HALO HYBRID rejuvenáció

HALO HYBRID rejuvenáció

Teljeskörű bőrmegújítás hibrid frakcionált lézerrel

Idővel a bőr elveszíti fiatalos ragyogását, a napfény okozta bőrkárosodás és a szervezet természetes öregedési folyamatai miatt. Ennek eredményeképpen a felületén öregségi foltok, finom ráncok jelennek meg, s a bőr elveszíti természetes, fiatalos ragyogását. Ezt a problémát a korábbi lézerek nem tudták elég hatékonyan megoldani, mert a beavatkozás vagy fájdalommentes, de túl felületes volt, vagy túlzottan mély, de egyúttal fájdalmas és hosszú gyógyulási időt igényelt. A HALO lézer eltávolítja az elmúlt évek nyomait, precízen megcélozva a bőr megfelelő mélységét. A HALO HYBRID visszahozza a bőr fiatal korban megszokott természetes ragyogását és a gyönyörű bőrszint.

A HALO HYBRID rejuvenáció egy összetett bőrmegújító eljárás. Javul a bőr feszessége és tömörsége, eltűnnek vagy csökkennek a színbeli egyenetlenségek (pigmentfoltok), mérséklődik a finom ráncok száma és mélysége éppúgy, mint a pórusméret. A sejtszerkezet megújulása révén megváltozik a bőr fényvisszaverő képessége, újra előtűnik a fiatalos bőrre jellemző ragyogása.

Kinek ajánlott?

A HALO HYBRID rejuvenáció az elmúlt  évek nyomát enyhíti, beleértve a bőr stressz okozta felületei elvátozásait, az elszíneződéseket, a fénykárosodást, az öregedés első látható jeleit, a feszesség elvesztését (tónus), a tág pórusokat, a meggyengült szerkezetet, a finom ráncokat, a hegeket. Ajánlott annak, akinek az arcbőre sápadt, igénybevett, esetleg a napozás vagy a szoláriumozás miatt pigmentfoltok jelentek meg a felszínén. Akinek az arcbőre nehezen sminkelhető az egyenetlen bprszín miatt, vagy a kozmetikai készítmények nehezen szívódnak fel. Akinek az arcbőre sápadt, fakó, fáradtnak tűnik. Aki egyelőre nem szeretne műtéti beavatkozást, s a kíméletesebb lézeres bőrmegújítást érzi időszerűnek. Akinek a bőrfelületen zavaró hegek, tág pórusok láthatóak.

Kezelhető felületek

A teljes arc, a nyak, a dekoltázs, a kéz.

A HALO rejuvenáció előkészítése

A HALO rejuvenációt szakorvosi konzultáció előzi meg, mely során elvégezzük a bőr elemzését az anti-aging konzultáció során, VISIA arcdiagnosztikai rendszerrel.

A HALO HYBRID bőrfiatalítást előre egyeztetett időpontban végezzük, a vizsgálat napján csak akkor végezhető el, ha éppen rendelkezünk szabad kapacitással. Amennyiben Ön nem lidokain allergiás, a kezelés megkezdése előtt egy órával egy érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelendő bőrfelületre. A kezelés napjától 10 napon keresztül aciklovir tabletta szedése szükséges (a bőrsérüléssel járó kezelések esetleges herpesz fellobbanást előidéző hatásának elkerülésére).

A HALO rejuvenáció menete

A kezelés a bőr felmérésével kezdődik. A HALO készüléket mérési módozatba állítva (Motion Tracking Technology) felmérjük a kezelendő terület nagyságát. A kezelés során a HALO lézer parányi kezelőfejét egyenletesen görgetjük a bőrfelületen mindaddig, amíg a készülék nem jelzi, hogy az előírt kezelést elvégeztük. A helyi érzéstelenítésnek és a beépített hideglevegős hűtésnek köszönhetően a HALO bőrmegújító kezelés csupán enyhe diszkomfort érzéssel jár. A legtöbb páciens a beavatkozás során meleget és csipkedést érez, ami összességében inkább kellemes. A hőérzet a kezelés után néhány óráig megmaradhat.

