Moveo HR lézeres szőrtelenítés

Moveo HR lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés fájdalommentesen, minden bőrtípusra

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés a kórosan megerősödött, vagy esztétikailag zavaró, nemkívánatos szőrzet eltávolítása és a szőrnövekedés gátlása az arcon, a test bármely területén és az érzékenyebb testtájakon (hónalj, intim régió). Nagy hatékonyságú és fájdalommentes DEKA Alexandrit lézer Moveo technikával: a lézeres szőrtelenítés új korszaka.

Kinek ajánlott a MOVEO HR lézeres szőrtelenítés?

Akinek a szőrzete zavaróan megerősödött, vagy csak esztétikai okból nemkívánatos. Aki csaknem végleges hatású szőrtelenítést szeretne. Aki már próbálkozott IPL vagy diódalézer technikával, s az nem volt kellően hatékony. Aki már járt lézeres szőrtelenítésen, de azt fájdalmasnak, vagy bármilyen szempontból kényelmetlennek találta.

Kezelhető felületek

A bajusz, az áll, a pajesz, az orcák, esetleg az egész arc, a nyak elülső vagy hátulsó része, a hónaljak, a mellek között, a mellbimbó körül, a köldök alatti sáv, a comb belső része (bikini), vagy ezzel együtt a nemi szervek körüli terület (intim bikini), a far, a lábszár, a comb, a lábfej, vagy akár a teljes alsó végtag, a kar és kéz, valamint a hát felső része vagy egésze. A Moveo HR lézeres szőrtelenítés alkalmas több régió egyidejű kezelésére is.

Előkészítés

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Célszerű azonban a kezelendő területen a teljes szőrzetet borotvával, a kezelés előtti napon eltávolítani. A teljesebb hatás érdekében nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a Moveo HR lézeres szőrtelenítést megelőző 2 héten. Egyébként a pigmentált, napbarnított vagy szoláriumozott bőr is kezelhető.

A kezelés

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés során egy ceruzaszerű kezelőfejjel fényimpulzus-sorozatokat juttatunk a bőr mélyére, miközben a kezelőfejet folyamatosan csúsztatjuk a bőr felületén (Moveo technika). A kezelőfejbe épített bőrhűtés, mely egy zafírkristályon keresztül érintkezik a bőrrel, megakadályozza a bőr égési sérülését és megszünteti a lézeres kezelésre egyébként jellemző kellemetlen érzést. A Moveo HR lézeres szőrtelenítés a Moveo technikának köszönhetően semmilyen kellemetlenséggel sem jár, tehát fájdalommentes.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A bőrsérülést nem okozó Moveo HR lézeres szőrtelenítés után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a szőrtüszők körül kialakuló duzzanat (ödéma) néhány óra alatt elmúlik. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, s két hétig tartó fényvédelmet javaslunk.

Kezelések száma

Akár 2-3 kezelés is tartós eredményt adhat, de a tökéletes eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (6-8 kezelésből álló kúra). A „végleges” szőrtelenség eléréséhez évente egy fenntartó kezelés elvégzése szükséges. A Moveo HR lézeres szőrtelenítésre 4-6 hetente kerülhet sor.

A kezelés tudományos háttere

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés a DEKA Lasers lézergyártó cég Motus vagy Synchro típusú Alexandrit lézerével történik. A lézer fénye a szőrtüszőben fejti a hatását: a szőrszál pigmenttartalma által elnyelt lézerfény hővé alakul, mely károsítja a szőrnövekedésben kulcsfontosságú mátrixsejteket. A kezelőfejbe épített kontakt bőrhűtés megóvja a bőrfelszínt a hőkárosodástól. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés ára területenként különböző, a minimális díj 19.050 Ft (ÁFÁ-s ár). A hónalj kezelése 29.210 Ft, a két lábszár 59.690 Ft alkalmanként. Több régió egyidejű kezelése esetén az egyes régiókra vonatkozó kezelési árak összeadódnak.

 

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.