SculpSure toka fogyasztás és feszesítés

SculpSure toka fogyasztás és feszesítés

Tokakezelés műtét és injekciók nélkül, lézerlipolízissel

Egyedülálló technológiát kínál a toka felszaporodott zsírszövetének csökkentésére és a nyak felső részének feszesítésére az Amerikai Egyesült Államok vezető esztétikai lézergyártója, a Cynosure. A kezelési módszert az USA orvosi eszközöket tanúsító hatósága, az FDA 2017-ben engedélyezte.

A lézerekkel történő kezelés egyre népszerűbb alternatíva az érdeklődők körében, a plasztikai sebészeti beavatkozásokkal és az injekciós módszerekkel szemben. A lézerek egyedülállóan biztonságosak annak köszönhetően, hogy a zsírsejteket precízen célozzák meg és pusztítják el a bőrfelszín alatt. A Sculpsure tokakezelés kiválóan alkalmas a toka nemkívánt zsírfeleslegének eltávolítására. A SculpSure tokakezelés a makacs zsírfelhalmozódás csökkentését nem-sebészi kezeléssel valósítja meg úgy, hogy megemeli a zsírszövet hőmérsékletét a kezelt területen, s az károsodást idéz elő a zsírsejtek szerkezetében. Ezek a károsított zsírsejtek természetes úton felszívódnak és eltűnnek a szervezetből.

Kinek ajánlott a Sculpsure toka fogyasztás és feszesítés

A SculpSure toka fogyasztás és feszesítés azok számára ajánlott, akinek az állkapocs alatti területen elődomborodó zsírszövet (toka), valamint a bőr feszességének elvesztése zavaró esztétikai elváltozást okoz. Aki nem szeretne helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozáson átesni. Aki szívesebben vállal egy gyógyulási idő nélkül járó könnyebb beavatkozást. Akinek a plasztikai sebész nem javasolja a nyaki zsírleszívás vagy a kimetszéses műtét elvégzését.

Kezelhető felületek

Az állcsúcs alatti terület a nyakon, melyet a köznyelvben tokának nevezünk.

Előkészítés

A SculpSure toka fogyasztás és feszesítés előkészítést nem igényel, a konzultáció napján is elvégezhető (szabad kapacitás függvényében).

A kezelés

A SculpSure toka fogyasztás és feszesítés biztonságos módon, műtét nélkül segít a toka területén kialakult makacs zsírfelhalmozódás eltüntetésben. A kezelendő területre egy speciális keret segítségével rögzítjük a kezelőfejet. A kezelőprogram elindítása után a készülék automatikusan adagolja a lézer energiáját, s közben hűti a bőrfelületet. A kezelés során bizsergő érzést, melegedést lehet tapasztalni.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés után folytathatja mindennapi tevékenységét. Otthoni ápolásként naponta 2x át kell masszírozni a lézerrel kezelt területet. A kezelés eredménye 6-12 hét alatt válik láthatóvá.

Kezelések száma

Általában 2 (esetleg több) kezelést javaslunk, 4-6 hét időközzel. Konzultáljon szakembereinkkel a testreszabott kezelési tervéről!

A kezelés tudományos háttere

A SculpSure az USA-beli egészségügyi felügyelő hatóság, az FDA által elsőként és mindeddig egyedüliként engedélyezett non-invazív lézeres alakformálási módszer. A SculpSure készülék a Cynosure Inc. USA lézergyártó cég 1060nm-es diódalézer technológiáján alapul. A kezelés során a lézer megcélozza és felmelegíti a bőr alatti szírszövetet anélkül, hogy a bőrfelszínt érintené. A SculpSure megemeli a zsírsejtek hőmérsékletét, károsítva ezzel szerkezeti épségüket. A kezelés alatt a bőrfelszín biztonságban van, a beépített bőrhűtésnek köszönhetően. A lézerrel károsított zsírsejteket a test természetes úton, a nyirokrendszeren keresztül távolítja el. Mivel a zsírsejteket eltávolítottuk a szervezetből, így azok nem tudnak regenerálódni. A Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!