Nicola Zerbinati Budapesten

Prof. Dr. Nicola Zerbinati, a MonaLisa Touch atyja Budapesten járt

A hazai első MonaLisa Touch vagina rejuvenációs lézerkészülék üzembe helyezése után a Dr Derm Anti-Aging Központ orvosai a leghitelesebb forrásból sajátíthatták el a kezelés tudnivalóit. Dr Varju Gábornak, a klinika intézetvezető főorvosának a meghívására az új épület oktatási centrumában Prof. Dr. Nicola Zerbinati, a Nemzetközi Esztétikai Nőgyógyászati Társaság (International Academy of Cosmetic Gynaecology IACG) tudományos koordinátora mutatta be a MonaLisa Touch kifejlesztéséhez vezető tudományos következtetéseket, technikai megoldásokat és lézertechnológiai hátteret.

Az elméleti ismertetőt gyakorlati bemutató követte. Az olasz professzor által kezelt szerencsés hölgyek teljesen fájdalommentes beavatkozásról számoltak be, pedig a CO2 lézer alapú frakcionált vagina kezelés behatolási mélysége vélhetően többszörösen meghaladja az Erbium alapú intim lézerek behatolási képességét. A nyálkahártyába hatoló lézersugarak apró sérüléséket nyitnak a hüvely falán, melyek a hám osztódó rétegét stimulálva megújulási folyamatot indítanak be. A CO2 lézer hőhatása a rostok összehúzódását eredményezheti, feszesítve az alátámasztó szöveteket.

A MonaLisa Touch vagina megújító intim kezelés hatására megszűnik a kellemetlen szárazság, a viszketés és diszkomfort érzet, mely a menopausa táján megkeseríti a hölgyek mindennapjait. A MonaLisa Touch hüvely revitalizáló program 3 kezelésből áll, 6 hetenként követve egymást. A 3 kezeléshez tehát 3 hónap szükséges. A lézer által beindított pozitív folyamatok, a szövetek saját megújulási képességét felhasználva, teljesen természetesek. A kezelés a Dr Derm Anti-Aging Központban már igénybe vehető.

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.