Bőrfiatalítás lézeres hámlasztással

Bőrfiatalítás és feszesítés lézerrel

Bőrfiatalítás lézeres hámlasztással és frakcionált kezeléssel, meggyengült bőrszerkezet esetén, hegekre és ráncokra

MINDENEKELŐTT NÉZZE MEG MÉRAI KATA MŰVÉSZNŐ TAPASZTALATAIRÓL KÉSZÜLT VIDEÓT ITT!

A bőr legfelső rétege, a hám folyamatosan megújul, bár az életkorral a folyamat lelassul. A mélyebb szövetrétegek, különösen az irha, ahol a rugalmas és kollagén rostok találhatóak, folyamatosan gyengül. A Dr Derm Peel egy kombinált ablatív kezelés, mely lézeres hámlasztásból és frakcionált lézeres kezelésből áll. A hámlasztás során az Erbium alapú hangolható hámlasztó lézer egy szkenner segítségével párologtatja el a bőr felső rétegeit, ezzel eltüntetve a felületes ráncokat és hegeket, szűkítve a tág pórusokat. A hámlasztás után a frakcionált lézer oszlopszerűen távolítja el a hám és az irha egy részét, így annak helyét új sejtek foglalják el. A lézer jelentős szövetfeszesítő hatással is bír, így az arc, a nyak, a dekoltázs, vagy a test kiválasztott részének bőrét természetes módon, műtét nélkül feszesíti.

Kinek ajánlott a bőrfiatalítás és feszesítés lézerrel?

Akinek az arcbőre sápadt, igénybevett, apróbb vagy nagyobb ráncok láthatóak a felszínén. Akinek a bőrén – korábbi aknés folyamat eredményeként – kisebb-nagyobb hegek vannak. Akinek nemcsak a felhámot, hanem az alátámasztó szöveteket is igénybe vette a sok napozás, szoláriumozás. Akinek a plasztikai sebész még korainak tartja a facelifting műtét elvégzését. Akinek már volt facelifting műtéte, de az arcbőr meglazult, fáradtnak tűnik. Aki egyelőre nem szeretne műtéti beavatkozást, s a kíméletesebb lézeres bőrmegújítást érzi időszerűnek. Aki vállalja a bőrsérüléssel és egyhetes gyógyulási idővel járó korszerű kezelést.

Kezelhető felületek

A két arcfél, vagy a teljes arc, a nyak, a dekoltázs.

A lézeres bőrfiatalítás előkészítése

A lézeres bőrfiatalítás előre egyeztetett időpontban történik, a vizsgálat napján nem végezhető el. A kezelést megelőző naptól 10 napon keresztül aciklovir tabletta szedése szükséges (a bőrsérüléssel járó kezelések esetleges herpesz fellobbanást előidéző hatásának elkerülésére). Az altatás miatt EKG és laborvizsgálat szükséges.

A lézeres bőrfiatalítás menete

A lézeres bőrfiatalítás (hámlasztás és feszesítés) során először egy nagy sebességű és nagy pontosságú szkenner segítségével elpárologtatjuk a bőr felső rétegeit, majd egy másik szkenner segítségével a lézer mm-ről mm-re haladva apró szúrásokat helyez el a bőrön. A készüléken pontosan beállítható a beavatkozás mélysége, így tervezhető a gyógyulási idő. A keletkező füstöt HEPA szűrővel rendelkező orvosi füstelszívó rendszerrel vezetjük el, hogy a páciens és a kezelő személyzet ne lélegezze be. A kezelés kellemetlenséggel járhat, ezért előtte kenőcsös fájdalomcsillapítást alkalmazunk. A Dr Derm Peel kezelés könnyű bódításban is végezhető, illetve nagyobb beavatkozásokkal együtt mélyaltatásban is.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A finom bőrsérülések miatt szemhéjduzzanat (ödéma) jelentkezhet még akkor is, ha a szemhéjat külön nem kezeljük, ezért a páciens néhány napig nem munkaképes. A duzzanat elmúlása után azonnal érezhető a feszesítő hatás, de a bőrszerkezet teljes átépüléséhez idő kell. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, de egy hét múlva már sminkelhető. A kezelés után 3 hónapig tartó fényvédelmet (napszemüveg viselése) javaslunk.

Kezelések száma

Egyetlen kezelés hatásos, de kisebb beavatkozási mélység esetén, mely gyorsabb gyógyulással jár (2-3 nap), a kezelés ismételhető.

A kezelés tudományos háttere

A lézeres bőrfiatalítás a Sciton Inc. USA lézergyártó cég Erbium:YAG lézer alapú MicroLaserPeel és ProFractional-XC technológiájával történik. A lézer okozta hámlasztás új bőrrétegek megjelenését eredményezi (rejuvenációs hatás), a felmelegítés a kollagén összehúzódásához vezet (természetes, azonnali lifting hatás), emellett a finom bőrsérülések helyét friss sejtek foglalják el (szövetmegújító hatás). A nagy pontosságú eszköz valódi hámlasztást végez, nem úgy, mint a frakcionált CO2 lézerek okozta következményes hámlás, mely a felső bőrrétegek hő okozta károsodásának másodlagos kísérője. A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!