RedTouch bőrtömörítő kollagénstimuláció

 • greek_face
 • redtouch_ba1
 • redtouch_ba11
 • redtouch_ba10
 • redtouch_ba9
 • redtouch_ba8
 • redtouch_ba7
 • redtouch_ba6
 • redtouch_ba5
 • redtouch_ba4
 • redtouch_ba3
 • redtouch_ba2

RedTouch kollagén kezelés

Kollagén specifikus lézer használata

A RedTouch lézeres kollagén kezelés hatékony és megbízható megoldást jelent a kor előrehaladtával megjelenő ráncokra és pigmentfoltokra egyaránt. Egyedülálló technológiájának köszönhetően célzottan a kollagénszálakra fejti ki hatását, így azok visszanyerhetik rendezett, rugalmas formájukat. Az eredmény pedig simább, élettel telibb, fiatalosabb arcbőr a ráncok látható csökkenésével és a pigmentfoltok halványulásával.

Kinek ajánlott a Redtouch kollagén kezelés?

A RedTouch lézeres kollagén regeneráció remek választás azok számára, akik szeretnének fiatalosabb megjelenést a ráncok látható csökkenésével, mindezt sebészeti beavatkozás és felületi sérülések nélkül. Ha olyan megoldást keres, ami fájdalommentesen, gyorsan és hatékonyan képes lassítani a bőr öregedésének folyamatát, ha szeretné lassítani a ráncok megjelenését, esetleg a meglévő ráncok csökkentését tűzné ki célul.

Kezelhető területek

Elsősorban az arc. Kezelhető még a nyak, a dekoltázs, vagy a kéz bőre.

Előkészítés

A RedTouch kollagén kezelés különösebb előkészítést nem igényel, a szabad kapacitás függvényében már a konzultáció napján el tudjuk végezni.

A RedTouch kollagén kezelés

A RedTouch kollagén specifikus frakcionált lézer intelligens kezelőfejének köszönhetően a kezelés a bőr egyéni sajátosságainak megfelelően, személyre szabottan történik. A kezelés során a bőrre felvitt gél biztosítja a kezelőfej tökéletes érintkezését a bőrrel. A bőr felső rétegét kontakt hűtés védi, így a kezelés nem csak fájdalommentes, de biztonságos is. Az érintett területtől függően 30-50 perc a kezelés időtartama, így a klinikán történő hosszantartó tartózkodásra sem kell számítani.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Bőrfelületi sérülés nem keletkezik, a bőr nem veszít természetes fényvédőképességéből. Az utóápolás során mégis javasoljuk a fényvédőkrém használatát, hiszen a RedTouch kollagén kezelés bőrszín kiegyenlítő, pigmenthalványító hatása nem érvényésül kellőképpen, ha túlzott UV-terhelés éri. Javasoljuk a kollagénképződést segítő kozmetikai termékek használatát és kollagéntartalmú táplálékkiegészítők fogyasztását.

 Kezelések száma

Ismételt Redtouch kollagén kezelés elvégzését javasoljuk, kúraszerűen (4 kezelésből álló kúra, 2 hetenként végzett kezeléssel). Lehetőség van Intracel Pro mikrotűs RF kezelés + hialuronsavas mezoterápia kombinált kúra igénybe vételére is.

A kezelés tudományos háttere

A RedTouch kollagén specifikus frakcionált diódalézer a DEKA, Európa legnagyobb lézergyártójának egyik legújabb fejlesztése. A 675 nm-es hullámhossz direkt módon hat a kollagénrostokra, segítve azok újjáépülését, emellett pozitívan hat az új elasztinszálak termelődésére is. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet – Dr. Varju Gábor főorvos vezetésével - elsőként alkalmazza a készüléket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A Redtouch kollagén kezelés ára

A RedTouch lézeres regeneráló kollagén kezelés ára teljes arcra alkalmanként 150.000 Ft, teljes arc és nyak együttes kezelése 195.000,- Ft. A kézhát kezelése 75.000,- Ft alkalmanként.

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!