Schwarzy izomstimuláció fókuszált mágnessel

Schwarzy izomstimuláció

Izomstimuláció fókuszált eletromágnessel izomtömeg növelésre és helyreállításra

Új megoldás a helyi zsírlerakódás csökkentésére és az izomfejlesztésre. A fókuszált mágneses stimuláció a fizikai aktivitáshoz hasonlóan munkavégzésre ösztönzi az izmokat. Serkenti a sejtszintű biokémiai folyamatokat, a raktározott zsírréteg felszámolása által biztosít energiát az összehúzódásokhoz. Egyidejűleg képes lehet a lerakódott lokális zsírréteg felszámolására és az izomzat tónusának növelésére, edzés és fizikai megerőltetés nélkül.

Kinek ajánlott?

Elsősorban tónusos és formás izomzatra vágyók számára. Azoknak, akik a has vagy a popsi területén definiáltabb izomzatot szeretnének. Súlyfelesleggel küzdőknek, akik komplex kezelés részeként az izomtömeget szeretnék növelni. Terhesség után a szétnyílt hasizom kezelésére. Az elhízáshoz kapcsolódó krónikus betegségek, mint a 2-es típusú diabétesz, a magas vérnyomás és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentésére. Az orvosi rehabilitáció területén, átmenetileg a terhelés alól kivett izomcsoportok helyreállítására. A kezelés megkezdése előtt konzultáljon kezelő orvosával a kezelési célok és paraméterek meghatározása, az esetleges kizáró tényezők feltárása érdekében.

Kezelhető területek

Elsősorban a has és a fenék. A comb, a felkar és a csípő. Terhesség után szétnyílt hasizom.

Előkészítés

A Schwarzy izomstimuláció különösebb előkészítést nem igényel, a szabad kapacitás függvényében már a konzultáció napján el tudjuk végezni.

A Schwarzy izomstimuláció

A vendégünk egyéni céljának megfelelő kezelési protokoll kiválasztása után kezdetét veszi a kezelés. Hasizomzat fejlesztése háton fekvő, a farizomzat fókuszált mágneses stimulációja hason fekvő helyzetben történik, speciális pánttal felhelyezett kezelőfejekkel.

A Schwarzy kezelés során előre meghatározott etapokban melegítés, összehúzódás és masszázs szekciók váltják egymást, mindez biztonságos és fájdalommentes módon.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A fájdalommentes Schwarzy izomstimuláció nem okoz bőrfelületi sérülést, ezért a kezelés után a páciens azonnal munkaképes. Kellemetlen mellékhatásokkal sem kell számolni, a kezelést követően enyhe izomláz előfordulhat, ám ez néhány nap alatt elmúlik.

Kezelések száma

Ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (4-9 alkalom). A Schwarzy izomstimuláció elvégzésére hetente 1-2 alkalommal kerülhet sor.

A kezelés tudományos háttere

A Schwarzy kezelés a DEKA, Európa legnagyobb lézergyártójának legújabb fejlesztése. A tudományos vizsgálatok szerint a fókuszált elektromágneses stimuláció a természeteshez hasonló izomösszehúzódást generál, a 20-30 perces kezelés alatt többtízezret. A kezelés eredménye szabad szemmel is látható, az izomzat definiáltabbá válásával. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet alakformáló részlege az elsők között alkalmazza a készüléket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

A Schwarzy izomstimuláció ára alkalmanként 59.000 Ft. A 4 alkalomra szóló bérlet 199.000 Ft, 6 alkalomra 299.000 Ft, 9 alkalomra 399.000 Ft (a bérletet az első kezelés alkalmával van lehetőség megvásárolni). A kombinált Schwarzy izomstimuláció – ONDA alakformáló bérlet (6 alkalom Schwarzy és 3 alkalom ONDA kezeléssel) 599.000 Ft.

Klinikánk 2020. májusában bevezetett “Covid-19 járványügyi protokoll”-ját fenntartjuk, de a helyszíni kötelező tesztelést 2022.májusától felfüggesztettük. Klinikánk higiénikus szakembert alkalmaz a protokoll felülvizsgálata és az újabb intézkedések bevezetése céljából. Kérjük a biztonsági protokoll maradéktalan betartását, pácienseink és munkatársaink védelmében.