Lézeres kezelések (non-ablatív)

Lézeres kezelések (sérülés nélküli – non-ablatív)

A bőrmegújító lézeres kezelések két fő csoportra oszthatók: bőrsérüléssel járó - úgynevezett ablatív -  ezáltal 1-2 hetes gyógyulási időt igénylő beavatkozások, valamint a bőrsérüléssel nem járó – úgynevezett non-ablatív – gyógyulási időt nem igénylő kezelések. Az utóbbi évtizedben a fejlesztések olyan új módszerek kidolgozására irányult, mellyel a bőr kollagénállománya felmelegíthető és annak összehúzódása kiváltható anélkül, hogy sérülést okoznánk (non-ablatív feszesítés). Sérülés nélkül dolgoznak a seprűvénák, a tűzfolt, a rozácea, az akne, a pigmentfoltok, a tetoválások, a gombás körmök és a nemkívánatos szőrzet kezelésére alkalmas lézerek is. A Dr Derm Bőrgyógyászat hazánkban egyedülállóan, tizenötféle különböző sérülésmentes lézeres kezelési módszert, s ezek nagyszámú kombinációját kínálja.

Tovább

A non-ablatív lézeres kezelésről szóló első tudományos közlemény 1999-ben jelent meg az USÁ-ban, „Napfény károsodás okozta ráncok eredményes kezelés pulzáló festéklézerrel” címmel.  A Dr Derm Bőrgyógyászat ezt a kezelési módszert, Magyarországon elsőként, 2002-ben vezette be. A pulzáló festéklézerrel történő kezelést a mai napig a leghatásosabbnak tartják a hegek kezelésében (részletesen a Scarless PDL és a Subcision PDL címszavaknál). A festéklézer az ún. Nd:YAG lézerrel kombinálva nemcsak a ráncok mélységét csökkenti, hanem beindítja az új kollagén és rugalmas rostok képződését, valamint feszesít is (TwinLaser 3D rejuvenáció).

A ForeverYoung BBL kezelés a legújabb kutatási eredményeken alapul. A továbbfejlesztett BBL készülékkel végzett fototerápia a bőr sejtfunkcióinak valódi megújulását eredményezi, hiszen a sejtek genetikai állományáról újra a fiatal bőrre jellemző fehérjék kezdenek átíródni. A megújult sejtműködések a bőr megjelenését fiatalosabbá teszik, sőt, bizonyítást nyert, hogy az évenként elvégzett fenntartó kezeléssel a bőr fiatalos megjelenése „konzerválható”.

A SkinTyte-II. kezelés a pulzáló infravörös és látható fény felmelegítő hatásán alapul. A folyamatos impulzussorozat a kollagénhálózatot lépésről lépésre melegíti fel, mely végül összehúzódással reagál. Ez a bőr megfeszülését, a lógó részek természetes hatású liftingjét idézi elő. A korábbi SkinTyte kezeléshez képest a SkinTyte-II. gyorsabb és hatékonyabb kezelést garantál.

A bőrsérülés nélküli megújító kezelések legújabb irányzatát jelenti az EMERGE frakcionált kezelés, melyek a bőrt cm2-enként többszáz, oszlopszerű zónában forrósítja fel. A hőkárosodást szenvedett rétegekben egy mikroszkópikus méretű, a hámot és az irha felső rétegeit érintő állomány jön létre (MEND – microscopic epidermal necrotic debris), melyet a szervezetünk normál élettani működései révén „kitakarít”, s a helyét új sejtek foglalják el. Így sérülés nélkül, lépésről lépésre újítható meg a ráncos vagy heges bőr teljes szerkezete. Az EMERGE készülék lehetőséget nyújt a legfinomabb, az öregedés megelőzésére alkalmas „soft rejuvenációs” kezelésekre is.

Kíméletesen kezelhető a gyulladt, pattanásos bőr nagy energiájú, pulzáló kék fénnyel (BlueBBL), valamint a kivörösödésre hajlamos, értágulatos, vagy gyulladt rozácea pulzáló festéklézerrel (Rosacea PDL).

A seprűvénákra Budapesten egyedüliként a MultiPlex technológiát alkalmazzuk, mely két lézer fényét kombinálva nemcsak a felületes, vörös, hanem a mélyebben fekvő, lilás erek elzárására is alkalmas. Egyetlen kezelés általában az erek 80-90%-át, de akár mindegyikét képes eltüntetni. Az elmúlt 10 év MultiPlex lézerrel szerzett tapasztalatai alapján az erek injekciós feltöltésére nincs szükség. Amennyiben a nagyobb visszértörzsek is kitágultak, a fő visszeret az érpályába vezetett üvegszál révén továbbított lézerfénnyel tudjuk kezelni (Inravascular Laser vagy EVLD).

A sérülés nélküli kezelésekhez tartoznak a szőrtelenítő kezelések is, melyhez 3-féle különböző technológiát használunk, a bőr és a szőrzet színétől, minőségétől, s a kezelendő felület méretétől függően (részletesen a Hairless Laser és a Forever Bare címszavaknál).

