Hyaluronsavas ajakfeltöltés, szájfeltöltés

Hyaluronsavas ajakfeltöltés, szájfeltöltés

A hyaluronsavas ajakfeltöltés vagy szájfeltöltés a XXI. század egyik legmeghatározóbb esztétikai trendje. Az ajakkontúr az arc szépségének meghatározó eleme, beszéd közben a beszélgetőpartner a szemünk után az ajkunkat nézi a legtöbbet. Sokak számára jelent esztétikai problémát a túl keskeny, eredendően kicsi, vagy idővel elkeskenyedett ajak. Néhány hyaluronsavas szájfeltöltés, s Tiéd lehet a megálmodott ajak!

A modern hyaluronsavas feltöltő anyagokkal az ajak formája, teltsége kiválóan korrigálható. A feltöltőanyagokat gyártó cégek a száj anatómiájának ismeretében speciális hyaluronsavas töltőanyagokat állítanak elő, melyek "bírják a gyűrődést": az ajkak mozgásának hosszú időn keresztül ellenállnak, ugyanakkor a száj természetes tapintású marad. Vezetéses érzéstelenítését követően fájdalommentesen végezhető el a hyaluronsavas ajakfeltöltés, melynek során az ajkak határvonalainál és szükség esetén mélyebben kis mennyiségű hyaluronsav töltőanyagot injektálunk a bőrbe és a bőr alá. Az ajak ettől kifejezőbbé, karakteresebbé válik. A hyaluronsavas ajakfeltöltés során a száj tömegének esztétikus korrekciója a cél, nem a médiából ismert, kevésbé esztétikus, túltöltött ajkak elérése. Az alkalmazott hyaluronsavas feltöltőanyag az irharéteg alapállományának legfőbb alkotójával, a hyaluronsavval azonos szerkezetű, ezért természetes módon viselkedik a bőrben. Szilikont vagy kollagént még ajakfeltöltésre sem használunk. A hyaluronsavas ajakfeltöltés, szájformázás és ajaknagyobbítás után enyhe bevérzés, duzzanat néhány napig előfordulhat, de az esetek nagy részében már másnapra panaszmentes.

Az első hyaluronsavas ajakfeltöltés, ajaknagyobbítás során nem injektálunk 0,7-1,0ml-nél nagyobb mennyiségű hyaluronsavat az ajkakba. Az elképzelt ideális méretet a második szájfeltöltés során a legcélszerűbb kialakítani, amikor már látjuk, hogyan rendeződött el az első alkalommal beadott hyaluronsav az ajkakban. A hyaluronsavas ajakfeltöltés után jelenkező duzzanat sokak számára a túltöltött ajak képzetét kelti, de nem a végleges állapotot mutatja, hiszen az átmeneti duzzanat (ödéma) megszűnése után tűnik elő a hyaluronsavas szájfeltöltés végeredménye.

A hyaluronsavas ajaktöltéshez a legnagyobb (egyben legmegbízhatóbb) gyártók termékeit használjuk. Klinikánkon orvosok (plasztikai sebész) végzik a hyaluronsavval történő feltöltő kezeléseket, volumenpótlást, valamint a botox kezelést. Csak az orvosok lehetnek birtokában annak az ismeretanyagnak, amely az "orvostechnikai eszköz"-nek minősülő feltöltőanyagok szakszerű beadásához és az esetleges szövődmények elhárításához kell. Csak egy orvosi rendelő lehet kellően felszerelt és felkészült higiéniai és közegészségügyi szempontból.

A hyaluronsavas ajakformázás, szájtöltés ára 1 Juvederm vagy 1 Belotero ampulla felhasználásával: 100.000,- Ft. Kétféle Belotero ampullával (Lip Shape és Lip Contour) történő strukturált töltés 150.000,- Ft.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!