ONDA Coolwaves testfeszesítés

ONDA Coolwaves testfeszesítés

A testkontúr alakítás forradalma

A DEKA egy újabb áttörést jelenő technológiai innovációval állt elő: az ONDA, az egyetlen Coolwaves™, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, hatékonyan, valamint nem invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódást, kezeli a narancsbőr tüneteit és hatásos a testfeszesítés területén.

A test bőrének feszesítése során az ONDA Coolwaves™ készülék intelligens kezelőfejeivel a bőr kollagénállományát forrósítjuk fel, miközben a bőrfelület hűvös marad. A kollagénrostok a hő hatására összehúzódnak és ez természetes módon teszi feszesebbé a kezelt terület bőrét.

Kinek ajánlott az ONDA Coolwaves testfeszesítés?

Akinél a test valamely területén a bőr elveszítette korábbi feszességét, tartását. Akinél a testmozgás a zsírfelesleg eltávolításában hatásosnak bizonyul, de a bőr minősége, feszessége nem javul. Akinél plasztikai sebészeti beavatkozás (zsírleszívás) után a bőr nem nyerte vissza korábbi feszességét, a bőr laza, megnyúlt, esztétikailag zavaró maradt.

Az ONDA Coolwaves készüléken kiválasztható a feszesítendő bőrterület anatómiai helye, s a készülék a kezelési értékeket ennek megfelelően állítja be. Az Ön problémájának kezelésre való alkalmasságát kezelőorvosa dönti el, forduljon hozzá bizalommal.

Kezelhető felületek

A bőr feszességének elvesztésével érintett szinte bármely régió a testen. Kivételt képez, ha az adott területen valamilyen ellenjavallatot jelentő elváltozás van. (Az arc és a nyak-toka kezelése egyelőre nem engedélyezett, valamint van még néhány kerülendő testfelszín.)

Előkészítés

Az ONDA Coolwaves testfeszesítés különösebb előkészítést nem igényel. A kezelést előre egyeztetett időpontban végezzük, a vizsgálat napján csak akkor végezhető el, ha éppen rendelkezünk szabad kapacitással. Fájdalomcsillapítás sem szükséges.

Az ONDA Coolwaves testfeszesítés/strong>

A kezelendő testfelszínnek megfelelő feszesítő programot választjuk ki a DEKA ONDA készüléken. A kiválasztott területen a készülék kezelőfejét lassú mozdulatokkal, körkörösen mozgatjuk. A kezelés közben a mélyben melegérzetet tapasztalhat, miközben a bőrfelületet a kezelőfej hűtése hidegen tartja. Az ONDA Coolwaves kezelés után a Z-Wave Pro készülékkel lökéshullámterápiás masszázst végzünk. Egy szimmetrikus régió teljes kezelésének időtartama 30 perc.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Az ONDA Coolwaves testfeszesítés után nincs szükség gyógyulási időre, folytathatja szokásos tevékenységét.

Az ONDA Coolwaves testfeszesítés kezelésszáma

A kezelések száma a probléma súlyosságától függ. Egy adott régióban általában 3-4 ONDA Coolwaves testfeszesítés szükséges ahhoz, hogy a test bőrének feszessége látható mértékben javuljon, de már az 1-2. kezelés után észlelhet változást.

A kezelés tudományos háttere

A DEKA Kutatás-Fejlesztési részlege kifejlesztett  egy  intelligens  kezelőfejet, amely az elektromágneses mikrohullámú mezőt a bőr mélyére és a zsírsejtek felé tereli, míg közben egy integrált hűtőrendszerrel megkíméli a bőrt, biztonságot és kényelmet biztosítva a páciens számára.

A kollagénrostok felforrósítása természetes feszesítést és lifting hatás eredményez, míg másodlagosan új kollagén és elasztikus (rugalmas) rostok képződése is megindul, mely az eredményt látványosabbá és tartósabbá teszi.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

Az ONDA Coolwaves testfeszesítés ára egy szimmetrikus régióra (15 x 15cm terület) 99.060 Ft alkalmanként. A kezelés ára magában foglalja a Z-Wave Pro készülékkel végzett lökéshullámterápiás masszázst is.

 

Tisztelt Pácienseink! Új bejelentkezési rendszert alkalmazunk, melynek elemeit folyamatosan vezetjük be. Az első, hogy a telefonon történő időpontkéréskor Önnek célszerű megjelölnie, milyen témakörben kíván konzultációt folytatni szakorvosainkkal. Vannak bizonyos szakterületek, melyre specializálódtunk, s akkor tud a specialistával találkozni, ha előre megjelöli a problémakört. Az alábbi listában megtalálja a fő témaköröket, mely alapján az adott területtel foglalkozó, megfelelő szakorvoshoz fogjuk Önt irányítani. Lehetősége van két problémakört is megjelölni, de azt csak abban az esetben tudja egy konzultáció keretében intézni, ha ugyanaz a specialista foglalkozik mindkét területtel. Ezt a bejelentkezés során jelezni fogjuk Önnek.

 • Általános bőrgyógyászat (fibrómák, szemölcsök, növedékek – nem festékes anyajegy! – eltávolítása, bőrbetegségek)
 • Gyermekbőrgyógyászat (18 év alatti életkorban minden probléma idetartozik)
 • Anyajegy térképezés és bőrrák (melanoma) szűrés
 • Plasztikai sebészet (mellplasztika, arcplasztika, hasplasztika)
 • Anti-aging konzultáció ( a bőr öregedési tüneteivel kapcsolatban)
 • Hialuronsavas feltöltéssel kapcsolatban
 • Seprűvénák, visszerek, éranyajegyek kezelésével kapcsolatban
 • Hegek kezelésével kapcsolatban
 • Rozáceával és aknéval (pattanásos bőr) kapcsolatban
 • Tetoválás eltávolítással kapcsolatban
 • Fokozott verejtékezés (izzadás) kezelésével kapcsolatban
 • Intim fiatalítással (vagina rejuvenáció, plasztikai megoldások) kapcsolatban
 • Narancsbőrrel, lokális zsírtöbblettel, alakformálással, feszesítéssel kapcsolatban
 • Szőrtelenítéssel kapcsolatban

Telefon: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!