Anti-aging konzultáció

Anti-aging konzultáció

A bőr öregedése a genetikai tényezőktől, a napozás és a szoláriumhasználat mértékétől, más környezeti hatásoktól és a táplálkozási szokásoktól függően egyénenként változó. Az anti-aging konzultáció célja a bőr öregedésével összefüggő tünetek elemzése: a pigmentfoltok, értágulatok, finomabb és mélyebb ráncok, valamint a hegek felmérése, szükség esetén a bőr fizikai paramétereinek (hidratáltság, rugalmasság, faggyútermelés) műszeres mérése. A Visia 2D képalkotó rendszer a bőr pigmenttartalmának elemzésére, az érhálózat változásának követésére, míg a Vectra 3D kamera segítségével készített „domborzati bőrtérkép” a kezelés háromdimenziós változásainak (volumenhiány, aszimmetria) követésére, valamint műtéti tervezésre alkalmas. Az eszközökkel való mérések és a 3D-s modellezés értékes kiegészítője a személyes konzultációnak és bőrápolási tanácsadásnak.

anti_aging

A bőr állapotának felmérését a kezelésekre vonatkozó konzultáció követi. Bőrgyógyászunk részletesen ismerteti az általa javasolt kezelések módját, azok közötti különbségeket, segít mérlegelni az előnyöket és hátrányokat.

A vizsgálati díj 35 000 Ft. A betegvizsgálati (állapot felmérési) díj az egyidejűleg vagy később elvégzendő orvosi beavatkozástól független, általános költségátalány jellegű térítés. A díjat a vizsgálat előtt szíveskedjen rendezni! A beavatkozások külön árlista alapján történnek, melyről a konzultáció során, illetve a kezelés előtt tájékoztatást kap, s az árajánlatot nemcsak mi rügzítjük, hanem a kezelésről szóló tájékoztató brossúra hátoldalára is feljegyezzük, ezért ezt célszerű megőriznie. Amennyiben a kezelést nem a konzultáció napján veszi igénybe, vagy a konzultáció és a kezelés között hosszabb idő telik el, célszerű érdeklődnie az esetleges árváltozásokról.

Szíveskedjen arra felkészülni, hogy sok esetben a kezelésre a konzultáció után azonnal sor kerül, aminek a pontos időtartamával kalkulálni lehetetlen, hiszen a vizsgálat előtt nem ismerjük a pácienst és az igényeit sem. Ezért hozzon magával olvasnivalót, laptopot, vagy tájékozódjon a helyszínen további kezeléseinkről, olvassa el a kihelyezett tájékoztató brossúrákat, hogy a várakozás hasznosan teljen el. Köszönjük a türelmét!

vectra-h1-capture

 

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!