ForeverYoung BBL fotorejuvenáció

ForeverYoung BBL fotorejuvenáció

BBL fotorejuvenáció: ráncok, pigmentfoltok, bőrvörösség kezelése

Bőrmegújító hatású fotorejuvenáció a napfény okozta fénykárosodások, finomabb ráncok, szeplőszerű és öregségi pigmentfoltok, bőrvörösség kezelésére. A ForeverYoung BBL fotorejuvenáció hatására a bőr sejtjeinek működése – a tudományos vizsgálatok szerint – a fiatalkori bőr működéséhez válik hasonlóvá. Eltűnnek a finom ráncok, a barna foltok és a vörös értágulatok, a bőr megjelenése fiatalosabb és üdébb lesz. Rendszeres ForeverYoung BBL kezelésekkel a bőr további öregedése lelassítható.

Olvasd el a life.hu cikkét a BBL fotorejuvenáció történetéről!

Kinek ajánlott?

Aki a bőr öregedésének első jeleit észleli, s szeretné megelőzni bőr öregedési tüneteinek megjelenését. Aki egy hatásos anti-aging megelőző kezelésre vágyik. Akinek a napozás vagy a gyakori szoláriumozás megviselte a bőrét, szeplők, öregségi pigmentfoltok, értágulatok, finom ráncok alakultak ki. Akinek a bőre elveszítette rugalmasságát és feszességét. Akinek nincs lehetősége néhány napig otthon maradni a kezelés után. Aki nem szeretne bőrsérüléssel járó kezelést.

Kezelhető felületek

A két arcfél vagy a teljes arc, a nyak, a dekoltázs és a mell, a vállak, a hát felső része vagy egésze, a kéz és alkar, a felkar, a combok és a lábszár egyaránt kezelhető.

A BBL fotorejuvenáció előkészítése

A ForeverYoung BBL kezelés különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a ForeverYoung BBL kezelést megelőző két hétben.

A BBL fotorejuvenáció menete

A ForeverYoung BBL fotorejuvenáció során egy hűtött kezelőfejet érintünk a bőr felületéhez, mely rövid fényimpulzust ad le. Ezután a szomszédos bőrterület kezelése következik. A kezelendő felületet 3 soron kezeljük végig: először a tágult ereket, majd a pigmentfoltokat kezeljük, végül a bőr irharétegét pulzáló infravörös fénnyel melegítjük, mellyel a meglévő kollagén összehúzódását (lifting hatás) és új kollagénrostok képződését idézzük elő. A hűtés megakadályozza a bőr égési sérülését.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A bőrsérülést nem okozó ForeverYoung BBL fotorejuvenáció után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a pigmentfoltok átmeneti sötétebbé válása sminkkel palástolható. A kezelés utáni bőr különleges otthoni ápolást nem igényel, de a kezelések között és azt utolsó kezelés után egy hónapig tartó fényvédelmet javaslunk. A hatásos fényvédelemhez a francia Thalion és a professzionális Jean d'Arcel fényvédő készítményeit ajánljuk.

Kezelések száma

Akár egyetlen fotorejuvenáció hatásos lehet, de a tökéletes eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk. A ForeverYoung BBL kezelésekre 2-3 hetente kerülhet sor.

A kezelés tudományos háttere

A ForeverYoung BBL fotorejuvenáció a Sciton Inc. USA lézergyártó cég továbbfejlesztett BBL technológiáján alapul. A tudományos vizsgálatok szerint a 10 éven keresztül, évente legalább 1 alkalommal elvégzett kezelés átlagosan 8 évvel fiatalabb megjelenésű bőrt eredményez. A bőr sejtjeinek „géntérképe”, mellyel a sejtfunkciók minőségét vizsgálják, a fiatalkori bőr géntérképéhez válik hasonlatossá a Forever Young BBL kezelés után. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készüléket és a kezelési módszert Magyarországon.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!