MonaLisa Touch

MonaLisa Touch

Vagina rejuvenáció a hüvely fiatalos kondíciója érdekében

Mini-invazív lézeres kezelés, mely természetes és fájdalommentes megoldást kínál a vagina fal gyengülése, szárazsága, a hüvely megereszkedése és vizelettartási rendellenességek esetén. A módszer a lézeres hüvelyszűkítést és a lézeres inkontinencia kezelést egyidejűleg magában foglalja, tekintettel a hatékony CO2 lézer technológiára. A 360 fokos szkennernek köszönhetően a kezelés során csupán egyetlen alkalommal kell a szkennert a hüvelybe vezetni, nem úgy, mint más, kevésbé korszerű készülékek esetén, ahol 3-szor megismételt bevezetésre van szükség.

Kinek ajánlott?

Hüvely szárazság, kellemetlen érzés vagy fájdalom közösülés közben. Hüvelyfal lazasága, gyakori vizelési inger és vizelettartási rendellenességek. A menopausa (változó kor), vagy nőgyógyászati műtét következtében lecsökkent női hormon (ösztrogén) szint, s az ehhez kapcsolódó szervi változások esetén.

Kezelhető felületek

A női hüvely fala körben, speciális 360 fokos kezelőfejjel, illetve elülső fala (inkontinencia esetén).

Előkészítés

A MonaLisa Touch kezelés különösebb előkészítést nem igényel. A kezelésre a legalkalmasabb időpont a menstruációs ciklus első hete. Menses (vérzés) esetén a kezelés nem végezhető.

A kezelés

A MonaLisa Touch kezelés során egy hosszúkás, csőszerű vaginaszkennert vezetünk fel a hüvelybe, melyet centiméterenként húzunk vissza, miközben a lézer fénye körkörös fényimpulzus-sorozatokat ad le. A lézer hatására a hüvely hámján apró lyukak keletkeznek – melyek az arcbőr frakcionált fiatalításához hasonló módon – új sejtekkel pótlódnak, így a hám megújul, nedvességét visszanyeri. A vaginafal mélyebb rétegei a kezelés során jelentősen felmelegednek, ezért azok összehúzódása következik be (shrinking: azonnali feszesítő hatás). A hő hatására új kollagénrostok képződése is megindul, így a hatás kiteljesedése kb. 4 hónap múlva várható. A kezelés időtartama kb. 15 perc. A kezelés során melegérzet tapasztalható, de nem fájdalmas, így anesztézia nem szükséges.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A MonaLisa Touch kezelés után a páciens azonnal munkaképes. Előfordulhat enyhe duzzanat, vagy nedvezés (folyás) a kezelés után néhány napig. Megterhelő edzés vagy testmozgás 2 hétig nem ajánlott, kerülje a nehéz tárgyak emelését 4 hétig. A kezelést követően szexuális kapcsolat létesítése 1 hétig nem javasolt. A kezelés után négy hétig ne helyezzen fel tampont a hüvelybe.

Kezelések száma

A nemzetközi tapasztalatokon alapuló, 3 kezelésből álló kúrát ajánljuk.

A kezelés tudományos háttere

A MonaLisa Touch a DEKA lézergyártó cég 2. generációs vagina rejuvenációs technológiáján és igen kifinomult CO2 lézerén alapul. A DEKA Európa legnagyobb lézergyártó cégcsoportjának, az El.En. Group-nak a része. A DEKA dolgozta ki a világon elsőként a vagina rejuvenáció lézeres módszerét, azóta az USÁ-ban több mint 250 klinikán végzik a MonaLisa Touch kezelést. A klinikai tapasztalatok és szakmai közlemények legnagyobb száma a MonaLisa Touch kezeléshez kapcsolódik. A tudományos vizsgálatok szerint a MonaLisa Touch az ösztrogénszint csökkenésére és a vagina öregedésére (atrofiájára) visszavezethető minden szubjektív tünetet képes hatékonyan kezelni, emellett ritka, a vaginát és a külső nemi szerveket érintő ritka betegségek (pld. Lichen Sclerosus et Atrophicus) esetén is hatásosnak bizonyult. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készüléket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

Az első MonaLisa Touch kezelés ára 99.000Ft + ÁFA (125.730,-), a második, illetve a harmadik 78.000 Ft + ÁFA (99.060,-), amennyiben azonban előre fizetik a kúrát, a 3 kezelésből álló kúra bruttó 290.830 Ft (függetlenül attól, hogy a kezelést fél éven belül mikor veszi igénybe a páciens).

Klinikánk 2020. májusában bevezetett járványügyi protokollját fenntartjuk. Biztonsági intézkedéseink pácienseink védelmét szolgálják.