Anti-aging konzultáció

Anti-aging konzultáció

A bőr öregedése a genetikai tényezőktől, a napozás és a szoláriumhasználat mértékétől, más környezeti hatásoktól és a táplálkozási szokásoktól függően egyénenként változó. Az anti-aging konzultáció célja a bőr öregedésével összefüggő tünetek elemzése: a pigmentfoltok, értágulatok, finomabb és mélyebb ráncok, a térfogathiány (volumenhiány) felmérése, valamint a hegek tanulmányozása, szükség esetén a bőr fizikai paramétereinek (hidratáltság, rugalmasság, faggyútermelés) műszeres mérése. A Visia 2D képalkotó rendszer a bőr pigmenttartalmának és érhálózatának elemzésére, a változásának követésére, a pórusméret és a hegek struktúrájának követésére, míg a Vectra 3D kamera segítségével készített „domborzati bőrtérkép” a kezelés háromdimenziós változásainak (volumenhiány, aszimmetria) követésére és műtéti tervezésre alkalmas. Az eszközökkel való mérések és a 3D-s modellezés értékes kiegészítője a személyes konzultációnak és bőrápolási tanácsadásnak.

anti_aging

A bőr állapotának felmérését a kezelésekre vonatkozó konzultáció követi. Vezető főorvosunk 30 év tapasztalattal rendelkezik az esztétikai bőrgyógyászat területén, ezért kitűnően ismeri az általa javasolt kezelések módját, azok közötti különbségeket, segít mérlegelni az előnyöket és hátrányokat.

Az anti-aging konzultáció során fizetendő vizsgálati díj 40 000 Ft. A betegvizsgálati (állapot felmérési) díj az egyidejűleg vagy később elvégzendő orvosi beavatkozástól független, általános költségátalány jellegű térítés. A díjat a vizsgálat előtt szíveskedjen rendezni! A beavatkozások külön árlista alapján történnek, melyről a konzultáció során, illetve a kezelés előtt tájékoztatást kap, s az árajánlatot nemcsak mi rügzítjük, hanem a kezelésről szóló tájékoztató brossúra hátoldalára is feljegyezzük, ezért ezt célszerű megőriznie. Amennyiben a kezelést nem a konzultáció napján veszi igénybe, vagy a konzultáció és a kezelés között hosszabb idő telik el, célszerű érdeklődnie az esetleges árváltozásokról.

Szíveskedjen arra felkészülni, hogy sok esetben a kezelésre az anti-aging konzultáció után azonnal sor kerül, aminek a pontos időtartamával kalkulálni lehetetlen, hiszen a vizsgálat előtt nem ismerjük a pácienst és az igényeit sem. Ezért hozzon magával olvasnivalót, laptopot, vagy tájékozódjon a helyszínen további kezeléseinkről, olvassa el a kihelyezett tájékoztató brossúrákat, hogy a várakozás hasznosan teljen el. Köszönjük a türelmét!

vectra-h1-capture

 

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!