A fotorejuvenációról

A fotorejuvenációról

Dr Varju Gábor bőrgyógyász főorvos, a Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet vezetője Koppenhágában tartott előadást a bőrfiatalításról.

Varju doktor előadására, melynek témája a lézer és IPL készülékkel végezhető fotorejuvenáció volt, Dánia legnagyobb kongresszusi központjának 2400 ülőhelyes plenáris ülésterme csaknem teljesen megtelt. Az előadás részletesen taglalta a napfény és a szolárium okozta öregedési tüneteket, valamint azok személyre szabható kezelésének módját.

Az előadásból kiderült, hogy a kisebb-nagyobb pigmentfoltok akár egyetlen kezeléssel éppúgy eltüntethetőek, mint a felületes vagy mélyebb értágulatok, melyek a zavaró bőrvörösség okozói. A felületes hegek, tág pórusok, vagy a bőr lazasága, lógása szintén orvosolható sérülést nem okozó lézeres eljárásokkal. Kiemelte, hogy minden problémát célszerű az arra a célra kifejlesztett eszközzel kezelni, hiszen tökéletes eredmény csak így garantálható.

Varju doktor 25 éves esztétikai bőrgyógyászati tevékenységének és csaknem 15 évre visszatekintő lézeres tapasztalatainak méltó áttekintését adta Európa legnagyobb bőrgyógyászati rendezvényén. A Dr Derm Bőrgyógyászaton jelenleg 20-féle különböző lézer- és fénytechnológiát használnak, ez nemcsak Magyarországon, a környező országokban is egyedülálló. A sok eszköz azonban önmagában mit sem érne: mögötte 3 neves hazai bőrgyógyász által elvégzett többezer kezelés tapasztalata áll. Amennyiben Ön is szeretne mindent megtudni a személyre szabott bőrfiatalítás lehetőségeiről, pontos állapotfelmérést és kezelési javaslatot kérhet Varju doktortól.

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.