„A bőröm megfiatalodott, rugalmas és élettel teli, ami így 30 felett jól jön. A villanófény eredményeként a bőröm alatti szövetek megfeszültek, és nem csak a bőröm feszes, hanem alatta is jobb tónusban vagyok. A barna elszíneződéseim, pigmentfoltjaim (a szeplők nem) 70%-ban eltűntek, részben a hámlasztás, részben a BBL villantás miatt. A bőrpír, ami a hajszál ereket jelenti nálam, szinte 95%-ban elmúltak. Összességében ma fele annyit alapozót használok, mint előtte…
Bőröm kinézete a frissessége miatt 33 évről 25-re ugrott…

 

Szerintem műtét nélkül ezzel jelentős fiatalodást lehet elérni, illetve sok problémát lehet mérsékelni vele. Fiatalabb korban (40 alatt) jó alternatíva ráncfeltöltés helyett, de mindenképpen a lézeres hámlasztás és a villanófény erejét is hívjuk segítségül (South Beach Peel).

 

A mély savas hámlasztásnál fényévekkel jobb, egyrészt a kontrollálhatósága miatt, másrészt a hő hatására a bőr és a szövetek kollagént termelnek, és újra építik önmagukat. Ha drágának találjuk a lézert, gondoljuk át, hogy 10 mikrodermabrázió és egy év otthoni hámlasztó krém használata (AHA) sem éri el ezt a hatást… szóval megint kijön, hogy a drágább hosszú távon olcsóbb…”

 

Forrás: Lézernapló összegzés (MicroLaserPeel + BBL), Smink és más portál blogbejegyzése 2012.04.10.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!