Mellplasztika

Mellplasztika: emlő nagyobbítás, emlő kisebbítés, mellimplantátum csere és felvarrás

A mell esztétikus megjelenése a hölgyek természetes igénye. Szerencsés az, akit ideális idomokkal áldott meg a természet. Még a legszebb mell is idővel veszíthet a feszességéből, tartásából, megkevesbedhet, vagy éppen ellenkezőleg, zavaró mértékben megnövekedhet a mell zsírszövetének mennyisége, s ez nemcsak alakváltozást, hanem más tüneteket (hátfájás, rossz tartás stb.) okozhat. Korrekcióra lehet szükség a túl kicsi, esetleg aszimmetrikus, vagy nem esztétikus formájú mellek esetén is. A plasztikai sebészet egyik fő területe a mellplasztika, hiszen nemcsak esztétikai célból, hanem rekonstrukció okán is sok ilyen beavatkozás történik.

Klinikánk kialakítása során, az anti-aging bőrgyógyászat és lézeres bőrmegújító beavatkozások mellett gondoltunk a hölgyek egyre szélesedő plasztikai sebészeti igényeire is, ezért egy teljes egynapos sebészeti részleget alakítottunk ki, hogy a szolgáltatási kör teljes lehessen. A minden előírásnak megfelelő, korszerű műtőnkhöz 2 betegszoba tartozik, ahol a pácienseink luxus színvonalú elhelyezésére nyílik lehetőség a mellplasztika után.

A mell plasztikai műtétét sebészeti konzultáció előzi meg, ahol Dr Fekete Attila plasztikai sebész, osztályvezető főorvos, többezer plasztikai műtéttel a háta mögött, széleskörű ismeretek birtokában válaszol az Ön kérdéseire. Legyen szó a túlzottan nagy méretű, vagy aszimmetrikus mell kisebbítéséről (mellredukció), vagy nagyobbításáról (implantátum behelyezéssel), esetleg mellfelvarrásról implantátummal vagy anélkül, a mellplasztika szakértőjére nyugodtan támaszkodhat.

Az ideális mellméret és implantátum forma kiválasztásához az amerikai Canfield mellplasztika tervező szoftverével működő Vectra XT 3-dimenziós fotodokumentációs rendszert hívjuk segítségül. A szoftver tartalmazza a világpiacon elérhető összes engedélyezett implantátum márkát, típust és méretet, így azt az "Ön bőre alatt" képes bemutatni, a mellplasztika eredményét szimulálni. (Magyarországon kizárólag a klinikánkon működik a Vectra XT mellplasztika tervező rendszer.)

Kérjen időpontot mellplasztikai konzultációra most, tervezzék meg együtt, milyen lenne a megálmodott forma és méret!

A mellplasztika konzultáció során megismerkedhet plasztikai sebészeinkkel és klinikánkkal, s meggyőzödhet arról, hogy a valódi szakemberek nagy nyilvánosság nélkül, megbízhatóan és a legmagasabb szakmai színvonalon teszik a dolgukat. Hiszen nálunk a kifogástalan körülmények adottak, ezért az eredmény és a diszkréció a legfontosabb.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!