönböztetett előnyt jelent, hiszen a mikrotűs RF kezelés megnöveli a lehetőségeinket, akár a lokális terápiákkal kombináltan is.”

Dr. Michael Gold, USA

„Az egyszerűbb készülékekkel végzett mikrotűs rádiófrekvenciás kezelések eredményességének komoly akadálya, hogy a bőr ellenállása, így az alkalmazandó áram erőssége a bőrfelület minden egyes pontján különbözik. A Jeisys az Intracel PRO készüléknél megoldotta ezt a problémát, hiszen a valós idejű bőrellenállás mérés lehetőség nyújt arra, hogy a kezelendő terület minden egyes pontján az optimális áramerősséget alkalmazzuk (a készülék vezérlőegysége a kezelőfeszültséget az aktuális bőrellenállás függvényében pillanatról pillanatra változtatja). A kezelőfej nagyteljesítményű motorja a tűket nagy sebességgel juttatja a bőrbe, csökkentve a kezelés során jelentkező kellemetlenséget. Az egyszerhasználatos steril kezelőfejcsúcs tűi igen hegyesek és vékonyak, s ezzel a kialakítással a bőr minimális sérülése mellett lehet a mikrotűs RF kezelést megvalósítani.”

Dr Varju Gábor, Budapest

A kezelés ára

A fél arc vagy hasonló nagyságú terület kezelése 99.060 Ft. A teljes arc kezelése a szem környékének kezelésével együtt, vagy a nyak kezelése 139.700 Ft alkalmanként. Amennyiben a teljes arc Intracel PRO mikrotűs RF kezelést hialuronsavas mezoterápiával bérletes konstrukcióban kívánja igénybe venni, a 4 alkalomra szóló bérlet 396.240 Ft (alkalmanként 99.060 Ft).

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.