Anti-aging konzultáció

Anti-aging konzultáció

A bőr öregedése a genetikai tényezőktől, a napozás és a szoláriumhasználat mértékétől, más környezeti tényezőktől és a táplálkozási szokásoktól függően egyénenként változó. Az anti-aging konzultáció célja a bőr öregedésével összefüggő tünetek elemzése: a pigmentfoltok, értágulatok, finomabb és mélyebb ráncok, valamint a hegek felmérése, ezen kívül a bőr fizikai paramétereinek (hidratáltság, rugalmasság, faggyútermelés) műszeres mérése. A 3D kamera segítségével készített „domborzati bőrtérkép” lehetőséget nyújt a kezelés háromdimenziós tervezésére. Az eszközökkel való mérések és a 3D-s modellezés értékes kiegészítője a személyes konzultációnak és bőrápolási tanácsadásnak.

anti_aging

A bőr állapotának felmérését a kezelésekre vonatkozó konzultáció követi. Bőrgyógyászunk részletesen ismerteti az általa javasolt kezelések módját, azok közötti különbségeket, segít mérlegelni az előnyöket és hátrányokat.

A betegvizsgálati díj 25 000 Ft (magyar nyelvű konzultáció esetén), ugyanezen panasz 6 héten belül történő kontrollja 20 000 Ft. A betegvizsgálati (állapot felmérési) díj az egyidejűleg vagy később elvégzendő orvosi beavatkozástól független, általános költségátalány jellegű térítés. A díjat a vizsgálat előtt szíveskedjen rendezni! A beavatkozások külön árlista alapján történnek, melyről a konzultáció során, illetve a kezelés előtt tájékoztatást kap.

vectra-h1-capture

 

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk, de a helyszíni kötelező tesztelést 2022.májusától felfüggesztettük. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.