Z-Lipo cryolipolízis (zsírfagyasztás)

Z-Lipo cryolipolízis (zsírfagyasztás)

Zsírfagyasztás az ideális testkontúrért

A Cryolipolysis™ (zsírfagyasztás) innovatív módszerét alkalmazó Z-Lipo készülékkel lehetőség nyílik a zsírlerakódások célzott és tartós csökkentésére, non-invazív módon. A kezelés során a megcélzott zsírszövetet hosszabb időn keresztül, ellenőrzötten és biztonságosan, alacsony hőmérsékletre hűtjük. A hűtés után lökéshullám terápiát alkalmazunk, mely a lebontott zsírsejtek és a nyirokfolyadék eltávolítását segíti, emellett feszesíti a bőrt és csökkenti a narancsbőr tüneteit.

Kinek ajánlott a zsírfagyasztás?

A Z-Lipo zsírfagyasztás azok számára ajánlott, akinek egy vagy több területen körülírt zsírfelhalmozódása van, melynek csökkentése kedvezőbb testformát eredményezne. Aki nem szeretne helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozáson átesni. Aki szívesebben vállal egy gyógyulási idő nélkül járó könnyebb beavatkozást. Akinek a plasztikai sebész nem javasolja a zsírleszívás elvégzését.

Kezelhető felületek

A Z-Lipo zsírfagyasztás alkalmas a has, a csípő, a derék, a hát, a külső és belső comb, a felkar, a fenék, a toka és a férfi mell kezelésére. A kezelési programot az Ön igényei szerint, testreszabottan állítjuk össze.

Előkészítés

A Z-Lipo zsírfagyasztás általában előre egyeztetett időpontban végezhető, de mivel előkészítést nem igényel, a konzultáció napján is elvégezhető (szabad kapacitás függvényében).

A kezelés

A kezelést egy régióban 1 vagy 2 kezelőfejjel végezzük. A Z-Lipo készülék kezelőfejei 4 különböző méretben kaphatók a fájdalommentes szívóhatás biztosítása érdekében. A kezelőfej alá egy Aloe Vera gélt tartalmazó egyszer használatos lapot teszünk. A készülék precíz ellenőrzőrendszernek köszönhetően a kezelendő terület mindig a kívánt hőmérsékletre lesz lehűtve. Az optimális hőmérséklet stabil fenntartása a kezelés sikerének és biztonságos végrehajtásának alapvető feltétele. A pulzáló szívóhatás lehetősége fokozza a nyirokrendszerre és az anyagcserére kifejtett pozitív hatást. A kezelés során fájdalom általában nem lép fel.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A Z-Lipo zsírfagyasztás után folytathatja mindennapi tevékenységét. A kezelés eredménye 6-12 hét alatt válik láthatóvá.

Kezelések száma

Minden páciens különböző. Akár egyetlen Z-Lipo kezelés is hatásos lehet, de általában 2, esetleg több kezelést javaslunk. Egyidejűleg két terület, egy alkalommal akár több régió is kezelhető. Konzultáljon szakembereinkkel a testreszabott kezelési tervéről.

A kezelés tudományos háttere

A Cryolipolysis™ a zsírdepókat célozza meg, hosszú időn keresztül (általában 40-60 percig), ellenőrzött módon lehűtve azokat. A célzott hidegkezelés okozta energiaveszteség a zsírsejtek apoptózisát okozza, mely végül pusztulásukhoz vezet. A teljes lebomlás és a zsírsejtek természetes úton – a nyirokrendszerrel történő – eltávolítása kb. 10-12 hetet vesz igénybe. Annak köszönhetően, hogy a környező szövetek nem reagálnak úgy a lehűtésre, mint a zsírsejtek, a kezelés biztonságos, kíméletes és non-invazív. A Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a Z-Lipo és Z-Wave készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Lehetőség van a francia Thalion márkájú, Thalisvelt sorozatú karcsúsító és alakformáló lakossági termékek kedvezményes megvásárlására. A termékeket itt tekintheti meg:
https://www.thalion.hu/termekcsalad/thalisvelt

 

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!