MonaLisa Touch vagina rejuvenáció

MonaLisa Touch vagina rejuvenáció

A hüvely fiatalos kondíciója érdekében

Vagina rejuvenáció (hüvely megújítás) egy lézeres minimál invazív kezelés, mely természetes és fájdalommentes megoldást kínál a vagina fal gyengülése, szárazsága, a hüvely megereszkedése és vizelettartási rendellenességek esetén. A módszer a lézeres hüvelyszűkítést és a lézeres inkontinencia kezelést egyidejűleg magában foglalja, tekintettel a hatékony DEKA CO2 lézer technológiára. A 360 fokos szkennernek köszönhetően a vagina rejuvenáció során csupán kétszer egy percre kell a szkennert a hüvelybe vezetni, nem úgy, mint más, kevésbé korszerű készülékek esetén, ahol 3-4-szer megismételt bevezetésre és hosszadalmas kezelésre van szükség.

Kinek ajánlott a vagina rejuvenáció?

A vagina fiatalos kondíciójának megőrzése érdekében. Szülés után, a "mommy makover" komplex program részeként.

Hüvely szárazság, kellemetlen érzés vagy fájdalom közösülés közben. Hüvelyfal lazasága, gyakori vizelési inger és stresszre vagy intenzív mozgásra bekövetkező enyhe vizelettartási rendellenességek. A menopausa (változó kor), vagy nőgyógyászati műtét következtében lecsökkent női hormon (ösztrogén) szint, s az ehhez kapcsolódó szervi változások esetén.

Tudományos vizsgálatokkal igazolták, hogy a MonaLisa Touch lézeres vagina rejuvenáció a hüvelyfal sejtjeinek megújítása révén hozzájárul a hüvely baktériumflórájának helyreállításához. A sejtekben jelentős mértékben mértékben megnő a glikogén szintje, ami táplálékot biztosít a Lactobacillusok - az egészséges hüvelyflórát alkotó baktériumok számára - , így a patogén (kórokozó, betegségkeltő) baktériumok elszaporodása nehezítetté válik. Ezért tapasztalják kezelt pácienseink, hogy a kezelés után hosszú hónapokon keresztül megszűnnek a banális hüvelyfertőzésre utaló tünetek, mint a viszketés, kivörösödés, folyás, irritábilis nyálkahártya. A kezelést tehát az egészséges hüvelyflóra helyreállítása céljából is ajánljuk.

Ne késlekedjen tehát, ha a fenti tünetek valamelyikét észlelte magán. Még akkor sem legyen szkeptikus, ha valahol már próbált "vagina rejuvenációs kezelést", hiszen ez csak egy összefoglaló fogalom. Ha nem az eredeti MonaLisa Touch kezelésben volt része, a kezelés lehetett akár teljesen hatástalan, vagy a tapasztalatai lehetnek erősen eltérőek.

Kezelhető felületek

A női hüvely fala körben, speciális 360 fokos kezelőfejjel. Más lézerekkel történő ajánlástól eltérően a DEKA MonaLisa Touch rendszert nem használjuk a vagina elülső falának önálló kezelésére (inkontinencia esetén), hiszen a hüvelyfal körkörös, annak teljes megújítása szükséges. Az elülső fal önálló kezelése a mi értelmezésünkben olyan, mintha egy háznak csak az elülső homlokzata kapna hőszigetelést, körben a többi fala nem :-) Könnyen belátható, hogy így nem érné el a kívánt hatást. Kiegészítő kezelésként a kis- és nagyajkak feszesítő és fehérítő kezelése végezhető.

A vagina rejuvenáció előkészítése

A MonaLisa Touch vagina rejuvenáció különösebb előkészítést nem igényel. A kezelésre a legalkalmasabb időpont a menstruációs ciklus első hete, a vérzés megszűnése után. Menses (vérzés) esetén a kezelés nem végezhető.

