Sebészeti konzultáció

Sebészeti konzultáció

A klinikánkon kialakított egynapos sebészeti egység lehetőséget nyújt arra, hogy a plasztikai sebészet minimál-invazív beavatkozásainak és klasszikus műtéteinek teljes skáláját is felvegyük palettánkra. Neves plasztikai és érsebészeink, több ezer műtéttel a hátuk mögött, biztos kézzel és nagy gyakorlattal oldják meg a felmerülő igényeket. Legyen szó népszerűbb vagy ritkábban előforduló beavatkozásokról, az emlők esztétikusabbá tételéről vagy helyreállításáról (implantáció, mellfelvarrás, emlő- és bimbókisebbítés), a fül vagy a kisajak formázásáról, plasztikai sebészeti konzultációnk során minden kérdésére választ kap.

A plasztikai sebész, illetve az érsebész szakorvosok az általános bőrgyógyászati rendelésen, illetve az anti-aging konzultáción megállapított problémák műtéti megoldásának tervezésébe és kivitelezésébe is bekapcsolódnak, amennyiben az esztétikai jellegű probléma megoldása túlmutat a bőrgyógyászati lézeres kezelések lehetőségein. Így klinikánkon szakorvosaink ideális együttműködése révén hazánkban egyedülálló módon mindhárom szakma kezelési lehetőségét tudjuk kínálni.

Plasztikai sebészeti konzultációnkat a világszerte elismert CANFIELD Vectra XT háromdimenziós fényképező rendszer és tervező szoftver segíti. Az animációs szoftver segítségével a tervezett impantátum típusának és méretének megadásával meg tudjuk mutatni a változást az Önről készült 3D fotó számítógépes átalakítása révén. Lehetőség van bonyolult műtétek tervezésére és a várható eredmény bemutatására is. Ha szeretné elképzelni, hogy a tervezett plasztikai beavatkozás milyen formaváltozást fog előidézni, kérje a 3D tervezést a rendelésre való bejelentkezéskor!

A plasztikai sebészeti konzultáció díja 30 000 Ft, ugyanezen panasz 6 héten belül történő kontrollja 25 000 Ft. A 3D tervezés ára 50 000 Ft, ez utóbbi összeget azonban visszatérítjük, amennyiben a műtéti beavatkozásra 3 hónapon belül klinikánkon kerül sor. A betegvizsgálati (állapot felmérési) díj az egyidejűleg vagy később elvégzendő orvosi beavatkozástól független, általános költségátalány jellegű térítés. A díjat a vizsgálat előtt szíveskedjen rendezni! A beavatkozások külön árlista alapján történnek, melyről a konzultáció során, illetve a kezelés előtt tájékoztatást kap.

 

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!