ThreeForMe 3 lépéses bőrfiatalítás

ThreeForMe - bőrfiatalítás és pigment halványítás

Ragyogó megoldás a fáradt bőrre

Miért foglalkozna egyetlen bőrproblémával, ha egyszerre megoldhat hármat? A ThreeForMe lézeres kezelés a finom ráncok, tág pórusok, napfény okozta foltok, látható értágulatok eltüntetésének klinikailag kipróbált módszere. Még sohasem volt ilyen egyszerű a túlzott napozás okozta bőrelváltozások és az öregedés tüneteinek kezelése. A ThreeForMe bőrfiatalítás a bőr minden rétegében kifejti a hatását anélkül, hogy a felületen sérülést okozna.

Kinek ajánlott a ThreeForMe kezelés?

Akinek a napfénytől vagy a szoláriumozástól igénybe vett a bőre, felületes pigmentfoltokkal, értágulatokkal, finom ráncokkal. Akinek az arcbőre gyakran kivörösödik, vagy a bőr zavaró vörös színe állandósult. Akinél rozáceát állapítottak meg, legyen az bármilyen stádiumban. Akinek pattanások után visszamaradt kisebb hegek, tág pórusok csúfítják az arcát. Akinek a nyak két oldalán, vagy a dekoltázs közepén bőrvörösség jelentkezik, vagy a bőrfelszín lúdbőrszerű elváltozása (elasztózis, a rugalmas rostok pusztulása) figyelhető meg. Az Ön bőrének kezelésre való alkalmasságát kezelőorvosa dönti el, forduljon hozzá bizalommal.

Kezelhető felületek

A bőr egységes megjelenése érdekében a ThreeForMe kezelés során a teljes arcot kezeljük, nem csak a problémás területeket. Ezen kívül a nyak és a dekoltázs a leggyakrabban kezelt bőrfelületek.

A ThreeForMe lézerkezelés előkészítése

A ThreeForMe bőrfiatalítás és pigment halványítás általában előre egyeztetett időpontban végezhető, a vizsgálat napján csak akkor végezhető el, ha éppen rendelkezünk szabad kapacitással. Fájdalomcsillapításra nincs szükség. A kezelendő bőrfelszín letisztítása után egy védőszemüveget adunk, amit a kezelés alatt végig viselnie kell.

A ThreeForMe lézeres bőrfiatalítás és pigment halványítás

A ThreeForMe kezelés kizárólag az ICON lézerrendszerrel végezhető el. Ez a klinikailag tesztelt non-invazív beavatkozás 2 lépésből áll.  Az első lépésben a bőr színbeli egyenetlenségeit és az arc ereit kezeljük a MaxG kezelőfejjel („Optimalized Pulse Light” - ez az IPL továbbfejlesztett változata) - ez a pigment halványítás és a rozácea csökkentés szakasza. Az OPL a napfény és szolárium okozta UV-károsodás jeleit - a szeplőket, a pigment egyenetlenséget és az öregségi foltokat -, a látható kapillárisokat, értágulatokat és a rozáceát célozza meg. A második lépésben az ICON készülék sérülést nem okozó frakcionált lézerét használjuk (Frakcionált 1540 lézerkezelés), mely a kollagénnek és az elasztinnak (a bőrszerkezet kulcsfontosságú építőelemeinek) újratermelése révén a bőr tartószerkezetét újítja meg. Az ICON frakcionált lézer oszlopszerűen felforrósítja a hám (epidermis) és az irha (dermis) felső részének sejtjeit, melyek elhalnak és új sejtekkel pótlódnak. Az eredmény a finom ráncok, redők, hegek és más felületi rendellenességek enyhülésében nyilvánul meg.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A ThreeForMe bőrfiatalítás és pigment halványítás után másnap enyhe napégésszerű vörösséget, később bronzos arcszínt tapasztalhat, mely alapozóval elfedhető. A pigmentfoltok átmenetileg sötétebbé válhatnak, ez azt jelzi, hogy 1-2 hét alatt el fognak halványulni. Néhány napig az arcbőr duzzanata is előfordulhat a beavatkozás mélyebb bőrrétegekre kifejtett hatása miatt. A kezelést olyan időszakra tervezze, amikor a kezelés után látható átmeneti tünetek nem okoznak fennakadást a tevékenységében. A kezelést követő időszakban – mint minden lézeres kezelés után – fényvédő krémek alkalmazása ajánlott.

Kezelések száma

A szokásos kúra 3 kezelésből áll 1 hónapos időközökkel. Folyamatos javulást fog tapasztalni a bőr állapotában a kúra alatt, minden egyes kezelés után látható változással. A barna foltok 1-3 hét után elhalványulnak. A teljes eredmény fél év alatt alakul ki, a ThreeForMe kezelés bőrre kifejtett hatásának természetes következményeként.

Az Ön esztétikai orvosa a bőr állapotához alkalmazkodó, optimális kezelési tervet állít össze. Fontos tudni, hogy ismételt kezelésekkel az eredmények látványosabbá és tartósabbá tehetők, s azt is, hogy a bőr védelme segít meghosszabbítani a kezelés eredményét. Évente legalább 1 fenntartó kezelést javaslunk.

A kezelés tudományos háttere

A Cynosure, az Amerika Egyesült Államok vezető lézergyártója, az esztétikai lézerek területén olyan egyedülálló fejlesztésekkel, mint a seprűvéna és tűzfolt kezelés gold standardja: a pulzáló festéklézer és a Multiplex lézer, vagy a világ első pikoszekundomos tetoválás eltávolító lézere, a Picosure. A Cynosure ICON egy moduláris lézerrendszer, a ThreeForMe bőrfiatalítás és pigment halványítás ennek két modulját, a MaxG-t és a frakcionált 1540nm-es non-ablatív lézert igényli.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével – elsőként vezeti be és alkalmazza a ThreeForMe bőrmegújító lézeres kezelést Magyarországon.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!