Általános bőrgyógyászat

Általános bőrgyógyászat

Az általános bőrgyógyászati konzultáció célja a bőrtünetek vizsgálata, felismerése, azok hátterében levő okok, háttérbetegségek összefüggéseinek elemzése. A bőrtünetek lehetnek fertőzéses, allergiás vagy alkati eredetűek, előidézheti stressz, gyulladásos betegség, túlzott napozás, helytelen táplálkozás, vagy a szervezet immunállapotának megváltozása – hogy csak a leggyakoribbakat említsük.

Borgyogyaszat

A bőrtünetek összefügghetnek belgyógyászati, immunológiai, reumatológiai, allergológiai vagy onkológiai betegségekkel, sokszor azok markereként jelennek meg a bőrön elváltozások. A bőrgyógyászat szerteágazó tudomány – így a bőrbetegségek megállapításához nem csak jól képzett szakorvosokra, hanem rengeteg tapasztalatra, s a beteg együttműködő hozzáállására is szükség van.

A vizsgálati díj az intézetvezető bőrgyógyász főorvosnál 35 000 Ft, ugyanezen panasz 6 héten belül történő kontrollja 30 000 Ft. A vizsgálati díj bőrgyógyász orvosnál és szakorvosnál 30 000 Ft, ugyanezen panasz 6 héten belül történő kontrollja 25 000 Ft. A vizsgálati (állapot felmérési) díj az egyidejűleg vagy később elvégzendő orvosi beavatkozástól független, általános költségátalány jellegű térítés. A díjat a vizsgálat előtt szíveskedjen rendezni! Az anyajegyvizsgálat és térképezés ára külön díjszabás szerint, az anyajegyek számának függvényében változik. A beavatkozások külön árlista alapján történnek, melyről a konzultáció során, illetve a kezelés előtt tájékoztatást kap.

  

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!