PrecisionTx SmartLifting

PrecisionTx SmartLifting

A klasszikus face lifting (arcfelvarrás) korszerű lézersebészeti alternatívája

Az arcbőr szerkezetének meggyengülése következtében az arc szövetei elveszítik fiatalos tartásukat, s az arcforma megváltozik. Az ideálisnak tekintett ovális forma helyett szögletesebb arc alakul ki, az állkapocs mentén meglazult, vagy lelógó bőr következtében. Ezzel egyidejűleg az állcsúcs alatti, felső nyaki bőrszerkezet is lazábbá válik, lógni kezd, esetleg az alatta levő zsírpárna feszesen kitölti. Az életkorral megjelenő változások idősebbé teszik az arc megjelenését, s ez nehezen palástolható. Az új lézeres plasztikai sebészeti módszer korszakalkotó módon oldja meg ezt az összetett problémát.

Kinek ajánlott?

Akinek az arcbőre meggyengült, s a gravitációnak nem tud ellenállni: kétoldalt lógni kezd. Ha az formája a fiatalos ovális helyett szögletesebbé vált. Ha zavaró toka alakult ki, melyet a bőr alatt felszaporodott zsírszövet hangsúlyossá tesz. Ha plasztikai sebészeti arc lifting műtéten gondolkodik, de a nagy műtéti traumával járó klasszikus plasztikai beavatkozás helyett egy minimál-invazív lézersebészeti módszert szívesebben választana. Ha a zsírleszívás önmagában lógó bőrt eredményezne. Ha nem szeretne a nyak felső részén keresztirányú heget a tokaplasztika következtében.

 Kezelhető felületek

Az arc alsó és a nyak felső része, a toka.

Előkészítés

A PrecisionTx SmartLifting lézersebészeti kezelés előre egyeztetett időpontban történik, a vizsgálat napján nem végezhető el. A kezelést steril környezetben, egynapos sebészeti műtőnkben, altatásban végezzük, ezért az előkészítéshez részletes laborvizsgálat, EKG szükséges.
A kezelés

A PrecisonTx SmartLifting során a fül alatt egy apró metszést ejtünk, s ezen keresztül vezetjük be a PrecisonTx lézerkészülék egyszer használatos üvegszálát a bőr alá. (Az üvegszál közvetíti a lézer nagy energiájú fényét, a kezelés után nem marad bent!) A kezelés első fázisában a bőr alatti zsírszövetet oldjuk a lézer segítségével, a második szakaszban ezt az elfolyósodott zsír könnyedén kiszívjuk. A kezelés harmadik szakaszában a lézerrel a bőr alatti kötőszövetet forrósítjuk fel, s a hő következtében a kollagénhálózat megfeszül. Így a kitöltő zsírszövet eltávolítása után megjelenő lógást lézeres feszesítéssel ellensúlyozzuk.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A PrecisonTx SmartLifting kezelés után a páciens 1-2 hétig nem munkaképes. A duzzanat elmúlása után azonnal érezhető a zsírszövet mennyiségének csökkenése és a feszesítő hatás, de a bőrszerkezet teljes átépüléséhez 4-6 hónap időtartam kell. A műtéti területen egy hétig egy speciális kompresszt kell viselni, melyet az első hét után már csak éjszakára kell felvenni.

Kezelések száma

Egyetlen kezelés hatásos, de a kezelés igény szerint ismételhető.

A kezelés tudományos háttere

A PrecisonTx SmartLifting a Cynosure Inc. USA lézergyártó cég 3 hullámhosszúságú PrecisonTx lézerével történik. A lézer 3 különböző hullámhossza lehetővé teszi a zsíroldás és a bőrfeszesítés ideális arányának beállítását. A lézer okozta felmelegedés a kollagén összehúzódását eredményezi (természetes lifting hatás). A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

A PrecisionTx SmartLifting lézeres plasztikai sebészeti műtét ára 1.270.000 Ft, amely tartalmazza az altatást, a lézeres műtétet az egyszer használatos üvegszállal, a nyaki kompresszt, valamint a hotel szolgáltatást exkluzív magánklinikánkon.

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!