Sebészeti konzultáció

Sebészeti konzultáció

A klinikánkon kialakított egynapos sebészeti egység lehetőséget nyújt arra, hogy a plasztikai sebészet minimál-invazív beavatkozásainak és klasszikus műtéteinek teljes skáláját is felvegyük palettánkra. Neves plasztikai és érsebészeink, több ezer műtéttel a hátuk mögött, biztos kézzel és nagy gyakorlattal oldják meg a felmerülő igényeket. Legyen szó népszerűbb vagy ritkábban előforduló beavatkozásokról, az emlők esztétikusabbá tételéről vagy helyreállításáról (implantáció, mellfelvarrás, emlő- és bimbókisebbítés), a fül vagy a kisajak formázásáról, plasztikai sebészeti konzultációnk során minden kérdésére választ kap.

Az érsebészeti vizsgálat során az alsó végtag visszereinek ultrahangos vizsgálata, a veszélyzónák feltérképezése mellett részletes tájékoztatást kap a kezelési lehetőségekről és a további rosszabbodás megelőzésének módjáról.

A plasztikai sebész, illetve az érsebész szakorvosok az általános bőrgyógyászati rendelésen, illetve az anti-aging konzultáción megállapított problémák műtéti megoldásának tervezésébe és kivitelezésébe is bekapcsolódnak, amennyiben az esztétikai jellegű probléma megoldása túlmutat a bőrgyógyászati lézeres kezelések lehetőségein. Így klinikánkon szakorvosaink ideális együttműködése révén hazánkban egyedülálló módon mindhárom szakma kezelési lehetőségét tudjuk kínálni.