Bőrfiatalítás, Anti-Aging

Bőrfiatalítás, Anti-Aging

A lézeres bőrfiatalítás két fő csoportra osztható: bőrsérüléssel járó - úgynevezett ablatív -  ezáltal 1-2 hetes gyógyulási időt igénylő beavatkozások, valamint a bőrsérüléssel nem járó – úgynevezett non-ablatív – gyógyulási időt nem igénylő bőrfiatalítás. Az ablatív kezelések azonnali hatása látványosabb, mint a sérüléssel nem járó kezeléseké. Rövid összefoglalót az ablatív kezelésekről a TOVÁBB gombra kattintással olvashat.

Tovább

Az ablatív bőrfiatalítás első képviselője a 90-es évektől a CO2 lézeres hámlasztás volt. A CO2 lézer hatása kettős: a bőrfelület lehámlasztása, valamint a kollagénállomány felmelegítése révén annak összehúzódása (shrinking hatás, feszesítés). A kezelés eredményesnek bizonyult a mély ráncok, a hegek és a bőr lazaságának kezelésére, a gyógyulási idő azonban több hónapot vett igénybe. A bőrfelület egyenletes hámlasztásának igénye megmaradt, ezért a lézergyártó cégek más megoldást kerestek. Az Erbium:YAG alapú lézerekkel a bőrfelület hámlasztása finomabb lépcsőkben oldható meg, mint a CO2 lézerekkel. Amennyiben a készülékhez szkenner is tartozik, az biztosítja a bőrfelszín egyenletes letapogatását és kezelését, szemben azokkal az eszközökkel, ahol a kezelő személy kezére van bízva, hogy a 250-300 cm2 felületű arcot 20-50 mm2 méretű körökkel hogyan tudja lefedni. A szkenner nélküli kézi módszer nagy bizonytalanságot hordoz, tekintettel a lövések nagy számára (500-2000), melyet „kézi vezérléssel” kell a bőrfelületre juttatni.

A MicroLaserPeel egy Erbium alapú lézerre és egy különlegesen gyors hámlasztást garantáló szkennerre épülő bőrfiatalítás. A módszert a Dr Derm Bőrgyógyászat 2005-ben vezette be, Magyarországon elsőként. A lézer a bőrfelszínen levő sejtrétegeket egyenletesen elpárologtatja, s így előtűnnek a mélyebben elhelyezkedő friss, fiatal sejtek. A hámlasztás mélysége 4 mikrontól 50 mikronig, kis lépcsőkben állítható, így a kezelés gyógyulási ideje jól tervezhető. A MicroLaserPeel más kezelésekkel, akár egy ülésben is kombinálható – erre vonatkozóan a kezeléssel kapcsolatos konzultáción adunk részletes választ.

A ContourPeel a fenti hámlasztási módszer mély rétegekre történő kiterjesztését jelenti, ilyenkor a bőrfelszínt 50 – 200 mikron mélységben párologtatjuk el. A ContoruPeel bőrfiatalítás során a mélyebb rétegek jelentős felmelegítése a kollagénrostok azonnali összehúzódását és látványos lifting hatást eredményez.

A ProFractional-XC egy Erbium alapú lézerre épülő frakcionált bőrfiatalítás. Itt a lézer nagy energiájú, párhuzamos fénye kis frakciókban jut a bőr felületére, s oszlopszerűen okoz kis sérüléseket. Az oszlopok – melyek mélysége a hámlasztás mélységének 5-10x-ese is lehet – valódi „üregek”, ahová új sejtek épülnek be a bőr gyógyulási képességének köszönhetően. A lézer tehát egy természetes folyamatot, a bőr regenerációs képességét váltja ki. A bőr szerkezete megújul, így a kezelés után akár 10-15 évvel fiatalabbnak látszhat. A módszert a Dr Derm Bőrgyógyászat alkalmazta elsőként Magyarországon, a mai napig egyedüliként Budapesten.

A kezelést fájdalomcsillapító kenőccsel történő érzéstelenítés után végezzük, egyes esetekben vezetéses (injekciós) anesztéziát is alkalmazunk, de összetettebb esetekben, vagy alacsony fájdalomküszöb esetén lehetőség van bódításban, vagy mélyaltatásban történő beavatkozásokra is.

A HALO hybrid frakcionált bőrfiatalítás a jól bevált Er:YAG lézer finom sérüléseit kombinálja a sérülést nem okozó 1470nm-es lézer mély hatásával. Különösen az irharéteget érintő elváltozások (pigmenfoltok, kisebb ráncok) kezelésére alkalmas, gyorsabb gyógyulást (3-5 nap) igérő, korszerű módszer.

A DOT frakcionált kezelést az ablatív lézerek legújabb generációját jelentő DEKA gyártmányú készülékekkel végezzük. E lézerek gyorsasága, precizitása nagyon pontos, a bőr igényeihez hangolt bőrfiatalítást tesz lehetővé. A gyógyulási idő a klasszikus lézerekhez képest lerövidült, a bőrfeszesítő hatás látványos, a megújulási folyamat 3-6 hónapig tart, ezután látható a végleges eredmény. Mivel a kezelés kis megterhelést jelent, kenőcsös helyi érzéstelenítésben végezhető és 2 hónap elteltével ismételhető.

