SkinTyte II. bőrfeszesítés és lifting

SkinTyte II. bőrfeszesítés

Bőrfeszesítés és lifting kollagénindukcióval, műtét nélkül

A SkinTyte-II. bőrfeszesítés egy nagyenergiájú, pulzáló fényimpulzus sorozattal történő, természetes hatású bőrfeszesítés a bőr lazasága esetén, a gravitáció okozta öregedési tünetekre (mélyülő orr-ajak barázda, az arc ovális formájának elvesztése). A SkinTyte II. kezelés infravörös fénye az irha kollagénállományát felforrósítja, melynek azonnali összehúzódása látványos lifting hatást eredményez. Másodlagos hatásként megindul az új kollagénrostok képződése (kollagénindukció).

Kinek ajánlott a SkinTyte-II. bőrfeszesítés?

Akinek a napfény, a gyakori szoláriumozás, a változó kor okozta hormonális változások, az öregedés vagy fogyás következtében a bőr elveszítette rugalmasságát és feszességét, s a tartószerkezet meggyengülése következtében zavaró mértékben megnyúlt. Aki az első ráncok megjelenését észleli a szem környékén, vagy az orr-ajak barázda területén.

Kezelhető felületek

A teljes arc, a nyak, a dekoltázs középső része (mellek között), a felkar, a kézhát, a köldök körüli bőr, a térd felett, a teljes has vagy a hát egyaránt részesíthető SkinTyte-II. bőrfeszesítő kezelésben.

A SkinTyte-II. bőrfeszesítés előkészítés

A SkinTyte II. bőrfeszesítő kezelés különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. A napozást vagy a szoláriumozást nem javasoljuk a SkinTyte II. kezelést közvetlenül megelőző napokban.

A kezelés

A SkinTyte II. bőrfeszesítő kezelés során egy hűtött kezelőfejet érintünk a bőr felületéhez, mely 10-15 másodpercig tartó fényimpulzus sorozatokat ad le. Az impulzussorozatok végére a bőr mélyebb rétegei jelentősen felmelegednek, ezért azok összehúzódása következik be (SkinTyte shrinking: azonnali bőrfeszesítő hatás). Ezután a szomszédos bőrterület kezelése következik. A hűtés megakadályozza a bőr égési sérülését. A kezelés enyhe kellemetlenséggel járhat, jellemzően fájdalommentes.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A bőrsérülést nem okozó SkinTyte II. bőrfeszesítő kezelés után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség sminkkel palástolható. A kezelés utáni bőr különleges otthoni ápolást nem igényel, két hétig tartó fényvédelmet mindenképpen javaslunk.

Kezelések száma

Évente 4 kezelés (3 havonként), esetleg egy 3 kezelésből álló gyorsított kúra (1-2 hetente történő kezelésekkel), majd évente 1-2 alkalommal történő fenntartó kezelés javasolt. Fiatalabb, jobb tartású bőr esetén akár egyetlen kezelés is látványos és tartós hatású lehet.

A kezelés tudományos háttere

A SkinTyte II. kezelés a Sciton Inc. USA lézergyártó cég továbbfejlesztett BBL technológiáján alapul. A tudományos vizsgálatok szerint a sorozatimpulzusok okozta magas szöveti hőmérséklet az irha kollagénrostjait összehúzódásra készteti (azonnali hatás). Emellett beindítja az új kollagénrostok képződését, melyek a régi, feltöredezett rostok helyét foglalják el. A készülék tehát a bőr saját, természetes regenerációs képességét használja fel a megfiatalodás érdekében. A SkinTyte II. a korábbi SkinTyte kezeléshez képest jobban kontrollálható energia bevitelt, ezáltal rövidebb kezelési időt és látványosabb eredményeket garantál. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készüléket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!