Moveo szőrtelenítés Alexandrit lézerrel

Moveo szőrtelenítés Alexandrit lézerrel

Fájdalommentes, hatásos és biztonságos

A Moveo lézeres szőrtelenítés a kórosan megerősödött, vagy esztétikailag zavaró, nemkívánatos szőrzet eltávolítása és a szőrnövekedés gátlása az arcon, a test bármely területén és az érzékenyebb testtájakon (hónalj, intim régió). Nagy hatékonyságú és fájdalommentes DEKA Alexandrit lézer Moveo technikával: a lézeres szőrtelenítés új korszaka.

Kinek ajánlott a MOVEO szőrtelenítés Alexandrit lézerrel?

Akinek a szőrzete zavaróan megerősödött, vagy csak esztétikai okból nemkívánatos. Aki csaknem végleges hatású szőrtelenítést szeretne. Aki már próbálkozott IPL vagy diódalézer technikával, s az nem volt kellően hatékony. Aki már járt lézeres szőrtelenítésen, de azt fájdalmasnak, vagy bármilyen szempontból kényelmetlennek találta.

Kezelhető felületek

A bajusz, az áll, a pajesz, az orcák, esetleg az egész arc, a nyak elülső vagy hátulsó része, a hónaljak, a mellek között, a mellbimbó körül, a köldök alatti sáv, a comb belső része (bikini), vagy ezzel együtt a nemi szervek körüli terület (intim bikini), a popsi, a lábszár, a comb, a lábfej, vagy akár a teljes alsó végtag, a kar és kéz, valamint a hát felső része vagy egésze. A Moveo lézeres szőrtelenítés alkalmas több régió egyidejű kezelésére is.

A MOVEO szőrtelenítés előkészítése

A Moveo szőrtelenítés különösebb előkészítést nem igényel. A kezelést megelőzően kozmetikusunk segítségével áttekintik az elenjavallatok körét, s ha nincs kizáró ok, már az első alkalommal sor kerülhet a kezelésre. Célszerű azonban a kezelendő területen a teljes szőrzetet borotvával, a kezelés előtti napon eltávolítani. A teljesebb hatás érdekében nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a Moveo lézeres szőrtelenítést megelőző 2 héten. Egyébként a pigmentált, napbarnított vagy szoláriumozott bőr is kezelhető.

A kezelés

A Moveo szőrtelenítés során egy ceruzaszerű kezelőfejjel fényimpulzus-sorozatokat juttatunk a bőr mélyére, miközben a kezelőfejet folyamatosan csúsztatjuk a bőr felületén (Moveo technika). A kezelőfejbe épített bőrhűtés, mely egy zafírkristályon keresztül érintkezik a bőrrel, megakadályozza a bőr égési sérülését és megszünteti a lézeres kezelésre egyébként jellemző kellemetlen érzést. A Moveo lézeres szőrtelenítés a Moveo technikának köszönhetően semmilyen kellemetlenséggel sem jár, tehát fájdalommentes.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A bőrsérülést nem okozó Moveo lézeres szőrtelenítés után a páciens azonnal munkaképes. A kezelésnek általában semmilyen nyoma sincs, bár enyhe, néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a szőrtüszők körül kialakuló duzzanat (ödéma) előfordulat - ez azonban néhány óra alatt elmúlik. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, s két hétig tartó fényvédelmet javaslunk.

Kezelések száma

Akár 2-3 kezelés is tartós eredményt adhat, de a tökéletes eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (8 kezelésből álló kúra). A „végleges” szőrtelenség eléréséhez évente egy fenntartó kezelés elvégzése szükséges. A Moveo lézeres szőrtelenítésre 4-6 hetente kerülhet sor. A kezeléseket szakképzett kozmetikusaink végzik, akik hétköznap reggel 7.30-tól este 8.00-ig fogadják a vendégeket, tehát az Ön idejéhez alkalmazkodva bármikor jöhet hozzánk.

A kezelés tudományos háttere

A Moveo szőrtelenítés a DEKA Lasers lézergyártó cég Synchro típusú Alexandrit lézerével történik. A lézer fénye a szőrtüszőben fejti a hatását: a szőrszál pigmenttartalma által elnyelt lézerfény hővé alakul, mely károsítja a szőrnövekedésben kulcsfontosságú mátrixsejteket. A kezelőfejbe épített kontakt bőrhűtés megóvja a bőrfelszínt a hőkárosodástól. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

A Moveo szőrtelenítés ára területenként különböző. Példaként a bajusz kezelése 20.000 Ft, a hónalj 25.000 Ft, a két lábszár 50.000 Ft alkalmanként. Több régió egyidejű kezelése esetén az egyes régiókra vonatkozó kezelési árak összeadódnak, de egyúttal kedvezményesek is: két régió kezelése esetén (DUO kezelés) 10%, három vagy ennél több régió egyidejű kezelése esetén (TRIO kezelés) 20%-kal csökken minden tétel ára. Pld. a lábszár és a hónalj egyidejű kezelése a kedvezménnyel: 67.500 Ft/alkalom. Bérlet váltása esetén: 6 kezelést fizet és 2 ajándék, vagy 3 kezelést fizet és 1 ajándék kezelés jár (ez további 25% kedvezményt jelent). Így egy 4 alkalomra szóló hónalj-lábszár DUO bérlet 202.500 Ft (ez alkalmakra leosztva 50.625 Ft/alkalom lenne, praktikusan a lábszár kezelését fizeti, a hónalj kezelése ingyen van!).

 

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!