Smartlipo Triplex LaserContouring

Smartlipo Triplex LaserContouring

A Smartlipo TriPlex™ már egy kezeléssel megolvasztja a felesleges zsírt

A testmozgás és a diéták ellenére sem sikerült eltűntetni a csípőn, karon, hason, fenéken vagy tokán lerakódott kellemetlen zsírpárnákat? A Smartlipo TriPlex™ segítségével hatékonyan kezelhető mindez, ráadásul minimális lábadozással és fájdalommal (a hagyományos, csak zsírszíváson alapuló módszerrel szemben). A Smartlipo Triplex™ szövetfeszesítő technológiájanak1 köszönhetően nem kell aggódnia a kezelés utáni megereszkedett bőr miatt.

A Smartlipo TriPlex™ a ma elérhető legfejlettebb lézerlipolízis rendszer. Ez a különleges technológiájú eszköz három különböző hullámhosszú lézer optimális kombinációját alkalmazza a zsír hatékonyabb eltávolításához és a szövetek feszesítéséhez.

5 ok, amiért a Smartlipo TriPlex™ kezelést érdemes választania:

  1. Bizonyított hatás: A Smartlipo az orvosok elsőszámú választása az egész világon.
  2. Minimál invazív kezelésként a Smartlipo kevesebb kockázatot hordoz, mint a nagy  műtéti beavatkozások.
  3. Biztonságosabb: Az egyetlen lézerlipolízis készülék intelligens fénytovábbító rendszerrel, mely a lézerenergiát úgy adja le, hogy minimálisra csökkentse a szövődmények lehetőségét. A Smartlipo jelszavai a biztonság és a következetesség.
  4. Hatásos: A Smartlipo fejlesztését 8 évig tartó klinikai kutatások  előzték meg.
  5. Legmegbízhatóbb: A Smartlipo napjaink legelismertebb és klinikai kutatásokkal leginkább alátámasztott lézer vezérelte lipolízis rendszere. 94%-os elégedettségi aránnyal megkérdőjelezhetetlen a hatékonysága.

Hogyan működik a Smartlipo TriPlex™?

A lézer asszisztált lipolízis során egy toll méretű, bőr alá vezetett kanült használunk. A lézer ezen a kanülön keresztül egyenesen a zsírsejtekbe juttatja az energiát, mely feltöri azokat. A cseppfolyósított zsírt ezután zsírszívással eltávolítjuk. A hő hatására a rostok összehúzódnak, s a kollagéntermelés is beindul, így a szövetek feszesednek. A Smartlipo TriPlex™ által használt három különböző lézer hullámhossz egyedi beállításokat tesz lehetővé az orvosok számára, hogy a páciens adottságaihoz tökéletesen alkalmazkodhasson a kezelés.

Milyen előnyei vannak a Smartlipo TriPlex™ kezeléseknek a hagyományos zsírleszívással szemben?

Első ránézésre mind a két technológia zsírt távolít el, de a hagyományos zsírleszívás során laza maradhat a kezelt bőrfelület. Továbbá, mivel a Smartlipo kezelés során helyi érzéstelenítés is elegendő lehet, a felépülés is gyorsabb folyamat, ellentétben a hagyományos, mélyaltatásos érzéstelenítéssel. A Smartlipo Triplex sokkal finomabb vonalakat ad a nőknek, illetve feszesebb hasizmokat a férfiaknak.

Van lábadozási időszak?

A Smartlipo TriPlex™ kezelés minimál invazív kezelés, mely általában helyi érzéstelenítést igényel. Kiterjedtebb esetben altatást alkalmazunk, mely maximum egynapos magánklinikai tartózkodással jár. Előfordulhat véraláfutás megjelenése, de néhány napon belül ismét visszatérhet mindennapi tevékenységeihez.

Miből tudom meg, hogy a Smartlipo TriPlex™ kezelés nekem való?

A kezelés célközönsége olyan nők és férfiak, akik nem kifejezetten túlsúlyosak, de körülírt zsírfelhalmozódás van a csipőn, a karon, a fenéken, az arcon és a tokán. Gyakorlattal rendelkező szakorvosaink további hasznos információval tudnak szolgálni a kezeléssel kapcsolatosan.

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk, de a helyszíni kötelező tesztelést 2022.májusától felfüggesztettük. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.