ONDA Coolwaves Bőrfeszesítés

ONDA Coolwaves: a test bőrének feszesítése

A testkontúr alakítás forradalma

A DEKA egy újabb áttörést jelenő technológiai innovációval állt elő: az ONDA, az egyetlen Coolwaves™, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, hatékonyan, valamint nem invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódást, kezeli a narancsbőr tüneteit és feszesíti bőrt.

A test bőrének feszesítése során az ONDA Coolwaves™ készülék intelligens kezelőfejeivel a bőr kollagénállományát forrósítjuk fel, miközben a bőrfelület hűvös marad. A kollagénrostok a hő hatására összehúzódnak és ez természetes módon teszi feszesebbé a kezelt terület bőrét.

Kinek ajánlott?

Akinél a test valamely területén a bőr elveszítette korábbi feszességét, tartását. Akinél a testmozgás a zsírfelesleg eltávolításában hatásosnak bizonyul, de a bőr minősége, feszessége nem javul. Akinél plasztikai sebészeti beavatkozás (zsírleszívás) után a bőr nem nyerte vissza korábbi feszességét, a bőr laza, megnyúlt, esztétikailag zavaró maradt.

Az ONDA Coolwaves készüléken kiválasztható a feszesítendő bőrterület anatómiai helye, s a készülék a kezelési értékeket ennek megfelelően állítja be. Az Ön problémájának kezelésre való alkalmasságát kezelőorvosa dönti el, forduljon hozzá bizalommal.

Kezelhető felületek

A bőr feszességének elvesztésével érintett szinte bármely régió a testen. Kivételt képez, ha az adott területen valamilyen ellenjavallatot jelentő elváltozás van. (Az arc és a nyak-toka kezelése egyelőre nem engedélyezett, valamint van még néhány kerülendő testfelszín.)

Előkészítés

Az ONDA Coolwaves bőrfeszesítő kezelés különösebb előkészítést nem igényel. A kezelést előre egyeztetett időpontban végezzük, a vizsgálat napján csak akkor végezhető el, ha éppen rendelkezünk szabad kapacitással. Fájdalomcsillapítás sem szükséges.

A kezelés

A kezelendő testfelszínnek megfelelő feszesítő programot választjuk ki a DEKA ONDA készüléken. A kiválasztott területen a készülék kezelőfejét lassú mozdulatokkal, körkörösen mozgatjuk. A kezelés közben a mélyben melegérzetet tapasztalhat, miközben a bőrfelületet a kezelőfej hűtése hidegen tartja. Az ONDA Coolwaves kezelés után a Z-Wave Pro készülékkel lökéshullámterápiás masszázst végzünk. Egy szimmetrikus régió teljes kezelésének időtartama 30 perc.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Az ONDA Coolwaves kezelés után nincs szükség gyógyulási időre, folytathatja szokásos tevékenységét.

Kezelések száma

A kezelések száma a probléma súlyosságától függ. Egy adott régióban általában 3-4 kezelés szükséges ahhoz, hogy a test bőrének feszessége látható mértékben csökkenjen, de már az 1-2. kezelés után észlelhet változást.

A kezelés tudományos háttere

A DEKA Kutatás-Fejlesztési részlege kifejlesztett  egy  intelligens  kezelőfejet, amely az elektromágneses mezőt a bőr mélyére és a zsírsejtek felé tereli, míg közben egy integrált hűtőrendszerrel megkíméli a bőrt, biztonságot és kényelmet biztosítva a páciens számára.

A kollagénrostok felforrósítása természetes feszesítést és lifting hatás eredményez, míg másodlagosan új kollagén és elasztikus (rugalmas) rostok képződése is megindul, mely az eredményt látványosabbá és tartósabbá teszi.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

Az ONDA Coolwaves kezelés ára egy szimmetrikus régióra (15 x 15cm terület) 99.060 Ft alkalmanként. A kezelés ára magában foglalja a Z-Wave Pro készülékkel végzett lökéshullámterápiás masszázst is.

 

Klinikánk 2020. májusában bevezetett járványügyi protokollját fenntartjuk. Biztonsági intézkedéseink pácienseink védelmét szolgálják.