TwinLaser 3D rejuvenáció

TwinLaser 3D Rejuvenáció

Az öregedési tünetek kezelése értágulatos bőr esetén>

A bőr öregedési tüneteinek komplex kezelése 2 különböző technológia egyidejű alkalmazásával. Érspecifikus pulzáló festéklézerrel a felületes értágulatokat, valamint a tág pórusokat és a felületi ráncokat kezeljük, hosszú pulzusú lézerrel az irha felmelegítését végezzük, mely a kollagén összehúzódásához (természetes lifting), valamint kollagén újdonképződéshez vezet.

Kinek ajánlott?

Akinek az arcbőre a napfény vagy a szolárium UV-terhelése következtében pigmentfoltos, értágulatos, tágpórusú lett. Akinek az első ráncok megjelentek a bőrén. Akinek a nyakán kétoldalt, vagy a dekoltázson tartósan vörös vagy barnásan pigmentált a bőre, s lúdbőrszerűen érdes tapintású. Akinek korábban aknés (pattanásos) folyamat hegeket hagyott a bőrén. Aki sérüléssel nem járó, kíméletes kezelési módszerrel szeretné az arcbőr természetesen egészséges állapotát visszaállítani.

Kezelhető felületek

A két arcfél vagy a teljes arc, a nyak, illetve a dekoltázs, ha az értágulatos bőr tünetei figyelhetők meg. Több régió egyidejű kezelése is lehetséges.

Előkészítés

Az értágulatos bőr TwinLaser 3D kezelése különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a TwinLaser 3D kezelést megelőző két hétben.

Bőrfiatalító kezelés értágulatos bőr esetén

A TwinLaser 3D rejuvenáció során egy ceruzaszerű kezelőfejjel foltszerű, rövid fényimpulzusokat juttatunk az értágulatos bőr felületére. Ezután a szomszédos bőrterület kezelése következik. A kezelendő felületet 2-3 soron kezeljük végig, a probléma jellegű függően. Az alkalmazott hideglevegős hűtés megakadályozza a bőr égési sérülését. A kezelés enyhe kellemetlenséggel járhat, jellemzően fájdalommentes.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A bőrsérülést nem okozó TwinLaser 3D rejuvenáció után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a sérült erek területén kialakuló bevérzéses foltok (purpura), melyek a kezelés hatásosságát jelzik, 5-7 nap alatt elmúlnak. Ezek mindig átmenetiek, ám zavaró megjelenésük miatt esetleg néhány nap betegállomány javasolt. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, s egy hónapig tartó fényvédelmet mindenképpen javaslunk.

Kezelések száma

Akár egyetlen kezelés hatásos lehet, de a tökéletes eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (2-5 kezelésből álló kúra). A TwinLaser 3D rejuvenáció kezelésekre 2-3 hetente kerülhet sor.

A kezelés tudományos háttere

A TwinLaser 3D rejuvenáció a Cynosure Inc. USA lézergyártó cég Cynergy nevű pulzáló festéklézerével, Nd:YAG lézerével történik. A 2 technológia együttes alkalmazása egyedülálló eredményeket garantál. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

A TwinLaser 3D rejuvenáció ára teljes arcra 150.000 Ft alkalmanként, a kezelendő bőrfelület nagyságától függően változik.

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

 • Általános bőrgyógyászat (fibrómák, szemölcsök, növedékek – nem festékes anyajegy! – eltávolítása, bőrbetegségek)
 • Gyermekbőrgyógyászat (18 év alatti életkorban minden probléma idetartozik)
 • Anyajegy térképezés és bőrrák (melanoma) szűrés
 • Plasztikai sebészet (mellplasztika, arcplasztika, hasplasztika)
 • Anti-aging konzultáció ( a bőr öregedési tüneteivel kapcsolatban)
 • Hialuronsavas feltöltéssel kapcsolatban
 • Seprűvénák, visszerek, éranyajegyek kezelésével kapcsolatban
 • Hegek kezelésével kapcsolatban
 • Rozáceával és aknéval (pattanásos bőr) kapcsolatban
 • Tetoválás eltávolítással kapcsolatban
 • Fokozott verejtékezés (izzadás) kezelésével kapcsolatban
 • Intim fiatalítással (vagina rejuvenáció, plasztikai megoldások) kapcsolatban
 • Narancsbőrrel, lokális zsírtöbblettel, alakformálással, feszesítéssel kapcsolatban
 • Szőrtelenítéssel kapcsolatban

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!