Alakformálás az orvosnál: a legújabb módszerek

Alakformálás és zsírbontás lézeres műtéttel vagy műtét nélkül?

Ha időben kezdünk el az alakproblémáink megoldásáról gondolkodni, van esélyünk rá, hogy nyár elejére megoldódik a kérdés. Ha csak a nyaralás előtt merül fel az igény, hogy a zavaró domborulatoktól, a megereszkedett bőrtől és a narancsbőr problémájától megszabaduljunk, csak a leggyorsabb, kevés kezelést igénylő módszerekben bízhatunk. Abban biztosan egyetértünk, hogy a testkezelések hatásának kialakulásához is idő kell, az alakformálás hosszú procedúra, így a bikiniszezonban már késő lesz elkezdeni, - viszont a jövő évi kirobbanó formát most meg lehet alapozni.

Kiváló módszerekkel, a nemzetközi piacon fellelhető legeredményesebb technológiákkal kívánunk lendületet adni azok számára, akik életformaváltásban gondolkodnak, szebb, feszesebb bőrre vágynak, laposabb hasra, vékonyabb combokra és azoknak is, akik szülés után szeretnék visszanyerni alakjukat.

Ha az alakformálás mellett a bőr feszesítése a cél és műtét nélküli kezelést szeretne, akkor az ONDA Coolwaves bőrfeszesítést ajánljuk. Az ONDA kíméletes mikrohullámai a bőr mélyebb rétegeit hatékonyabban érik el, mint a rádiófrekvenciás technológiák. A rostok összehúzódása látványos feszesítő hatást eredményez, emellett megindul az új kollagénrostok képződése, mely bizonyítottan javítja a bőr rugalmasságát. Az ONDA Coolwaves bőrfeszesítő kezeléssel csaknem minden testtáj kötőszöveti gyengesége orvosolható (a legkedveltebb terület a has köldök körüli része, a térd feletti zóna, a belső comb), s a probléma súlyosságától függően, 3-6 kezelésből álló kúrával érhető el az ONDA Coolwaves alakformálás során a legjobb eredmény.

Azonos technológiára épül, de elsősorban a cellulites csomókat célozza meg az ONDA Coolwaves narancsbőr kezelés.  Az eljárás során a készülék kezelőfeje felszabadítja a vaskos rostkötegeket, melyek kialakítják a narancsbőrre jellemző hullámos domborulatokat. Így hosszútávon szünteti meg a narancsbőr problémáját, javítja a bőr vastagságát és rugalmasságát is. A kezelést lökéshullámterápiával is kiegészítjük, így a narancsbőrös csomók nem tudnak ellenállni, a komplex alakformálás szenzációs hatású lesz!

Robbanásszerű változást érhetünk el a Smartlipo Triplex lézeres zsírleszívással , mellyel gyorsan visszanyerheti a vágyott testformát. A beavatkozás egy altatásban végzett lézeres "minimál-invazív" beavatkozás: a deréktáj, a has, a comb vagy a csípő körüli zsírpárnák eltüntetésére alkalmazzuk.  A kezelést a forradalmian új Smartlipo Triplex készülékkel végezzük, melynek lézerfénye megolvasztja és elfolyósítja a zsírt. Ezután vibrációs zsírleszívást alkalmazunk, mely akár nagyobb mennyiségű zsír eltávolítására is képes. Végül lézerrel a rostállományt melegítjük fel, mely a kollagén összehúzódása révén feszesebb formát eredményez. A lézer kettős alkalmazása (zsírelfolyósítás, bőrfeszesítés) megoldja azt a gyakori problémát, hogy a hagyományos zsírleszívás után laza, petyhüdt, vagy lógó bőr marad vissza.

