Potenza prémium mikrotűs RF kezelés

Mikrotűs RF kezelés másképp: Potenza prémium

Kinek ajánlott a Potenza mikrotűs RF kezelés?

A Potenza mikrotűs RF kezelést annak ajánljuk, akinek tágpórusú a bőre, vagy kisméretű kráterek, ún. jégcsákány hegek tarkítják a felszínt. Akinek az arcbőre egyenetlen színű, s a sérülések, gyulladások nem múló barna foltokat eredményeztek. Akinek a bőre elveszítette feszességét és tartását. Akinek a bőrfelszíne nem megfelelően hidratált, állandó húzó érzést vagy szárazságot tapasztal. Akinek lézeres kezeléssorozattal már megújították a bőrét, de a víztartalmat még nem sikerült helyreállítani.

Potenza Tiger™

A Potenza mikrotűs készülék a Tiger™ tip segítségével, a sávosan szigetelt mikrotűknek köszönhetően egyidejűleg több rétegben kezel. Ezért olyan, a bőr több rétegét érintő probléma esetén, mint a napfény okozta fénykárosodás, a hormonhiány okozta öregedés, vagy az akne eredetű hegek, csak egyszer kell a teljes felületet végigkezelni, s a rádiófrekvencia a bőr 3 rétegében fejti ki áldásos hatását. A Tiger™ kezelés egyedülálló bőrfeszesítő és kollagénstimuláló hatással bír.

Potenza Fusion™

A hialuronsavas hatóanyagbevitel fájdalommentes, injekciók nélküli módja a Potenza Fusion™ kezelés. A tradicionális mikrotűs készülékeknél 67%-kal hatékonyabban juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére a Potenza™ mikrotűs készülék speciális kezelőfeje. A Fusion™ tip vákuum segítségével nyitja ki a mikrotűk által ejtett apró pórusokat, amelyen keresztül pozitív nyomás préseli be a hialuronsav molekuláit a bőr irharétegébe.

Klinikánkon a Potenza Fusion™ kezeléshez elsősorban a Restylane Skinboosters Vital és Vital Light magas hialuronsav tartalmú hidratáló ampullákat használjuk.

Kezelhető felületek

A Potenza Tiger™ mikrotűs kezelést a bőr egységes megjelenése érdekében a teljes bőrfelületre alkalmazzuk, így elsősorban az arcot, vagy a nyakat, illetve a dekoltázs területét kezeljük. Lehetőség van az arc és nyak, vagy a nyak és a dekoltázs, esetleg mindhárom felület együttes kezelésére is. A Potenza Fusion™ kezelést a problémás területekre alkalmazzuk: elsősorban a szemkörnyék, az orr-ajak barázda, a Marionette-redő, vagy a homlokráncok, illetve a járomív területének hialuronsavas kezelése eredményezi a leglátványosabb hatást. A Restylan Skinboosters hialuronsavas ampullák garantálják a megfelelő hatást, a bőr hidratációjának javulását és az arcforma természetes arányú változását a volumenpótló hatásnak köszönhetően.

A Potenza kezelés előkészítése

A Potenza prémium mikrotűs RF kezelés előtt általában nem alkalmazunk fájdalomcsillapítást. Az állítható sebességű szervomotor révén az ultrafinom tűk olyan kíméletesen hatolnak a bőrbe, hogy a kezelés során a pácienseink nem tapasztalnak nagyobb kellemetlenséget, mint egy IPL kezelésnél. Külön kérésre természetesen lehetőség van a bőrfelület fájdalomcsillapító krémmel történő anesztéziájára, ezt 20-60 percig hatni hagyjuk a kezelés előtt.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A Potenza prémium mikrotűs RF kezelés után bőrvörösség jelentkezik, mely néhány órán belül enyhül. Másnap sötétebb rózsaszínű vagy bronzos színváltozást tapasztalhat, mely alapozóval elfedhető és néhány napon belül elmúlik. Pár napig az arcbőr duzzanata is előfordulhat a beavatkozás mélyebb bőrrétegekre kifejtett hatása miatt, az azonban már ritkább mellékhatás. A kezelést olyan időszakra tervezze, amikor a kezelés után látható átmeneti tünetek nem okoznak fennakadást a tevékenységében. A kezelést követő időszakban fényvédő krémek alkalmazása ajánlott, de a nyári időszakba is végezhető.

Kezelések száma

A szokásos kúra 3-4 kezelésből áll, 2-4 hetes időközökkel. A kívánt eredményt általában a kúra végére érjük el, de kezelésről-kezelésre folyamatos javulást tapasztalhat. Fontos tudni, hogy ismételt kezelésekkel az eredmények látványosabbá és tartósabbá tehetők, s azt is, hogy a bőr védelme és megfelelő ápolása segít meghosszabbítani a kezelés eredményét.

A kezelés tudományos háttere

A Potenza™ egy merőben új mikrotűs készülék, mely megváltoztatja a frakcionált rádiófrekvenciás kezelésekkel szerzett eddigi tapasztalatokat. Az első és második generációs készülékek minden hátrányát képesek kiküszöbölni azok a technológiai megoldások, melyekkel a Cynosure cég fejlesztőgárdája a Potenza készüléket felvértezte.

A Potenza különleges kezelőfej csúcsai (ún. tipek) a kezelési céltól függően, a legideálisabb mélységben és sűrűségben juttatják a jótékony RF energiát a bőr rétegeibe, s nyitnak átmeneti csatornát a hatóanyagok számára.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével – elsőként vezette be és alkalmazta a Potenza prémium mikrotűs RF kezelést Magyarországon.

A kezelés ára
A Potenza™ Tiger többrétegű mikrotűs RF kezelés ára teljes arcra 169.000Ft, a Potenza™ Fusion mikrotűs kezeléssel kombinált hatóanyagevitel magas hatóanyagtartalmú, orvosi hialuronsav ampullával (Ejal40) 199.000Ft. Az előbbi két kezelés kombinációja egy ülésben, azaz a Potenza™ prémium mikrotűs kezelés többrétegű RF feszesítéssel és Fusion hatóanyagbevitellel együtt, teljes arcra 299.000Ft. Ettől eltérő területek és kezelési kombinációk áráról a konzultáció során tájékoztatjuk.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!