RedTouch bőrtömörítő kollagén kezelés

 • greek_face
 • redtouch_ba1
 • redtouch_ba11
 • redtouch_ba10
 • redtouch_ba9
 • redtouch_ba8
 • redtouch_ba7
 • redtouch_ba6
 • redtouch_ba5
 • redtouch_ba4
 • redtouch_ba3
 • redtouch_ba2

RedTouch bőrtömörítő kollagén kezelés

Kollagén specifikus lézer használata

A RedTouch lézeres bőrtömörítő kollagén kezelés hatékony és megbízható megoldást jelent a besüppedt hegekre, a fogyási és terhességi csíkokra (striák), valamint a kor előrehaladtával megjelenő ráncokra. Egyedülálló technológiájának köszönhetően célzottan a kollagénszálakra fejti ki hatását, így azok visszanyerhetik rendezett, rugalmas formájukat. Az eredmény pedig simább, élettel telibb, fiatalosabb, tömörebb szerkezetű bőr a ráncok látható csökkenésével, a besüppedt hegek és striák feltöltődésével.

Kinek ajánlott a Redtouch bőrtömörítő kollagén kezelés?

A RedTouch lézeres kollagén regeneráció remek választás azok számára, akiknek a célja az aknés folyamat következtében kialakult besüppedt hegeket eltüntetése, illetve akik szeretnék elérni az arc és a nyak fiatalosabb megjelenését a ráncok látható csökkenésével, mindezt sebészeti beavatkozás és felületi sérülések nélkül. Ha olyan megoldást keres, ami fájdalommentesen, gyorsan és hatékonyan képes lassítani a bőr öregedésének folyamatát, ha szeretné lassítani a ráncok megjelenését, esetleg a meglévő hegek cagy striák csökkentését tűzte ki célul.

Kezelhető területek

Az arc, a nyak, a dekoltázs, vagy a kéz bőre. Striák a test bármely felszínén: csípőn, combon, popsin, hason, mellen.

Előkészítés

A RedTouch kollagén kezelés különösebb előkészítést nem igényel, a szabad kapacitás függvényében már a konzultáció napján el tudjuk végezni.

A RedTouch bőrtömörítő kollagén kezelés

A RedTouch kollagén specifikus frakcionált lézer intelligens kezelőfejének köszönhetően a kezelés a bőr egyéni sajátosságainak megfelelően, személyre szabottan történik. A kezelés során a bőrre felvitt gél biztosítja a kezelőfej tökéletes érintkezését. A bőr felső rétegét kontakt hűtés védi, így a kezelés nem csak fájdalommentes, de biztonságos is. Az érintett területtől függően 30-50 perc a kezelés időtartama.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A Redtouch bőrtömörítő kollagén kezelés során bőrfelületi sérülés nem keletkezik, s a bőr nem veszít természetes fényvédőképességéből. Az utóápolás során mégis javasoljuk a fényvédőkrém használatát, hiszen a RedTouch kezelésnek bőrszín kiegyenlítő, pigmenthalványító hatása is van. Javasoljuk a kollagénképződést segítő kozmetikai termékek használatát és kollagéntartalmú táplálékkiegészítők fogyasztását.

 Kezelések száma

Ismételt Redtouch kollagén kezelés elvégzését javasoljuk, kúraszerűen (4-6 kezelésből álló kúra, 2-4 hetenként végzett kezeléssel).

A kezelés tudományos háttere

A RedTouch kollagén specifikus frakcionált diódalézer a DEKA, Európa legnagyobb lézergyártójának egyik legújabb fejlesztése. A 675 nm-es hullámhossz direkt módon hat a kollagénrostokra, segítve azok újjáépülését, emellett pozitívan hat az új elasztinszálak termelődésére is. A Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet – Dr. Varju Gábor főorvos vezetésével - elsőként alkalmazza a készüléket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!