A legújabb műtét nélküli módszer a SculpSure lézeres alakformálás. A SculpSure teljesen átalakította az alakformálás lehetőségeiről eddig gondoltakat, hiszen biztonságos módon, összesen 2 kezeléssel, műtét nélkül segít a problémás területek makacs zsírpárnáinak eltüntetésben. A kezelendő területre egy speciális keret és bandázsszalag segítségével rögzítjük a kezelőfejeket. A kezelőprogram elindítása után a készülék automatikusan adagolja a lézer energiáját, s közben hűti a bőrfelületet. A SculpSure lézeres alakformálás azok számára ajánlott, akinek a makacs zsírpárnái a diétának és a sportolásnak ellenállnak. Akinek egy vagy több területen körülírt zsírfelhalmozódása van, melynek csökkentése kedvezőbb testformát eredményezne. Aki nem szeretne helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozáson átesni. Aki szívesebben vállal egy gyógyulási idő nélkül járó 25 perces beavatkozást. Akinek a plasztikai sebész nem javasolja a zsírleszívás elvégzését, ezért a műtét nélküli alakformálás kerül a középpontba.

A "Született feleségek" című közkedvelt amerikai TV-sorozat 7. évadának egyik szereplője, Kyle Richards is kipróbálta a Sculpsure alakformáló lézeres kezelést (képünkön).

Igazi újdonság a Sculpsure Submental kezelés, mely az áll alatt felhalmozódott zsír – a toka – kezelésére kínál műtét és injekciók nélküli megoldást. A két kezelést 4-6 időközzel végezzük, de általában már az első után szembetűnő a változás.

A kezelések során a hosszú évek folyamán felhalmozódott méreganyagok is kiürülnek, a szervezetünk megtisztul, bőrünk megszépül. A Dr Derm klinika alakformáló kezelései segítenek abban, hogy pácienseink hamarabb és könnyebben érjék el céljukat.

Életmód: étrend, mozgás, utókezelés

Fontosnak tartjuk pácienseink jobb közérzete szempontjából, hogy az otthoni ápolás kiváló kozmetikai termékekkel történjen. Az Thalion Thalisvelt karcsúsító és alakformáló termékek nemcsak a striák csökkentését, a dekoltázs vékony bőrének feszesítését, vagy a tengeri kivonatokban gazdag, anti-aging bőrápolását teszik lehetővé, de igazi élménnyé varázsolja az otthoni utókezelést.

A siker megtartásában az egészséges szokások felvétele segíthet. Nagyon fontos szem előtt tartanunk az elfogyasztandó táplálék mennyiségét és minőségét, valamint a folyadékbevitelre ilyenkor még fokozottabban kell ügyelnünk. Érdemes olyan étrendkiegészítőket és gyógyteakeveréket is bevetnünk, amelyek ellátják a szervezetünket a megfelelő ásványi anyagokkal, segítenek a tápanyagok felszívódásában és a zsírszövet csökkentésében.

Intenzív alakformáló projektekhez több oldalról tudunk hozzájárulni: a kezelés(sorozat) ideje alatt a legkifinomultabb testanalizátor készülékekkel követjük a változásokat, és a felmérés alapján (életmód) tanácsokkal, az utókezelésre vonatkozó javaslattal látjuk el.

Ha megtaláltuk a nekünk legmegfelelőbb étrendet, ne feledkezzünk meg a testmozgásról sem. Nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy 20-30 perc intenzív mozgás után indul meg a zsírégetés folyamata. Sportolás során a szív és keringési rendszerünket is karbantartjuk, az extra jó hír pedig az, hogy ha rendszeresen sportolunk, akkor még éjszaka alvás közben is több kalóriát égetünk el.

Ismerkedjen meg a világszerte elismert, Magyarországon elsőként nálunk elérhető, műtétet nem igénylő (Sculpsure, ONDA), valamint minimál-invazív műtéti (Smartlipo Triplex LaserContouring) lézeres kezeléseinkkel egy konzultáció során!  Kérjen időpontot most!

Klinikánk 2020. májusában bevezetett járványügyi protokollját fenntartjuk. Biztonsági intézkedéseink pácienseink védelmét szolgálják.