MoveoGlo’ összetett megoldás a ragyogó bőrért

MoveoGlo összetett megoldás a ragyogó bőrért

MoveoGlo: bőrvörösség, pigmentfoltok, kollagénvesztés lézeres megoldása

Teljesen új kezelési koncepció a bőrt érintő legtöbb problémára. A Moveo PL a napfény és a szolárium okozta pigmentfoltokra, a Moveo VL a bőr vörösségére, a finom értágulatokra, a Moveo SR pedig a kollagénszint csökkenésére és a rugalmasság elvesztésére jelent gyógyírt. A MoveoGlo a 3-féle lézeres kezelés egy ülésben történő kombinációját jelenti, amely a képes a bőr öregedéssel összefüggő minden problémáját átfogóan kezelni.

Moveo PL: fókuszban a pigmentált elváltozások

A bőr öregedési tüneteinek 80-90%-át a napfény és a mesterséges UV-sugárzás (szolárium) okozza. A legszembetűnőbb, s egyben leggyakoribb tünet a pigmentált foltok megjelenése. Az öregségi foltnak is nevezett körülírt, barna elváltozások mellett a szeplők és a májfoltok is zavaró esztétikai panaszt jelentnek. Az új Moveo PL kezelés a felületes pigmentfoltok progresszív felmelegítésén alapul, aminek hatására a pigmenttel teli sejtek elpusztulnak, majd a természetes hámlás révén „lekopnak” a bőr felületéről.

Moveo VL: Fókuszban az értágulatok

A bőrt érő környezeti hatások, elsősorban a szabad gyökök képződése révén, károsítják a kapillárisok falát. Az érfal meggyengül, a keringés lelassul, s kezdetben állandósult vörösség, később látható érhálózat formájában jelent esztétikai panaszt. A kezelés során a lézer fénye lágy impulzusokban érkezik az erekben található hemoglobinhoz, s a nagy sebességű sorozatimpulzusok az érfalakat anélkül melegítik fel, hogy a  környezet károsodna. A kapillárisok felmelegítése az éranyajegy felszívódásához, a látható kapillárisok és a tartós vörösség eltűnéséhez vezet.

Moveo SR: Fókuszban a bőrfiatalítás

A bőr tartószerkezetének életkorral járó gyengülése ismert jelenség, s mindkét nemet érinti.

A nők a változó korban az ösztrogénhiány okozta változatos tüneteket is felismerik magukon, ezek egyike a bőr kollagéntartalmának drasztikus csökkenése. A rugalmatlanná váló és meglazult arcbőr, a kipárnázó volumen csökkenése miatt is lógni kezd, ráncokba, redőkbe rendeződik. Az új Moveo SR multipass kezelés az irharéteg fokozatos felmelegítése révén több támadáspontú megoldást kínál fájdalommentesen. A hőhatás a meglévő kollagént összehúzódásra készteti, így a szövetek feszesebbé válnak, esetenként azonnali lifting hatás figyelhető meg. Ezen kívül stimulálja a fibroblasztokat, mely új kollagénrostok képződését indítja be (neocollagenezis), ezáltal tömörebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt.

Kinek ajánlott?

Aki a bőr felületét nem találja kellően egyenletesnek, egységesebb, ragyogóbb bőrre vágyik. Akinek a napozás vagy a gyakori szoláriumozás megviselte a bőrét, szeplők, öregségi pigmentfoltok, értágulatok, finom ráncok alakultak ki. Akinek a bőre elveszítette rugalmasságát és feszességét. Akinek nincs lehetősége néhány napig otthon maradni a kezelés után. Aki nem szeretne bőrsérüléssel járó kezelést.

Kezelhető felületek

A két arcfél vagy a teljes arc, a nyak, a dekoltázs és a mell, a vállak, a hát felső része vagy egésze, a kéz és alkar, a felkar, a combok és a lábszár egyaránt kezelhető.

A MoveoGlo kezelés előkészítése

A MoveoGlo kezelés különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a MoveoGlo kezelést megelőző két hétben.

A MoveoGlo kezelés menete

A MoveoGlo kezelés során egy hűtött kezelőfejet érintünk a bőr felületéhez, melyet finoman csúsztatva mozgatunk a bőrön. A kezelendő felületet 3 soron kezeljük végig: a bőr vörösségét és a tágult ereket a Moveo VL, a pigmentfoltokat a Moveo PL fejjel, a Moveo SR technológiával pedig a meglévő kollagén összehúzódását (lifting hatás) és új kollagénrostok képződését idézzük elő. Az alacsonyabb energiájú sorozatimpulzusok és a kontakt hűtés megakadályozza a bőr égési sérülését.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A bőrsérülést nem okozó MoveoGlo kezelés után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a pigmentfoltok átmeneti sötétebbé válása sminkkel palástolható. A kezelés utáni bőr különleges otthoni ápolást nem igényel, de a kezelések között és azt utolsó kezelés után egy hónapig tartó fényvédelmet javaslunk. A hatásos fényvédelemhez a francia Thalion és a professzionális Jean d'Arcel fényvédő készítményeit ajánljuk.

Kezelések száma és kombinációja

A tökéletes eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk. A kezelésekre 3-4 hetente kerülhet sor. A kezelések közötti időben a bőr szerkezetét megerősítő, a pigmentfoltokat halványító, vagy hidratáló hatású injekciós és mezoterápiás kezeléseket javaslunk, melyből pácienseinknek komplett kezelési protokollt állítunk össze.

A kezelés tudományos háttere

Korábban a lézerek nagyenergiájú fénysugara egyetlen villanással juttatta be a kezelendő területre a hatékonysághoz szükséges teljes energiát, s annak egy része feleslegesen melegítette a felsőbb rétegeket. Ez a behatás kellemetlen érzetet keltett, különösen akkor, ha sokféle problémát kellett egyidejűleg, a teljes arcfelszínen kezelni. A DEKA szabadalma, a  Moveo technológia drasztikusan lecsökkenti a fényenergia veszteségét a bőrrel szorosan érintkező kontakt kezelőfej révén. A hűtött zafírkristály folyamatosan siklik a  bőrön, s  rajta keresztül nagy sebességgel alacsonyabb energiasűrűségű fény hatol a  mély rétegekbe. A MOVEO technológiának köszönhetően a hatásos energiamennyiség szinte észrevétlenül éri el a célsejteket, s a bőrfelszín kellemesen hűvös marad.

A kezelést Európa legnagyobb lézergyártója, a DEKA cég AGAIN nevű új készülékével történik. Az AGAIN a LEGJOBB LÉZER kategória győztese volt a 2022-ban Monacoban rendezett AMWC világkongresszuson (Anti-Aging Medicine World Congress). A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a MoveoGlo kezelési módszert Magyarországon.

Kezelések ára

A teljes arc kezelése esetén, 1 Moveo módszer alkalmazása 125.000 Ft, 2 Moveo 195.000 Ft, a MoveoGlo kezelés (a Moveo SR, Moveo PL és Moveo VL együttes alkalmazása) 250.000 Ft alkalmanként. A MoveoGlo kezelés CoolPeel leheletfinom lézeres hámlasztással kombinálható egy ülésben, ez esetben a komplex kezelés ára teljes arcra 350.000 Ft.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!