Sculpsure műtét nélküli lézeres zsírbontás

SculpSure lézerlipolízis

Műtét nélküli alakformálás 25 perces lézeres kezeléssel

A lézerlipolízis (lézerekkel történő alakformálás) egyre népszerűbb alternatíva az érdeklődők körében, a hagyományos zsírleszívással szemben. A lézerek egyedülállóan biztonságosak annak köszönhetően, hogy a zsírsejteket precízen célozzák meg és pusztítják el a bőrfelszín alatt. A lézer a makacs zsírpárnák eltávolítását nem-sebészi kezeléssel (SculpSure) vagy minimál-invazív sebészeti módszerrel (Smartlipo) valósítja meg, s ezáltal a nagyobb kiterjedésű és a kisebb problémás területekre is kínál megoldást. A SculpSure lézerlipolízis során megemeljük a testzsír hőmérsékletét a kezelt területen úgy, hogy az károsodást idézzen elő a zsírsejtek szerkezetében. Idővel ezek a károsított zsírsejtek természetes úton felszívódnak és eltűnnek a szervezetből.

Kinek ajánlott a Sculpsure lézerlipolízis?

A SculpSure lézerlipolízis azok számára ajánlott, akinek a makacs zsírpárnái a diétának és a sportolásnak ellenállnak. Akinek egy vagy több területen körülírt zsírfelhalmozódása van, melynek csökkentése kedvezőbb testformát eredményezne. Aki nem szeretne helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozáson átesni. Aki szívesebben vállal egy gyógyulási idő nélkül járó könnyebb beavatkozást. Akinek a plasztikai sebész nem javasolja a zsírleszívás elvégzését.

Kezelhető felületek

A has felső része (köldök felett), a has alsó része (a köldök alatt), a csípő és a deréktáj, a hát a lapockák alatt, a comb, a far, a felkar és a toka. A kezelési programot az Ön igényei szerint, testreszabottan állítjuk össze.
A toka kezeléséről bővebben itt.

A Sculpsure kezelés előkészítése

A SculpSure lézerlipolízist általában előre egyeztetett időpontban végezzük, de mivel előkészítést nem igényel, a konzultáció napján is elvégezhető (szabad kapacitás függvényében).

A kezelés

A SculpSure lézerlipolízis biztonságos módon, műtét nélkül segít a problémás területek makacs zsírpárnáinak eltüntetésben. A kezelendő területre egy speciális keret és bandázsszalag segítségével rögzítjük a kezelőfejeket. A kezelőprogram elindítása után a készülék automatikusan adagolja a lézer energiáját, s közben hűti a bőrfelületet. A kezelés során bizsergő érzést, melegedést, kisebb fájdalmat lehet tapasztalni.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés után folytathatja mindennapi tevékenységét. Otthoni ápolásként naponta 2x át kell masszírozni a lézerrel kezelt területet. A kezelés eredménye 6-12 hét alatt válik láthatóvá.

Kezelések száma

Minden páciens különböző. Akár egyetlen kezelés is hatásos lehet, de általában 2, esetleg több kezelést javaslunk. Konzultáljon szakembereinkkel a testreszabott kezelési tervéről!

A kezelés tudományos háttere

A SculpSure lézerlipolízis az USA-beli egészségügyi felügyelő hatóság, az FDA által elsőként és mindeddig egyedüliként engedélyezett non-invazív lézeres alakformálási módszer. A SculpSure készülék a Cynosure Inc. USA lézergyártó cég 1060nm-es diódalézer technológiáján alapul. A kezelés során a lézer megcélozza és felmelegíti a bőr alatti szírszövetet anélkül, hogy a bőrfelszínt érintené. A SculpSure megemeli a zsírsejtek hőmérsékletét, károsítva ezzel szerkezeti épségüket. A kezelés alatt a bőrfelszín biztonságban van, a beépített bőrhűtésnek köszönhetően. A lézerrel károsított zsírsejteket a test természetes úton, a nyirokrendszeren keresztül távolítja el. Mivel a zsírsejteket eltávolítottuk a szervezetből, így azok nem tudnak regenerálódni. A Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével - elsőként alkalmazza a készülékeket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!