CoolPeel leheletfinom lézeres hámlasztás

CoolPeel


Gyógyulási idő nélküli CO2 lézeres bőrfiatalítás

A CoolPeel™ lézeres bőrfiatalítás, melyet a különleges DEKA SmartXide CO2 lézerrel végzünk, megmutatja egészségesebb, fiatalabb megjelenésű bőrét. Csökkenti a finom ráncokat, a napfény okozta károsodás jeleit, a pórusméretet, miközben javítja a bőr textúráját, hosszas gyógyulási idő nélkül.

Kinek ajánlott?

Ha szeretné a finom ráncokat, a felületi rendellenességet és a tág pórusokat csökkenteni, vagy az arc, a nyak, vagy a dekoltázs bőrének textúráját javítani, akkor a CoolPeel™ lézeres bőrfiatalítást Önnek találták ki. Ez a módszer teljesen biztonságos és hatásos, anélkül képes javítani a bőr megjelenését, hogy  valódi gyógyulási idővel kellene számolnia.  

Kezelhető területek

Elsősorban az arc, a nyak és a dekoltázs. Kezelhető bármely testrész: a kéz, vagy az alkar, akár a lábszár vagy a hát bőre is.

Előkészítés

A CoolPeel lézeres bőrfiatalítás különösebb előkészítést nem igényel, a szabad kapacitás függvényében már a konzultáció napján el tudjuk végezni. Bár a kezelés során a páciensek nem éreznek jelentős fájdalmat, a fájdalomra nagyon érzékeny pácienseket kenőcsös helyi érzéstelenítésben részesítjük.

A CoolPeel™ lézeres bőrfiatalítás

A CoolPeel™ során a SmartXide CO2 lézer szkennere végigpásztázza a bőrfelszínt és elpárologtatja az epidermisz legfelső sejtsorait. Ezáltal a környezeti hatásoknak leginkább kitett, így egyenetlen pigmenttartalommal bíró, elöregedett bőrrétegek eltűnnek a bőrfelszínről, átadva a helyüket a fiatalabb sejteknek. A megújult hám egyenletesebb lesz.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Enyhe bőrfeleületi sérülés keletkezik a legfelső rétegek elpárologtatásával, ezért a bőrfelszín néhány napig szárazabb, esetleg dörzspapír tapintatú lesz. Ez általában nem feltűnő, ezért tekintjük a kezelést gyógyulási idő nélküli beavatkozásnak. Az utóápolás során javasoljuk a fényvédőkrém használatát, valamint tartalmas tápláló krémeket az átmeneti bőrszárazság leküzdésére. Javasoljuk a kollagénképződést segítő kozmetikai termékek használatát és kollagén és hialuronsav tartalmú táplálékkiegészítők fogyasztását.

Kezelések száma

Már egyetlen CoolPeel™ kezelés jelentős változást hozhat a bőr megjelenésében, de több ülésben még eredményesebb. A CoolPeel™ kezelést kombinálva a DEKA másik újdonságával, a RedTouch™ kollagénspecifikus kezeléssel, az irharéteg kollagén és elasztin rostjainak megerősítése révén még látványosabb és tartósabb eredménnyel jár.  Érdeklődjön kombinált bérleti lehetőségeinkről!

A kezelés tudományos háttere

A CoolPeel™ lézeres hámlasztás a DEKA, Európa legnagyobb lézergyártójának egyik legújabb fejlesztése. A CoolPeel™ során a SmartXide CO2 lézer nagy energiájú, szabályozott, rövid lézerimpulzusokat juttat a célterületre. A kezelési paraméterek a bőrtípusnak megfelelően állíthatók be. Ez a kiegyensúlyozott energiabevitel kiküszöböli a bőr mélyebb sérüléseit, miközben lenyűgöző, bőrfiatalító eredményt biztosít. Mindezt anélkül, hogy szétterjedő hőkárosodást okozna, ami a szövetelhalás miatt hosszabb gyógyulással jár. Túlzott hőbevitel nélkül a kezelés sokkal hűvösebb, ezért nevezik az eljárást CoolPeel ™ rejuvenációnak.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet – Dr. Varju Gábor főorvos vezetésével - az elsők között alkalmazza a készüléket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Kezelések ára

A teljes arc kezelése 149.000 Ft, teljes arc és nyak együtt 199.000 Ft, teljes arc, nyak és dekoltázs együtt 299.000 Ft alkalmanként. A CoolPeel kezelés a komplex hatású MoveoGlo kezeléssel és a DOT frakcionált bőrfiatalítással is kombinálható egy ülésben, ez esetben a komplex kezelés ára módosul.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!