TwinLaser 3D rejuvenáció

TwinLaser 3D Rejuvenáció

Az öregedési tünetek kezelése értágulatos bőr esetén>

A bőr öregedési tüneteinek komplex kezelése 2 különböző technológia egyidejű alkalmazásával. Érspecifikus pulzáló festéklézerrel a felületes értágulatokat, valamint a tág pórusokat és a felületi ráncokat kezeljük, hosszú pulzusú lézerrel az irha felmelegítését végezzük, mely a kollagén összehúzódásához (természetes lifting), valamint kollagén újdonképződéshez vezet.

Kinek ajánlott?

Akinek az arcbőre a napfény vagy a szolárium UV-terhelése következtében pigmentfoltos, értágulatos, tágpórusú lett. Akinek az első ráncok megjelentek a bőrén. Akinek a nyakán kétoldalt, vagy a dekoltázson tartósan vörös vagy barnásan pigmentált a bőre, s lúdbőrszerűen érdes tapintású. Akinek korábban aknés (pattanásos) folyamat hegeket hagyott a bőrén. Aki sérüléssel nem járó, kíméletes kezelési módszerrel szeretné az arcbőr természetesen egészséges állapotát visszaállítani.

Kezelhető felületek

A két arcfél vagy a teljes arc, a nyak, illetve a dekoltázs, ha az értágulatos bőr tünetei figyelhetők meg. Több régió egyidejű kezelése is lehetséges.

Előkészítés

Az értágulatos bőr TwinLaser 3D kezelése különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a TwinLaser 3D kezelést megelőző két hétben.

Bőrfiatalító kezelés értágulatos bőr esetén

A TwinLaser 3D rejuvenáció során egy ceruzaszerű kezelőfejjel foltszerű, rövid fényimpulzusokat juttatunk az értágulatos bőr felületére. Ezután a szomszédos bőrterület kezelése következik. A kezelendő felületet 2-3 soron kezeljük végig, a probléma jellegű függően. Az alkalmazott hideglevegős hűtés megakadályozza a bőr égési sérülését. A kezelés enyhe kellemetlenséggel járhat, jellemzően fájdalommentes.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A bőrsérülést nem okozó TwinLaser 3D rejuvenáció után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a sérült erek területén kialakuló bevérzéses foltok (purpura), melyek a kezelés hatásosságát jelzik, 5-7 nap alatt elmúlnak. Ezek mindig átmenetiek, ám zavaró megjelenésük miatt esetleg néhány nap betegállomány javasolt. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, s egy hónapig tartó fényvédelmet mindenképpen javaslunk.

Kezelések száma

Akár egyetlen kezelés hatásos lehet, de a tökéletes eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (2-5 kezelésből álló kúra). A TwinLaser 3D rejuvenáció kezelésekre 2-3 hetente kerülhet sor.

A kezelés tudományos háttere

A TwinLaser 3D rejuvenáció a Cynosure Inc. USA lézergyártó cég Cynergy nevű pulzáló festéklézerével, Nd:YAG lézerével történik. A 2 technológia együttes alkalmazása egyedülálló eredményeket garantál. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

A TwinLaser 3D rejuvenáció ára alkalmanként 60.000 Ft és 150.000 Ft közé tehető, a kezelendő bőrfelülettől függően.

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.

 • belépéskor kézfertőtlenítés a portás pultra kihelyezett fertőtlenítő géllel
 • maszk kötelező viselése / minden páciensnek új sebészi maszkot biztosítunk
 • Covid-19 járványügyi nyilatkozat kitöltése & leadása
 • cipőtalp fertőtlenítése
 • cipő becsomagolása fóliázó készülékkel (a csomagológép a lapos talpú cipőket könnyebben becsomagolja)
 • lázmérés a rendelőtérbe történő belépés előtt
 • távolságtartás
 • minden helyiségben gépi szellőzés a használt levegő elszívásával
 • a páciensek újabb kézfertőtlenítése a rendelőbe való belépés előtt a váróban elhelyezett készülékkel
 • kontroll lázmérés kezelés előtt
 • maszk nélküli kezelésnél arcvédő plexi ill. Lemi SPA védőplexi használata
 • aeroszol és füst képződéssel járó kezelésnél sebészi füstelszívó készülék használata
 • egynapos műtét előtt 72 órán belüli negatív PCR teszt leadása
 • minden belépéskor a teljes protokoll végrehajtása
 • Munkatársaink: az asszisztensek, az orvosok, az adminisztratív dolgozók, a takarító és biztonsági személyzetet is beleértve, folyamatosan maszkot viselnek a munkahelyükön.