A tetoválások eltávolítására 3 különböző hullámhosszúságon dolgozó lézert használunk, mely minden színű tetováló festékben ideális módon fejti ki hatását (TattooLaser). Az olasz gyártmányú, nagy pontosságú eszköz csak a tetováló festékre hat, a környező szöveteket nem melegíti fel, mint az olcsó, távol-keleti eszközök. Így a kezelés pontosabb, kiszámíthatóbb, hegmentes eredményt ad.

Gombás köröm esetén a lézer a körömágyat és a körömlemezt forrósítja fel, elpusztítva a gombaelemeket. Az ismételt kezelések során a körömlemez a körömágy felől, növekedése közben, folyamatosan gyógyul meg (MycoLaser).

 

 • Sculpsure műtét nélküli lézeres zsírbontás

  Sculpsure műtét nélküli lézeres zsírbont

  Műtét nélküli alakformálás 25 perces lézeres kezeléssel

  Részletek

 • ForeverYoung BBL fotorejuvenáció

  ForeverYoung BBL fotorejuvenáció

  Az öregedés megelőzése: preventív anti-aging program a fiatal bőrért

  Részletek

 • Seprűvéna és visszér lézeres kezelése

  Seprűvéna és visszér lézeres kezelése

  Akár egyetlen kezelés eltüntetheti a végtagok zavaró értágulatait

  Részletek

 • HALO HYBRID rejuvenáció

  HALO HYBRID rejuvenáció

  Újra ragyogó és életteli lesz a bőr! Díjnyertes anti-aging az USA-ból

  Részletek

 • Rosacea PDL értágulat és rozácea kezelés

  Rosacea PDL értágulat és rozácea kezelés

  Értágulatos bőr és gyulladt rozácea kezelése pulzáló festéklézerrel

  Részletek

 • Moveo szőrtelenítés Alexandrit lézerrel

  Moveo szőrtelenítés Alexandrit lézerrel

  Fájdalommentes és gyors lézeres szőrtelenítés minden bőrtípusra

  Részletek

 • SkinTyte II. bőrfeszesítés és lifting

  SkinTyte II. bőrfeszesítés és lifting

  A meglévő kollagén feszesítése és új kollagén képződés elősegítése

  Részletek

 • Smartlipo Triplex lézeres zsírleszívás

  Smartlipo Triplex lézeres zsírleszívás

  Lézeres zsíroldás és bőrfeszesítés, vibrációs zsírszívással

  Részletek

 • ICON frakcionált 1540 bőrmegújító lézer

  ICON frakcionált 1540 bőrmegújító lézer

  Póruscsökkentés, ránctalanítás, bőrfiatalítás pigment-halványítással

  Részletek

 • MycoLaser lézeres körömgomba kezelés

  MycoLaser lézeres körömgomba kezelés

  Körömlemez felmelegítése, a gombasprórák elpusztítása lézerrel

  Részletek

 • Scarless PDL hegkezelés festéklézerrel

  Scarless PDL hegkezelés festéklézerrel

  Hegek kezelése festéklézerrel és injekciós infiltrálással

  Részletek

 • Tetoválás és pigmentfolt eltávolítás

  Tetoválás és pigmentfolt eltávolítás

  Multikolor és klasszikus tetoválás, pigmentált foltok lézeres eltávolítása

  Részletek

 • TwinLaser 3D rejuvenáció

  TwinLaser 3D rejuvenáció

  Lézeres bőrmegújítás értágulatos, rozáceára hajlamos bőrre

  Részletek

 • ThreeForMe 3 lépéses bőrfiatalítás

  ThreeForMe 3 lépéses bőrfiatalítás

  Bőrmegújító lézeres kezelés napfény és szolárium okozta károsodásokra

  Részletek

 • ForeverClear BBL fényterápia aknéra

  ForeverClear BBL fényterápia aknéra

  Pattanásos bőr, hegek kezelése pulzáló kék és vörös fénnyel

  Részletek

 • Intracel PRO mikrotűs RF kezelés

  Intracel PRO mikrotűs RF kezelés

  Hyaluronsavas hidratáló kezelés rádiófrekvenciás stimulációval

  Részletek

 • SculpSure toka fogyasztás és feszesítés

  SculpSure toka fogyasztás és feszesítés

  A nyaki zsír csökkentése lézerlipolízissel, műtét nélkül

  Részletek

 • ONDA Coolwaves testfeszesítés

  ONDA Coolwaves testfeszesítés

  Testfeszesítés és zsírbontás hűs mikrohullámokkal

  Részletek

 • RedTouch bőrtömörítő kollagén kezelés

  RedTouch bőrtömörítő kollagén kezelés

  Arcfeszesítés és bőrszerkezet erősítés kollagénspecifikus lézerrel

  Részletek

 • Potenza prémium mikrotűs RF kezelés

  Potenza prémium mikrotűs RF kezelés

  Többrétegű rádiófrekvenciás kezelés és hialuronsav bevitel

  Részletek

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!