ICON frakcionált 1540 lézerkezelés

ICON frakcionált 1540 lézerkezelés

Bőrszerkezet megújítás, hegkezelés és pigment halványítás frakcionált lézerrel

Bőrsérülés nélküli frakcionált lézeres bőrmegújító kezelés tágpórusú bőr, felületes ráncok, hegek, valamint májfoltszerű pigmentáció esetén. A lézer okozta felmelegedés a sejtek felforrósodását okozza, mely mikroszkópikus méretű károsított oszlopokat eredményez a bőrben (részben elpusztítja a bőrtüneteket okozó kóros állományt). A károsodott területek néhány hónap alatt új sejtekre cserélődnek ki, így a bőr az oszlopok területén teljesen megújul. Ismételt kezelésekkel az új sejtek aránya fokozatosan növelhető.

Kinek ajánlott az ICON frakcionált 1540 lézerkezelés?

Akinek az arcbőre gyulladásos folyamatok lezajlása (acne) és UV-terhelés (napozás, szolárium) következtében pigmentfoltos lett. Akinek az első ráncok megjelentek a bőrén. Akinek korábban aknés (pattanásos) folyamat felszínes hegeket hagyott a bőrén, vagy bőrtípusa zsíros, tágpórusú. Aki sérüléssel nem járó, kíméletes kezelési módszerrel szeretné az arcbőr természetesen egészséges állapotát visszaállítani.

Kezelhető felületek

A két arcfél vagy a teljes arc, a nyak, illetve a dekoltázs. Több régió egyidejű kezelése is lehetséges.

Előkészítés

Az ICON frakcionált 1540 lézerkezelés különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a kezelést megelőző két hétben.

A kezelés

Az ICON frakcionált 1540 lézerkezelés során egy kezelőfejjel foltszerű, rövid fényimpulzusokat juttatunk a bőrre. Ezután a szomszédos bőrterület kezelése következik. A kezelendő felületet 1-3 soron kezeljük végig, a probléma jellegű függően. A kezelés enyhe kellemetlenséggel járhat, jellemzően fájdalommentes.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A bőrsérülést nem okozó ICON frakcionált 1540 lézerkezelés után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség előfordulhat. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, s egy hónapig tartó fényvédelmet mindenképpen javaslunk.

Kezelések száma

A megfelelő eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (4-8 kezelésből álló kúra). Az ICON frakcionált 1540 lézerkezelésre 2-3 hetente kerülhet sor.

A kezelés tudományos háttere

Az ICON frakcionált 1540 lézerkezelés a Palomar-Cynosure lézergyártó cég 1540nm-es frakcionált Er:Glass lézerével történik, mely a lézer energiáját kis frakciókban, oszlopszerűen juttatja a bőrbe. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

Az ICON frakcionált 1540 lézerkezelés ára, a kezelendő bőrfelülettől függően alkalmanként 60.000 Ft és 295.000 Ft közé tehető (utóbbi a teljes arc, nyak, dekoltázs kezelésre vonatkozik).

Klinikánk 2020. májusában bevezetett járványügyi protokollját fenntartjuk. Biztonsági intézkedéseink pácienseink védelmét szolgálják.