ForeverYoung BBL

ForeverYoung BBL

BBL-fotorejuvenáció: ráncok, pigmentfoltok, bőrvörösség kezelése

Bőrmegújító hatású fototerápia a napfény okozta fénykárosodások, finomabb ráncok, szeplőszerű és öregségi pigmentfoltok, bőrvörösség kezelésére. A ForeverYoung BBL kezelés hatására a bőr sejtjeinek működése – a tudományos vizsgálatok szerint – a fiatalkori bőr működéséhez válik hasonlóvá. Eltűnnek a finom ráncok, a barna foltok és a vörös értágulatok, a bőr megjelenése fiatalosabb és üdébb lesz. Rendszeres ForeverYoung BBL kezelésekkel a bőr további öregedése lelassítható.

(Kinek ajánlott?)

Aki a bőr öregedésének első jeleit észleli. Akinek a napozás vagy a gyakori szoláriumozás megviselte a bőrét, szeplők, öregségi pigmentfoltok, értágulatok, finom ráncok alakultak ki. Akinek a bőre elveszítette rugalmasságát és feszességét. Akinek nincs lehetősége néhány napig otthon maradni a kezelés után. Aki nem szeretne bőrsérüléssel járó kezelést.

(Kezelhető felületek)

A két arcfél vagy a teljes arc, a nyak, a dekoltázs és a mell, a vállak, a hát felső része vagy egésze, a kéz és alkar, a felkar, a combok és a lábszár egyaránt kezelhető.

(Előkészítés)

A ForeverYoung BBL kezelés különösebb előkészítést nem igényel, általában már a vizsgálat napján el tudjuk végezni. Nem javasoljuk a napozást vagy a szoláriumozást a ForeverYoung BBL kezelést megelőző két hétben.

(A kezelés)

A ForeverYoung BBL kezelés során egy hűtött kezelőfejet érintünk a bőr felületéhez, mely rövid fényimpulzust ad le. Ezután a szomszédos bőrterület kezelése következik. A kezelendő felületet 2-3 soron kezeljük végig, a probléma jellegű függően. A hűtés megakadályozza a bőr égési sérülését.

(Munkaképesség, otthoni ápolás)

A bőrsérülést nem okozó ForeverYoung BBL kezelés után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a pigmentfoltok átmeneti sötétebbé válása sminkkel palástolható. A kezelés utáni bőr különleges otthoni ápolást nem igényel, de egy hónapig tartó fényvédelmet mindenképpen javaslunk.

(Kezelések száma)

Akár egyetlen kezelés hatásos lehet, de a tökéletes eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk. A ForeverYoung BBL kezelésekre 2-3 hetente kerülhet sor.

(A kezelés tudományos háttere)

A ForeverYoung BBL kezelés a Sciton Inc. USA lézergyártó cég továbbfejlesztett BBL technológiáján alapul. A tudományos vizsgálatok szerint a 10 éven keresztül, évente legalább 1 alkalommal elvégzett kezelés átlagosan 8 évvel fiatalabb megjelenésű bőrt eredményez. A bőr sejtjeinek „géntérképe”, mellyel a sejtfunkciók minőségét vizsgálják, a fiatalkori bőr géntérképéhez válik hasonlatossá a Forever Young BBL kezelés után. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készüléket és a kezelési módszert Magyarországon.

(A kezelés ára)

A ForeverYoung BBL kezelés ára alkalmanként 36.000 Ft és 150.000 Ft közé tehető, a kezelendő bőrfelülettől függően.

Klinikánk 2020. májusában bevezetett járványügyi protokollját fenntartjuk. Biztonsági intézkedéseink pácienseink védelmét szolgálják.