Általános bőrgyógyászat

Általános bőrgyógyászat

Az általános bőrgyógyászati konzultáció célja a bőrtünetek vizsgálata, felismerése, azok hátterében levő okok, háttérbetegségek összefüggéseinek elemzése. A bőrtünetek lehetnek fertőzéses, allergiás vagy alkati eredetűek, előidézheti stressz, gyulladásos betegség, túlzott napozás, helytelen táplálkozás, vagy a szervezet immunállapotának megváltozása – hogy csak a leggyakoribbakat említsük.

Borgyogyaszat

A bőrtünetek összefügghetnek belgyógyászati, immunológiai, reumatológiai, allergológiai vagy onkológiai betegségekkel, sokszor azok markereként jelennek meg a bőrön elváltozások. A bőrgyógyászat szerteágazó tudomány – így a bőrbetegségek megállapításához nem csak jól képzett szakorvosokra, hanem rengeteg tapasztalatra, s a beteg együttműködő hozzáállására is szükség van.

A vizsgálati díj az intézetvezető bőrgyógyász főorvosnál 35 000 Ft, ugyanezen panasz 6 héten belül történő kontrollja 30 000 Ft. A vizsgálati díj bőrgyógyász orvosnál és szakorvosnál 30 000 Ft, ugyanezen panasz 6 héten belül történő kontrollja 25 000 Ft. A vizsgálati (állapot felmérési) díj az egyidejűleg vagy később elvégzendő orvosi beavatkozástól független, általános költségátalány jellegű térítés. A díjat a vizsgálat előtt szíveskedjen rendezni! Az anyajegyvizsgálat és térképezés ára külön díjszabás szerint, az anyajegyek számának függvényében változik. A beavatkozások külön árlista alapján történnek, melyről a konzultáció során, illetve a kezelés előtt tájékoztatást kap.

  

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk, de a helyszíni kötelező tesztelést 2022.májusától felfüggesztettük. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.