ONDA Coolwaves testfeszesítés

ONDA Coolwaves testfeszesítés

A testkontúr alakítás forradalma

A DEKA egy újabb áttörést jelenő technológiai innovációval állt elő: az ONDA, az egyetlen Coolwaves™, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, hatékonyan, valamint nem invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódást, kezeli a narancsbőr tüneteit és hatásos a testfeszesítés területén.

A test bőrének feszesítése során az ONDA Coolwaves™ készülék intelligens kezelőfejeivel a bőr kollagénállományát forrósítjuk fel, miközben a bőrfelület hűvös marad. A kollagénrostok a hő hatására összehúzódnak és ez természetes módon teszi feszesebbé a kezelt terület bőrét.

Kinek ajánlott az ONDA Coolwaves testfeszesítés?

Akinél a test valamely területén a bőr elveszítette korábbi feszességét, tartását. Akinél a testmozgás a zsírfelesleg eltávolításában hatásosnak bizonyul, de a bőr minősége, feszessége nem javul. Akinél plasztikai sebészeti beavatkozás (zsírleszívás) után a bőr nem nyerte vissza korábbi feszességét, a bőr laza, megnyúlt, esztétikailag zavaró maradt.

Az ONDA Coolwaves készüléken kiválasztható a feszesítendő bőrterület anatómiai helye, s a készülék a kezelési értékeket ennek megfelelően állítja be. Az Ön problémájának kezelésre való alkalmasságát kezelőorvosa dönti el, forduljon hozzá bizalommal.

Kezelhető felületek

A bőr feszességének elvesztésével érintett szinte bármely régió a testen. Kivételt képez, ha az adott területen valamilyen ellenjavallatot jelentő elváltozás van. (Az arc és a nyak-toka kezelése egyelőre nem engedélyezett, valamint van még néhány kerülendő testfelszín.)

Előkészítés

Az ONDA Coolwaves testfeszesítés különösebb előkészítést nem igényel. A kezelést előre egyeztetett időpontban végezzük, a vizsgálat napján csak akkor végezhető el, ha éppen rendelkezünk szabad kapacitással. Fájdalomcsillapítás sem szükséges.

Az ONDA Coolwaves testfeszesítés/strong>

A kezelendő testfelszínnek megfelelő feszesítő programot választjuk ki a DEKA ONDA készüléken. A kiválasztott területen a készülék kezelőfejét lassú mozdulatokkal, körkörösen mozgatjuk. A kezelés közben a mélyben melegérzetet tapasztalhat, miközben a bőrfelületet a kezelőfej hűtése hidegen tartja. Az ONDA Coolwaves kezelés után a Z-Wave Pro készülékkel lökéshullámterápiás masszázst végzünk. Egy szimmetrikus régió teljes kezelésének időtartama 30 perc.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Az ONDA Coolwaves testfeszesítés után nincs szükség gyógyulási időre, folytathatja szokásos tevékenységét.

Az ONDA Coolwaves testfeszesítés kezelésszáma

A kezelések száma a probléma súlyosságától függ. Egy adott régióban általában 3-4 ONDA Coolwaves testfeszesítés szükséges ahhoz, hogy a test bőrének feszessége látható mértékben javuljon, de már az 1-2. kezelés után észlelhet változást.

A kezelés tudományos háttere

A DEKA Kutatás-Fejlesztési részlege kifejlesztett  egy  intelligens  kezelőfejet, amely az elektromágneses mikrohullámú mezőt a bőr mélyére és a zsírsejtek felé tereli, míg közben egy integrált hűtőrendszerrel megkíméli a bőrt, biztonságot és kényelmet biztosítva a páciens számára.

A kollagénrostok felforrósítása természetes feszesítést és lifting hatás eredményez, míg másodlagosan új kollagén és elasztikus (rugalmas) rostok képződése is megindul, mely az eredményt látványosabbá és tartósabbá teszi.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

 

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

 • POTENZA TIGER többrétegű bőrfiatalító és szerkezeterősítő kezelés
 • POTENZA FUSION hatóanyagbevitel mikrotűs kezeléssel, 2ml hialuronsav bevitele (Ejal 40)
 • POTENZA TIGER & FUSION kombinált kezelések
 • TEMPSURE SZEMKÖRNYÉK feszesítő kezelés
 • TEMPSURE NYAKFESZESÍTÉS
 • TEMPSURE RÁDIÓFREKVENCIÁS TESTKEZELÉSEK (TEMPSURE FIRM & FLEXSURE)
 • REDTOUCH KOLLAGÉNPÓTLÓ bőrszerkezeterősítő lézeres kezelések
 • RELIVE: A BŐRÖREGEDÉS MEGELŐZÉSÉRE
 • SCULPSURE noninvazív alakformálás lézerlipolízissel
 • ONDA COOLWAVES testkezelések mikrohullámmal
 • MONALISA TOUCH vagina rejuvenáció
 • DR ARNOLD stressz-inkontinencia kezelés és medencefenék mélyizomtorna
 • SZŐRTELENÍTŐ kezelések

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!