Az első eredmények a HALO HYBRID lézeres rejuvenációt követő 1 hét múlva lesznek láthatóak, de pigmentáció szempontjából a HALO kezelést követő 2-3. héten észlelik a kezelt páciensek a legnagyobb változást. Az irha regenerációja hónapokig tart, a bőr állapota folyamatosan fog javulni a HALO kezelést követő hónapokban. A HALO kezelés eredménye általában 1 évig fennmarad, amennyiben a megfiatalodott bőrét fényvédőkrémek segítségével megóvja a további UV-károsodástól. Minden újabb HALO kezelés tovább javít a bőr állapotán, s a megjelenése még ragyogóbb lesz.

A HALO HYBRID frakcionált kezelést - a még teljesebb eredmény érdekében - legkorábban 6 héten belül meg lehet ismételni. Ha szeretnénk, hogy a HALO frakcionált kezelések hatása összeadódjon, célszerű a 2. beavatkozást 3 hónapon belül elvégezni.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Az első 24 órában, az orvos utasításait követve, a bőrt óvni kell a külső behatásoktól. Másnapra a bőrfelületen száraz pörkök jelennek meg, s a beavatkozás intenzitásától függően 3-5 nap alatt leválnak, így visszatérhet a mindennapjaihoz. A kezelést követő napokban a bőr átmeneti bronzos elszíneződése jelentkezhet, mely make up segítségével elfedhető. A 3-4. napon a kezelt felületen jelentkező hámlás után az új bőrfelszín válik láthatóvá. A kezelést célszerű hétvégére, vagy olyan időszakra tervezni, amikor a kezelés után látható átmeneti tünetek nem okoznak fennakadást a tevékenységében. A kezelést követő időszaban – mint minden lézeres kezelés után – fényvédő krémek alkalmazása ajánlott.

Kezelések száma

A HALO HYBRID frakcioált kezelésben éppen az a különleges, hogy már egyetlen kezeléssel elérheti a kívánt eredményt. Konzultáljon szakembereinkkel arról, hogy Önnek egyetlen kezelés elegendő-e, vagy érdemes-e megismételni 6-12 héten belül, s igénybe venni a 2. kezelésre járó különleges kedvezményt. Egyeztessen arról is, hogy szüksége van-e a látható öregségi foltjai és finom értágulatai miatt a BBL fototerápia egyidejű elvégzésére.

A HALO HYBRID rejuvenáció tudományos háttere

Régebben Önnek választania kellett a valóban nagyszerű eredményt garantáló, de hosszas felépüléssel járó beavatkozások, vagy a gyógyulási időt nem igénylő, de alig látható hatású kezelések között. Most a HALO-val a kétféle módszer legjavát szerezheti meg: nagyszerű eredményeket minimális gyógyulási idővel. A HALO hibrid frakcionált technológiája révén kombinálja a mély dermális rejuvenációt (non-ablatív frakcionált lézer) az epidermisz megújításával (ablatív frakcionált lézer), így a bőr hám- és irharétegében érvényesülő szinergista hatás más kezeléseknél nem tapasztalható eredményt kínál. A HALO HYBRID megújítja a bőrét az agresszívebb kezelésekkel járó hosszas gyógyulási idő nélkül.
Az USÁ-ban az esztétikai piacon meghatározó New Beauty Magazin értékelése alapján „A legjobb anti-aging kezelés” megtisztelő címet nyerte el 2016-ban. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Kezelések ára

A teljes arc kezelése 449.000 Ft, teljes arc és nyak együtt 599.000 Ft alkalmanként. A HALO hybrid frakcionált kezelés a ForeverYoung BBL kezeléssel is kombinálható egy ülésben, ez esetben a komplex kezelés ára módosul.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!