Tetoválás és pigmentfolt eltávolítás

Tetoválás és pigmentfolt eltávolítás

Multikolor és klasszikus tetoválás, pigmentált foltok lézeres eltávolítása

Tetoválás eltávolítás és felületes pigmentfoltok (öregségi foltok, szeplő) eltüntetése az e célra kifejlesztett, nagy biztonságú, 3 hullámhosszúságú lézer használatával.

Kinek ajánlott?

Aki tetoválását, vagy annak egy részét szeretné eltávolíttatni, legyen az klasszikus egyszínű (indigókék), vagy többszínű (multikolor) tattoo. Akinek a tetoválás eltávolítás céljából más intézményhez fordult, de ott nem vállalták, mert a türkizkék, zöld, vagy piros színekre nem rendelkeznek megfelelő eszközzel. Akinek a tetoválása begyulladt, érzékennyé vagy csomóssá vált. Akinek sötétebb szeplők, öregségi foltok jelentek meg a bőrén. Akinek a lábszárán keringési problémák okozta foltos pigmentáció keletkezett.

Kezelhető felületek

A tetoválás eltávolítás és a pigmentfoltok halványítása a test bármely részén elvégezhető (kevés kivétellel). Több régió egyidejű kezelése is lehetséges.

A tetoválás eltávolítás előkészítése

A tetoválás eltávolítás és a pigmentfolt halványítás különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a tetoválás eltávolítás előtti két hétben.

A kezelés

A tetoválás eltávolítás és a pigmentfolt halványítás során egy ceruzaszerű kezelőfejjel négyzetes foltokban rövid fényimpulzusokat juttatunk a bőrre. Ezután a szomszédos bőrterület kezelése következik. A kezelendő felületet 1-3 soron kezeljük végig, a probléma jellegű függően. A tetoválás eltávolítás közben hideglevegős bőrhűtést alkalmazunk a fájdalom csökkentése érdekében.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A bőrsérülést nem okozó tetoválás eltávolítás és a pigmentfolt halványítás után a páciens azonnal munkaképes. Bőrvörösség, duzzanat, bevérzés, esetleg néhány napig tartó pörkösödés előfordulhat. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, s egy hónapig tartó fényvédelmet mindenképpen javaslunk.

Kezelések száma

A megfelelő eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (4-10 kezelésből álló kúra). A tetoválás eltávolítás és a pigmentfolt halványításra 4-6 hetente kerülhet sor.

A kezelés tudományos háttere

A tetoválás eltávolítás és a pigmentfolt halványítás a DEKA lézergyártó cég Q-kapcsolt Nd:YAG és Q-kapcsolt rubin lézereivel történik. A lézer a megcélzott pigmentet apróbb alkotóelemekre töri fel, melyet a szervezet nyirokrendszere és immunrendszere szállít el. A tetoválás fokozatosan halványodik a kúra során. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! A tetoválófesték minőségét, a bevitt mennyiséget, a festékszemcsék pontos mélységét és a beviteli technikát nem ismerjük, valamint a kezelt páciens szervezetének reakcióit sem tudjuk megjósolni, így a kezelések száma előre nem tudható.

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!