Emerge Frax-L

Emerge Frax-L

Bőrszerkezet megújítás és pigment halványítás frakcionált lézerrel

Bőrsérülés nélküli frakcionált lézeres bőrmegújító kezelés tágpórusú bőr, felületes ráncok, hegek, valamint májfoltszerű pigmentáció esetén. A lézer okozta felmelegedés a sejtek felforrósodását okozza, mely mikroszkópikus méretű károsított oszlopokat eredményez a bőrben (részben elpusztítja a bőrtüneteket okozó kóros állományt). A károsodott területek néhány hónap alatt új sejtekre cserélődnek ki, így a bőr az oszlopok területén teljesen megújul. Ismételt kezelésekkel az új sejtek aránya fokozatosan növelhető.

Kinek ajánlott?

Akinek az arcbőre gyulladásos folyamatok lezajlása (acne) és UV-terhelés (napozás, szolárium) következtében pigmentfoltos lett. Akinek az első ráncok megjelentek a bőrén. Akinek korábban aknés (pattanásos) folyamat felszínes hegeket hagyott a bőrén, vagy bőrtípusa zsíros, tágpórusú. Aki sérüléssel nem járó, kíméletes kezelési módszerrel szeretné az arcbőr természetesen egészséges állapotát visszaállítani.

Kezelhető felületek

A két arcfél vagy a teljes arc, a nyak, illetve a dekoltázs. Több régió egyidejű kezelése is lehetséges.

Előkészítés

Az Emerge Frax-L frakcionált kezelés különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást az Emerge Frax-L frakcionált kezelést megelőző két hétben.

A kezelés

Az Emerge Frax-L frakcionált kezelés során egy kezelőfejjel foltszerű, rövid fényimpulzusokat juttatunk a bőrre. Ezután a szomszédos bőrterület kezelése következik. A kezelendő felületet 1-3 soron kezeljük végig, a probléma jellegű függően. A kezelés enyhe kellemetlenséggel járhat, jellemzően fájdalommentes.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A bőrsérülést nem okozó Emerge Frax-L frakcionált kezelés után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség előfordulhat. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, s egy hónapig tartó fényvédelmet mindenképpen javaslunk.

Kezelések száma

A megfelelő eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (4-8 kezelésből álló kúra). Az Emerge Frax-L frakcionált kezelésekre 2-3 hetente kerülhet sor.

A kezelés tudományos háttere

Az Emerge Frax-L frakcionált kezelés a Palomar-Cynosure lézergyártó cég 1410nm-es frakcionált dióda lézerével történik, mely a lézer energiáját kis frakciókban, oszlopszerűen juttatja a bőrbe. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

A kezelés ára

Az Emerge Frax-L frakcionált kezelés ára alkalmanként 59.000 Ft és 120.000 Ft közé tehető, a kezelendő bőrfelülettől függően.