A MonaLisa Touch vagina rejuvenáció

A MonaLisa Touch kezelés során egy hosszúkás, vékony, csőszerű vaginaszkennert vezetünk fel a hüvelybe, melyet milliméterbeosztás szerint húzunk vissza, miközben a lézer fénye körkörös fényimpulzus-sorozatokat ad le. A lézer hatására a hüvely hámján apró lyukak keletkeznek – melyek az arcbőr frakcionált fiatalításához hasonló módon – új sejtekkel pótlódnak, így a hám megújul, nedvességét visszanyeri. A vaginafal mélyebb rétegei a kezelés során jelentősen felmelegednek, ezért azok összehúzódása következik be (shrinking: azonnali feszesítő hatás). A hő hatására új kollagénrostok képződése is megindul, így a hatás kiteljesedése kb. 4 hónap múlva várható. A kezelés időtartama mindőssze 2x 1 perc (öltözéssel együtt 10 perc). A kezelés során melegérzet tapasztalható, de nem fájdalmas, így anesztézia nem szükséges.

A kezelést klinikánkon - orvosi felügyelet mellett - szülésznő végzettségű, egészségügyi főiskolai diplomás kolléganő végzi. Kedves személyisége és szakértelme a garancia rá, hogy még ebben az intim helyzetben sem kell kellemetlenségekkel számolnia.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A MonaLisa Touch vagina rejuvenáció után a páciens azonnal munkaképes. Előfordulhat enyhe duzzanat, vagy nedvezés (folyás) a kezelés után néhány napig. Megterhelő edzés vagy testmozgás néhány napig nem ajánlott, kerülje a nehéz tárgyak emelését. A kezelést követően szexuális kapcsolat létesítése 1-2 napig nem javasolt. A kezelés után 1 hétig ne helyezzen fel tampont a hüvelybe.

Kezelések száma

A nemzetközi tapasztalatokon alapuló, 3 kezelésből álló kúrát ajánljuk. Az első kúra után - pácienseink visszaigazolása alapján - a hatás fenntartása érdekében elegendő évente egy ismétlő kezelést elvégezni. Egy egyperces kezelés nem nagy áldozat egyéves komfort érdekében!

A kezelés tudományos háttere

A MonaLisa Touch a DEKA lézergyártó cég 2. generációs technológiája vagina rejuvenáció céljára, mely a DEKA igen kifinomult CO2 lézerén alapul. A DEKA Európa legnagyobb lézergyártó cégcsoportjának, az El.En. Group-nak a része. A DEKA dolgozta ki a világon elsőként a vagina rejuvenáció lézeres módszerét, azóta az USÁ-ban több mint 850 klinikán végzik a MonaLisa Touch vagina rejuvenációs kezelést. A klinikai tapasztalatok és szakmai közlemények legnagyobb száma a MonaLisa Touch kezeléshez kapcsolódik. A tudományos vizsgálatok szerint a MonaLisa Touch az ösztrogénszint csökkenésére és a vagina öregedésére (atrofiájára) visszavezethető minden szubjektív tünetet képes hatékonyan kezelni, emellett ritka, a vaginát és a külső nemi szerveket érintő ritka betegségek (pld. Lichen Sclerosus et Atrophicus) esetén is hatásosnak bizonyult. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készüléket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Figyelmeztetés!
A MonaLisa Touch vagina rejuvenáció nem tévesztendő össze a széles körben reklámozott, sérüléssel nem, csak a hüvelyfal felmelegítésével járó, Er:YAG lézer alapú intim fiatalító lézeres kezeléssel. Éppúgy, mint az arc megújító kezeléseinél, a sérülés nélküli módszerek hatása elmaradhat a sérüléssel járó kezelések hatásától. A finom sérülések a tapasztalatok szerint nem okoznak semmilyen kóros hegesedést, hiszen a MonaLisa Touch kezeléshez használt lézerkészülék éppen erre a speciális kezelésre lett kifejlesztve, s nem egy más célra gyártott sebészeti lézert alakítottak át. A hüvelyfalon okozott finom sérülések szükségesek ahhoz, hogy a hám gyógyulási mechanizmusainak beindítása révén a hüvelyfal gyorsan és látványosan megújuljon. A MonaLisa Touch a világon a legsikeresebb ilyen célú eszköz és kezelés.

Kezelések ára

Az első kezelés 150.000 Ft, minden további kezelés fél éven belül 125.000 Ft. Amennyiben az első alkalommal bérlet vált 3 kezelésre, a bérlet ára 350.000 Ft. A bérlet kezeléseit fél éven belül kell igénybe venni.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!