SmartPICO LIOB frakcionált rejuvenáció

SmartPICO LIOB frakcionált rejuvenáció

Ragyogásfokozó bőrfiatalítás a legújabb módszerrel

Kinek ajánlott?

Akinek az arcbőre elveszítette fiatalos fényét, ragyogását. Akinek a bőre egyenetlen színű, s a sérülések, gyulladások nem múló barna foltokat eredményeztek. Akinek a bőre elveszítette feszességét és tartását. Akinek a bőrén korábbi aknés (pattanásos) folyamat kisebb-nagyobb hegeket hagyott vissza.

Kezelhető felületek

A SmartPICO LIOB (ejtsd: el-áj-ó-bí) kezelést a bőr egységes megjelenése érdekében a teljes bőrfelületre alkalmazzuk, így elsősorban az arcot, vagy a nyakat, illetve a dekoltázs területét kezeljük. Lehetőség van az arc és nyak, vagy mindhárom felület együttes kezelésére is.

Előkészítés

A SmartPICO LIOB kezelés előtt általában nem alkalmazunk fájdalomcsillapítást. A kezelés során hideglevegőt fújunk a bőrfelületre, s finom csipkedő érzésnél több nem is tapasztalható. Külön kérésre természetesen lehetőség van a bőrfelület fájdalomcsillapító krémmel történő anesztéziájára, ezt 20-60 percig hatni hagyjuk a kezelés előtt.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A SmartPICO LIOB kezelés után enyhe bőrvörösség jelentkezik, mely néhány órán belül enyhül. A SmartPICO LIOB frakcionált rejuvenáció bőrsérülést nem okozó kezelés, így túlzott irritáció vagy fertőzésveszély nem áll fenn. A kezelés után – érzékenyebb bőr esetén – apró, pontszerű bevérzések fordulhatnak elő, melyek pár nap alatt elmúlnak. A bevérzés egyébként jótékonyan befolyásolja a bőr megújulási folyamatait, a Drakula terápiához hasonló módon (de itt sem vérvétel, sem tűs kezelés nem történik!). A kezelést olyan időszakra tervezze, amikor a kezelés után látható átmeneti tünetek nem okoznak fennakadást a tevékenységében. A kezelést követő időszakban fényvédő krémek alkalmazása ajánlott, de a nyári időszakba is végezhető.

Kezelések száma

Akár egyetlen kezelés hatásos lehet, indokolt esetben a kúraszerű alkalmazás 4 hetes időközökkel 3 SmartPICO LIOB kezelésből áll. Fenntartó kezelésként évente 1 alkalommal szükséges megjelenni. Súlyosabb heges problémák esetén a kúra ismételhető. A kívánt eredményt általában a kúra végére érjük el, de kezelésről-kezelésre folyamatos javulást tapasztalhat. Fontos tudni, hogy ismételt kezelésekkel az eredmények látványosabbá és tartósabbá tehetők, s azt is, hogy a bőr védelme és megfelelő ápolása segít meghosszabbítani a kezelés eredményét.

A kezelés tudományos háttere

A SmartPICO lézer a másodpercnél tízmilliárdszor rövidebb idejű lézerimpulzusokkal dolgozik, mely alkalmas arra, hogy a hámban és az irhában apró üregeket hozzon létre. A jelenség elnevezése Light Induced Optical Breakdown (rövidítve: LIOB), magyarul „fény okozta optikai bontás”. A készülék frakcionált kezelőfejével tehát a hagyományos frakcionált lézerekkel ellentétben nem a mélybe terjedő oszlopszerű csatornákat, hanem kis üregecskéket hozunk létre, melyek a bőrfelszínnel nem közlekednek.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével – elsőként vezette be és alkalmazza a SmartPICO lézert és a hozzá kapcsolódó kezeléseket, - mint a SmartPICO toning és a SmartPICO LIOB rejuvenáció - Magyarországon.

A kezelés ára

A SmartPICO TONING ára teljes arcra 195.000,-, a SmartPICO LIOB rejuvenáció 295.000,- alkalmanként. Egyéb területek árát a bőrállapot felmérés és anti-aging konzultáció során adjuk meg.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!