ONDA Cellulit és narancsbőr kezelés

ONDA cellulit (narancsbőr) kezelés

A testkontúr alakítás forradalma

A DEKA egy újabb áttörést jelenő technológiai innovációval állt elő: az ONDA, az egyetlen Coolwaves™, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, hatékonyan, valamint nem invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódást, kezeli a narancsbőr tüneteit és feszesíti bőrt.

Az ONDA Coolwaves készülék kisebb kezelőfeje hatékonyan célozza meg a kötőszöveti septumot a kifejlettebb celllulitnál, a zsírszöveti lebenyek között (a jellemző „narancsbőr” hatás esetében).

Kinek ajánlott?

Akinek narancsbőr tünetei jelentek meg a test bármely részén, legyen az bármilyen stádiumban. Az ONDA Coolwaves készüléken kiválasztható a cellulit megfelelő stádiuma, s a készülék a kezelési értékeket ennek megfelelően állítja be. Az Ön bőrének kezelésre való alkalmasságát kezelőorvosa dönti el, forduljon hozzá bizalommal.

Kezelhető felületek

Minden, a narancsbőr tüneteivel érintett bőrfelszín a testen. Kivételt képez, ha az adott területen valamilyen ellenjavallatot jelentő elváltozás van.

Előkészítés

Az ONDA CELLULIT narancsbőr kezelés különösebb előkészítést nem igényel. A kezelést előre egyeztetett időpontban végezzük, a vizsgálat napján csak akkor végezhető el, ha éppen rendelkezünk szabad kapacitással. Fájdalomcsillapítás sem szükséges. A kezelés előtt meghatározzuk, hogy a kezelendő területen a narancsbőr milyen stádiumban van.

A kezelés

A kezelendő testfelszínnek és a cellulit stádiumának megfelelő kezelőprogramot választjuk ki a DEKA ONDA készüléken. A kiválasztott területen a készülék kezelőfejét lassú mozdulatokkal, körkörösen mozgatjuk. A kezelés közben a mélyben melegérzetet tapasztalhat, miközben a bőrfelületet a kezelőfej hűtése hidegen tartja. Az ONDA Coolwaves kezelés után a Z-Wave Pro készülékkel lökéshullámterápiás masszázst végzünk. Egy szimmetrikus régió teljes kezelésének időtartama 30 perc.

Munkaképesség, otthoni ápolás

Az ONDA CELLULIT narancsbőrkezelés után nincs szükség gyógyulási időre, folytathatja szokásos tevékenységét.

Kezelések száma

A kezelések száma a probléma súlyosságától függ. Egy adott régióban általában 3-4 kezelés szükséges ahhoz, hogy a narancsbőr egy kevésbé előrehaladott stádiumába jussunk.

  1. stádium: a narancsbőr tünetei nem láthatóak és nem provokálhatóak, de a szöveti elváltozások már jelen vannak. A 0. stádiumba jutunk, ha 1-es stádiumú narancsbőr kezelünk az ONDA Coolwaves készülékkel.
  2. stádium: a narancsbőr tünetei spontán nem láthatók, de a matrac tünet provokálható, ha az érintett területen a két kezünket egymástól kb. 10 cm-re a bőrre fektetjük és kétoldalról összenyomjuk. Az 1. stádiumba jutunk, ha 2-es stádiumú narancsbőr kezelünk az ONDA Coolwaves készülékkel.
    2. stádium: a narancsbőr tünetei spontán is láthatók: álló helyzetben a szövetek tömege összenyomja az érintett területet és a matrac jelenség megjelenik. A 2. stádiumba jutunk, ha 3-as stádiumú narancsbőr kezelünk az ONDA Coolwaves készülékkel.
  3. stádium: a narancsbőr tünetei spontán, fekvő helyzetben is láthatók, a matrac jelenség nem tűnik el. Ez a legsúlyosabb narancsbőr típus.

A kezelés tudományos háttere

A DEKA Kutatás-Fejlesztési részlege kifejlesztett  egy  intelligens  kezelőfejet, amely az elektromágneses mezőt a zsírsejtek felé tereli, azokat szétrombolja, míg közben egy integrált hűtőrendszerrel megkíméli a bőrt, biztonságot és kényelmet biztosítva a páciens számára.

Az ONDA intelligens kezelőfejeit úgy alakították ki, hogy a leadott energiának csak 20%-a melegíti a bőrt, s azt minden esetben kiegyenlíti a beépített hűtőrendszer. Az energia fennmaradó 80%- a behatol a zsírba és aktívan hat a zsírsejtekre.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!