Smartlipo Triplex lézeres zsírleszívás

Smartlipo Triplex lézeres zsírleszívás

A Smartlipo TriPlex™ már egy kezeléssel megolvasztja a felesleges zsírt

A testmozgás és a diéták ellenére sem sikerült eltűntetni a csípőn, karon, hason, fenéken vagy tokán lerakódott kellemetlen zsírpárnákat? A Smartlipo TriPlex™ segítségével hatékonyan kezelhető mindez, ráadásul minimális lábadozással és fájdalommal (a hagyományos, csak zsírszíváson alapuló módszerrel szemben). A Smartlipo Triplex™ lézeres zsírleszívás szövetfeszesítő technológiájanak köszönhetően nem kell aggódnia a kezelés utáni megereszkedett bőr miatt.

A Smartlipo TriPlex™ lézeres zsírleszívás a ma elérhető, vélhetően legfejlettebb lézerlipolízis rendszerrel történik. Ez a különleges technológiájú eszköz három különböző hullámhosszú lézer optimális kombinációját alkalmazza a zsír hatékonyabb eltávolításához és a szövetek feszesítéséhez.

5 ok, amiért a Smartlipo TriPlex™ lézeres zsírleszívás kezelést érdemes választania:

  1. Bizonyított hatás: A Smartlipo az orvosok elsőszámú választása az egész világon.
  2. Minimál invazív kezelésként a Smartlipo kevesebb kockázatot hordoz, mint a nagy  műtéti beavatkozások.
  3. Biztonságosabb: Az egyetlen lézerlipolízis készülék intelligens fénytovábbító rendszerrel, mely a lézerenergiát úgy adja le, hogy minimálisra csökkentse a szövődmények lehetőségét. A Smartlipo jelszavai a biztonság és a következetesség.
  4. Hatásos: A Smartlipo fejlesztését 8 évig tartó klinikai kutatások előzték meg. Bevezetése után többszáz klinikán kezdték alkalmazni az USA-ban, majd szerte a világon.
  5. Legmegbízhatóbb: A Smartlipo napjaink legelismertebb és klinikai kutatásokkal leginkább alátámasztott lézer vezérelte lipolízis rendszere. 94%-os elégedettségi aránnyal megkérdőjelezhetetlen a hatékonysága.

Hogyan működik a Smartlipo TriPlex™ lézeres zsírleszívás?

A lézer asszisztált lipolízis során egy toll méretű, bőr alá vezetett kanült használunk. A lézer ezen a kanülön keresztül egyenesen a zsírszövetbe juttatja az energiát, mely feltöri a zsírsejteket. A cseppfolyósított zsírt ezután zsírszívással eltávolítjuk. A hő hatására a rostok összehúzódnak, s a kollagéntermelés is beindul, így a szövetek feszesednek. A Smartlipo TriPlex™ által használt három különböző lézer hullámhossz (1064, 1320 és 1440nm) egyedi beállításokat tesz lehetővé az orvosok számára, hogy a páciens adottságaihoz tökéletesen alkalmazkodhasson a kezelés.

Milyen előnyei vannak a Smartlipo TriPlex™ kezeléseknek a hagyományos zsírleszívással szemben?

Első ránézésre mind a két technológia zsírt távolít el, de a hagyományos zsírleszívás során laza maradhat a kezelt bőrfelület. Klinikai kutatásokkal igazolták, hogy a hagyományos zsírleszívás után a bőr spontán összehúzódása csak kismértékű (kb. 10%). Kisebb felületek esetén a Smartlipo kezelés során helyi érzéstelenítés, vagy bódítás is elegendő lehet, ellentétben a hagyományos, mélyaltatásos érzéstelenítéssel. A Smartlipo Triplex sokkal finomabb vonalakat ad a nőknek, illetve feszesebb hasizmokat a férfiaknak.

Van lábadozási időszak?

A Smartlipo TriPlex™ lézeres zsírleszívás egy minimál-invazív kezelés, mely általában helyi érzéstelenítést vagy bódítást igényel. Kiterjedtebb esetben mélyaltatást alkalmazhatunk, mely maximum egynapos magánklinikai tartózkodással jár. Előfordulhat véraláfutás megjelenése, de az kisebb arányú, mint a hagyományos módszernél, s néhány napon belül ismét visszatérhet mindennapi tevékenységeihez.

Miből tudom meg, hogy a Smartlipo TriPlex™ lézeres zsírleszívás nekem való?

A kezelés célközönsége olyan nők és férfiak, akik nem kifejezetten túlsúlyosak, de körülírt zsírfelhalmozódás van a csipőn, a karon, a fenéken, az arcon és a tokán. Gyakorlattal rendelkező szakorvosaink további hasznos információval tudnak szolgálni a kezeléssel kapcsolatosan.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!