A DOT frakcionált szemhéjkezelés a szemkörnyéki vékony bőrszerkezet kezelésére van hangolva. A szemöldök vonalától egészen a pillasorig kezelünk, így a teljes felső szemhéj megújul. Az alsó szemhéjat a pillasortól kb. 2 ujjnyi távolságig kezeljük. Lehetőség van csak a felső, csak az alsó, vagy mindkét szemhéj egyidejű kezelésére. A kezelés 8 hét múlva ismételhető.

A CoolPeel leheletfinom hámlasztást jelent, ami kizárólag DEKA CO2 lézerekkel kivitelezhető bőrfiatalítás.

A DuoGlide hybrid lézeres bőrfiatalítás a frakcionált CO2 lézer és a jelentős melegítő hatású 1540nm-es sérülés nélküli lézer előnyös hatásait kombinálja. Valódi szinergizmust jelent, hiszen az apró sérülések beindítják a megújulási folyamatokat, a másik lézer erőteljes melegítő hatása pedig intenzív kollagénösszehúzódást és -képződést indít be.

A sérülést nem okozó lézeres kezelések széles tárháza meghaladja e menüpont kereteit.

 

 • SmartPICO LIOB frakcionált rejuvenáció

  SmartPICO LIOB frakcionált rejuvenáció

  Ragyogásfokozó bőrfiatalítás a legújabb módszerrel

  Részletek

 • ForeverYoung BBL fotorejuvenáció

  ForeverYoung BBL fotorejuvenáció

  Az öregedés megelőzése: preventív anti-aging program a fiatal bőrért

  Részletek

 • HALO HYBRID rejuvenáció

  HALO HYBRID rejuvenáció

  Újra ragyogó és életteli lesz a bőr! Díjnyertes anti-aging az USA-ból

  Részletek

 • SkinTyte II. bőrfeszesítés és lifting

  SkinTyte II. bőrfeszesítés és lifting

  A meglévő kollagén feszesítése és új kollagén képződés elősegítése

  Részletek

 • Botox (Botulinum) ránctalanítás

  Botox (Botulinum) ránctalanítás

  A Botox injekció a ráncok csökkentésének leggyorsabb módja

  Részletek

 • ContourPeel lézeres mélyhámlasztás

  ContourPeel lézeres mélyhámlasztás

  Mély ráncok, hegek intenzív hámlasztása bőrfeszesítéssel

  Részletek

 • Bőrfiatalítás lézeres hámlasztással

  Bőrfiatalítás lézeres hámlasztással

  Mélyhámlasztás és frakcionált kezelés, szemhéj fiatalítással

  Részletek

 • Szemhéjkezelés DOT frakcionált lézerrel

  Szemhéjkezelés DOT frakcionált lézerrel

  A DOT frakcionált szemhéjkezelés a szemhéjplasztika valódi alternatívája

  Részletek

 • MicroLaserPeel lézeres hámlasztás

  MicroLaserPeel lézeres hámlasztás

  A bőrfelület frissítése kíméletes lézeres hámlasztással

  Részletek

 • ProFractional-XC frakcionált rejuvenáció

  ProFractional-XC frakcionált rejuvenáció

  A bőrszerkezet teljes megújítása az arcon vagy a test bőrén

  Részletek

 • ICON frakcionált 1540 bőrmegújító lézer

  ICON frakcionált 1540 bőrmegújító lézer

  Póruscsökkentés, ránctalanítás, bőrfiatalítás pigment-halványítással

  Részletek

 • TwinLaser 3D rejuvenáció

  TwinLaser 3D rejuvenáció

  Lézeres bőrmegújítás értágulatos, rozáceára hajlamos bőrre

  Részletek

 • ThreeForMe 3 lépéses bőrfiatalítás

  ThreeForMe 3 lépéses bőrfiatalítás

  Bőrmegújító lézeres kezelés napfény és szolárium okozta károsodásokra

  Részletek

 • DOT frakcionált lézeres bőrmegújítás

  DOT frakcionált lézeres bőrmegújítás

  Bőrfiatalítás, hegkezelés, szemkörnyék lifting DOT frakcionált CO2 lézerrel

  Részletek

 • RedTouch bőrtömörítő kollagén kezelés

  RedTouch bőrtömörítő kollagén kezelés

  Arcfeszesítés és bőrszerkezet erősítés kollagénspecifikus lézerrel

  Részletek

 • CoolPeel leheletfinom lézeres hámlasztás

  CoolPeel leheletfinom lézeres hámlasztás

  Gyógyulási idő nélküli CO2 lézeres bőrfiatalítás

  Részletek

 • Potenza prémium mikrotűs RF kezelés

  Potenza prémium mikrotűs RF kezelés

  Többrétegű rádiófrekvenciás kezelés és hialuronsav bevitel

  Részletek

 • MoveoGlo’ összetett megoldás a ragyogó bőrért

  MoveoGlo’ összetett megoldás a ragyogó

  MoveoGlo: bőrvörösség, pigmentfoltok, kollagénvesztés lézeres megoldása

  Részletek

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!