Moveo HR szőrtelenítés

Moveo HR szőrtelenítés

Fájdalommentes és gyors lézeres szőrtelenítés minden bőrtípusra

A Moveo HR szőrtelenítés a kórosan megerősödött, vagy esztétikailag zavaró, nemkívánatos szőrzet lézeres eltávolítása és a szőrnövekedés gátlása az arcon, a test bármely területén és az érzékenyebb testtájakon (hónalj, intim régió). Nagy hatékonyságú és fájdalommentes Alexandrit lézer Moveo technikával: a szőrtelenítés új korszaka.

(Kinek ajánlott?)

Akinek a szőrzete zavaróan megerősödött, vagy csak esztétikai okból nemkívánatos. Aki csaknem végleges hatású szőrtelenítést szeretne. Aki már próbálkozott IPL technikával, s az nem volt kellően hatékony. Aki már járt lézeres szőrtelenítésen, de azt fájdalmasnak, vagy bármilyen szempontból kényelmetlennek találta.

(Kezelhető felületek)

A bajusz, az áll, a pajesz, az orcák, esetleg az egész arc, a nyak elülső vagy hátulsó része, a hónaljak, a mellek között, a mellbimbó körül, a köldök alatti sáv, a comb belső része (bikini), vagy ezzel együtt a nemi szervek körüli terület (intim bikini), a far, a lábszár, a comb, a lábfej, vagy akár a teljes alsó végtag, a kar és kéz, valamint a hát felső része vagy egésze. A Moveo HR szőrtelenítés alkalmas több régió egyidejű kezelésére is.

(Előkészítés)

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Célszerű azonban a kezelendő területen a teljes szőrzetet borotvával, a kezelés előtti napon eltávolítani. Nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a Moveo HR lézeres szőrtelenítést megelőző két hétben.

(A kezelés)

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés során egy ceruzaszerű kezelőfejjel fényimpulzus-sorozatokat juttatunk a bőr mélyére, miközben a kezelőfejet folyamatosan csúsztatjuk a bőr felületén (Moveo technika). A kezelőfejbe épített bőrhűtés, mely egy zafírkristályon keresztül érintkezik a bőrrel, megakadályozza a bőr égési sérülését és megszünteti a lézeres kezelésre egyébként jellemző kellemetlen érzést. A Moveo HR lézeres szőrtelenítés a Moveo technikának köszönhetően semmilyen kellemetlenséggel sem jár, tehát fájdalommentes.

(Munkaképesség, otthoni ápolás)

A bőrsérülést nem okozó Moveo HR lézeres szőrtelenítés után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a szőrtüszők körül kialakuló duzzanat (ödéma) néhány óra alatt elmúlik. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, s két hétig tartó fényvédelmet javaslunk.

(Kezelések száma)

Akár 2-3 kezelés is tartós eredményt adhat, de a tökéletes eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (4-8 kezelésből álló kúra). A „végleges” szőrtelenség eléréséhez évente egy fenntartó kezelés elvégzése szükséges. A Moveo HR lézeres szőrtelenítésre 4-6 hetente kerülhet sor.

(A kezelés tudományos háttere)

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés a DEKA Lasers lézergyártó cég Motus típusú Alexandrit lézerével történik. A Motus lézer fénye a szőrtüszőben fejti a hatását: a szőrszál pigmenttartalma által elnyelt lézerfény hővé alakul, mely károsítja a szőrnövekedésben kulcsfontosságú mátrixsejteket. A kezelőfejbe épített kontakt bőrhűtés megóvja a bőrfelszínt a hőkárosodástól. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

(A kezelés ára)

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés ára alkalmanként és területenként 10.160 Ft és 127.000 Ft közé tehető (ÁFÁ-s árak), a kezelendő bőrfelülettől függően. Több régió egyidejű kezelése esetén az egyes régiókra vonatkozó kezelési árak összeadódnak.

 

Klinikánk 2020. májusában bevezetett járványügyi protokollját fenntartjuk. Biztonsági intézkedéseink pácienseink védelmét szolgálják.