Onda Coolwaves Zsírlebontás

ONDA Coolwaves: a helyi zsírlebontás mikrohullámmal

A testkontúr alakítás forradalma

A DEKA egy újabb áttörést jelenő technológiai innovációval állt elő: az ONDA, az egyetlen Coolwaves™, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, hatékonyan, valamint nem invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódást, kezeli a narancsbőr tüneteit és feszesíti bőrt.

Az ONDA Coolwaves™ készülék intelligens kezelőfejeit úgy alakították ki, hogy a leadott energiának csak 20%-a melegíti a bőrt, s azt minden esetben kiegyenlíti a beépített hűtőrendszer. Az energia fennmaradó 80%- a behatol a zsírba és aktívan hat a zsírsejtekre. Az elpusztított zsírsejteket a szervezet anyagcserefolyamatai természetes úton távolítják el.

Kinek ajánlott?

Akinél a test valamely területén nemkívánatos zsírfelhalmozódás jelent meg. Akinél a testmozgás egyes testtájakon nem hozza meg a kívánt eredményt.

Az ONDA Coolwaves készüléken kiválasztható a lokális zsírfelhalmozódás helye, a zsírszövet vastagsága, s a készülék a kezelési értékeket ennek megfelelően állítja be. Az Ön problémájának kezelésre való alkalmasságát kezelőorvosa dönti el, forduljon hozzá bizalommal.

Kezelhető felületek

Lokális zsírfelhalmozódással érintett bármely régió a testen. Kivételt képez, ha az adott területen valamilyen ellenjavallatot jelentő elváltozás van. (Az arc és a nyak-toka kezelése egyelőre nem engedélyezett, valamint van még néhány kerülendő testfelszín.)

Előkészítés

Az ONDA Coolwaves helyi zsírlerakódás kezelés különösebb előkészítést nem igényel. A kezelést előre egyeztetett időpontban végezzük, a vizsgálat napján csak akkor végezhető el, ha éppen rendelkezünk szabad kapacitással. Fájdalomcsillapítás sem szükséges.

 A kezelés

A kezelendő testfelszínnek és a lokális zsírtöbblet vastagságának megfelelő kezelőprogramot választjuk ki a DEKA ONDA készüléken. A kiválasztott területen a készülék kezelőfejét lassú mozdulatokkal, körkörösen mozgatjuk. A kezelés közben a mélyben melegérzetet tapasztalhat, miközben a bőrfelületet a kezelőfej hűtése hidegen tartja. Az ONDA Coolwaves kezelés után a Z-Wave Pro készülékkel lökéshullámterápiás masszázst végzünk. Egy szimmetrikus régió teljes kezelésének időtartama 30 perc.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Az ONDA Coolwaves kezelés után nincs szükség gyógyulási időre, folytathatja szokásos tevékenységét.

 Kezelések száma

A kezelések száma a probléma súlyosságától függ. Egy adott régióban általában 3-4 kezelés szükséges ahhoz, hogy a lokális zsírfelhalmozódás látható mértékben csökkenjen, de már az 1-2. kezelés után észlelhet változást.

A kezelés tudományos háttere

A DEKA Kutatás-Fejlesztési részlege kifejlesztett  egy  intelligens  kezelőfejet, amely az elektromágneses mezőt a zsírsejtek felé tereli, azokat szétrombolja, míg közben egy integrált hűtőrendszerrel megkíméli a bőrt, biztonságot és kényelmet biztosítva a páciens számára.

Az ONDA készülék nagyobb kezelőfeje a Coolwaves™ hullámokat képes mélyen bejuttatni, ezáltal szétrombolja a bőr alatt (subcutan) elhelyezkedő zsírsejteket. A sejtlizátumokat (a zsírsejtek szétbombázása után maradó törmeléket) ezután egy fiziológiai anyagcserefolyamat természetes módon tünteti el (makrofág lipolízis). A kezelőfejbe épített hűtőrendszer miatt a zsírsejteket a bőr szempontjából teljesen biztonságosan, a páciens számára a komfortérzet megtartásával lehet lebontani.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

 

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!